Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Code:Breaker

3 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Code:Breaker Empty Code:Breaker Čet 24 Nov 2011, 07:40

Heiwajima_Mayu

Heiwajima_Mayu
V.I.P.
V.I.P.

Slika:[You must be registered and logged in to see this image.]
Alternativno ime: Kodo:Bureika
Godina puštanja: 2008
Status: Ongoing
Autor: Kamijyo Akimine
Žanr: Action, comedy, school, super power, shounen, supernatural
Tip: Japanska manga
Opis: Jednog dana, srednjoškolka, Sakurakouji Sakura, gledajući kroz prozor zapaža ljude koji bivaju živi spaljeni plavim plamenom. Kada dolazi na mesto zločina, pored gomile leševa, stoji jedan momak nepovređen. Sledećeg dana, u školi zatiče novog učenika, istog kojeg je juče videla na mestu zločina. Ispostavlja se da je on ubica koji radi za tajnu organizaciju "EDEN".

Pa, čita li još neko?
Anime adaptacija je najavljena, ali se još uvek ne zna mnogo o tome. Inače, ima istog autora kao i "Samurai Deeper Kyo". Za sad je izašlo 141 chapter-a, jako se brzo čita. So, anyone?

2Code:Breaker Empty Re: Code:Breaker Pet 22 Jun 2012, 22:16

Heiwajima_Mayu

Heiwajima_Mayu
V.I.P.
V.I.P.

Anime je najavljen za oktobar ^^

[You must be registered and logged in to see this link.]

Cast:

Okamoto Nobuhiko as Oogami Rei
Hikasa Youko as Sakurakouji Sakura
Suzumura Kenichi as Fujiwara Toki
Toyonaga Toshiyuki as Tenpouin Yuuki
Mitsuki Saiga as Hachiouji Rui
Kimura Subaru as Heike Masaomi

Btw, will be directed by Irie Yasuhiro (najpoznatiji po FMA i FMA Brotherhood) ^^

3Code:Breaker Empty Re: Code:Breaker Pet 22 Jun 2012, 22:22

Japi

Japi
Shogun
Shogun

Ovo cu da bacim pogled kad izadje na trziste posto je jedan drug mnogo nahvalio mangu,pa me time zainteresovao za anime Smile

4Code:Breaker Empty Re: Code:Breaker Sub 23 Jun 2012, 07:01

Heiwajima_Mayu

Heiwajima_Mayu
V.I.P.
V.I.P.

Yup, manga je awesome, borbe su zanimljive, ima smešnih momenata i likeable likova xD
Mada mi poslednjih 20-ak chapter-a nije bilo nešto, mislim, dobri su, but not as epic as before xP
U početku mi je art u anime-u bio odvratan (na prvoj oficijalnoj slici koju sam videla), a sada mi i ne deluje loše, pošto sam pogledala trailer xD
Mada, i dalje mi se više svidja art u mangi xD

5Code:Breaker Empty Re: Code:Breaker Sub 23 Jun 2012, 07:48

Japi

Japi
Shogun
Shogun

Meni se delom svidja art sa ovog trailera a delom ne,ne svidja mi se toliko feminiziran dizajn nekih muskih likova (koliko sam uspeo da pohvatam iz 20 sekunde) ali osim toga mi se dopada sto su ozbiljno uradjene scene i borbe a ne sareno i naivno (mada sam ovo sve zakljucio iz samo 20 sekundi tako da nije uopste verodostojno) Haha

6Code:Breaker Empty Re: Code:Breaker Pon 03 Sep 2012, 03:53

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Možda čak i krenem gledat ovom budući da sam toliko naivan, sigurno ću počet gledat, iako sumnjam da će biti nešto dobro XD

7Code:Breaker Empty Re: Code:Breaker Pon 03 Sep 2012, 07:37

Heiwajima_Mayu

Heiwajima_Mayu
V.I.P.
V.I.P.

Well, meni se manga svidja, nadam se da neće zeznuti anime, though xP
Inače, još PV-eva xD

[You must be registered and logged in to see this link.]

Nisam proveravala da li su sada available na youtube-u, ali možete skinuti [You must be registered and logged in to see this link.] i [You must be registered and logged in to see this link.] (izvodiće GRANRODEO koji izvode oba openinga za Kuroko no Basket, opening za Togainu no Chi itd. xD). Usput, ending će izvesti Suzumura Kenichi, Tokijev seiyuu xD

Character design možete detaljnije videti [You must be registered and logged in to see this link.] xD
Srry, previše sam lenja da postavim sve redom xDDD

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu