Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Tasogare Otome x Amnesia

5 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Tasogare Otome x Amnesia  Empty Tasogare Otome x Amnesia Sre 20 Jun 2012, 19:13

Evil Mastermind

Evil Mastermind
Administrator
Administrator

[You must be registered and logged in to see this image.]

Pre 60 godina, mlada zena je ostavljena da umre u napustenoj skolskoj zgradi na Seikyou Akademiji. Ni ko ne zna kako. Niko ne zna zasto. Ali zastrasujuce price i legende traju i dan-danas. Zbog toga nije cudno sto se, pored ostalih skolskih klubova, nasao i klub "Paranormalnih istrazivanja". Sta bi moglo da bude jezivije od cinjenice da je osnivac kluba sam duh? Ne znajuci kako je umrla, zaglavljena u sivom svetu izmedju zagrobnog i ovog zivota, Yuuko nalece na Teeichi Niiyu, novog studenta koji moze da je vidi i zajedno resavaju sve misterije vezane za Seikyou Akademiju. Hoce li Yuuko otkljucavanje njene smrti konacno osloboditi? Ili ce joj stvoriti vezu sa smrtnikom koja ce biti opasna po njihovu egzistenciju?

Tip: TV
Epizoda: 12
Status: Prikazuje se

So, da li pratite? Animacija je mnogo lepa, i prica je zanimljiva. xD

http://www.japanmaniaserbia.com

2Tasogare Otome x Amnesia  Empty Re: Tasogare Otome x Amnesia Čet 21 Jun 2012, 02:38

Heiwajima_Mayu

Heiwajima_Mayu
V.I.P.
V.I.P.

Yup, ali nisam nešto oduševljena xP
Msm, ima i zanimljivih i dosadnih momenata, mada me likovi uglavnom smaraju xP
Ali art i animacija jesu dobri ^^

3Tasogare Otome x Amnesia  Empty Re: Tasogare Otome x Amnesia Čet 21 Jun 2012, 07:40

ZetaZaku

ZetaZaku
Daimyo
Daimyo

Da li ovo vazi kao nekrofilija? Nikad nisam razmisljao o sexu sa duhovima.

http://dreamlessdorm.wordpress.com/

4Tasogare Otome x Amnesia  Empty Re: Tasogare Otome x Amnesia Pet 22 Jun 2012, 06:05

Japi

Japi
Shogun
Shogun

Ovaj glavni lik me mnoooogooo podseca na Ai Enmu iz Jigoku Shoujo,mislim da je ona u stvari ecchi verzija Ai Enme xD ne praktikujem da gledam ongoinge vise ali ovo cu mozda da bacim pogled kad dodje vreme Smile

5Tasogare Otome x Amnesia  Empty Re: Tasogare Otome x Amnesia Uto 03 Jul 2012, 05:00

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Ipak ima netko ko je pratio ovaj naslov. Neznam zašto, ali dosta njih ga je zaobišlo iako se meni na prvo pogled čnio baš super. Nemogu previše pričat jer sam ipak odgledao sam dvije epizode. Odgledat ću ostatak kroz par dana pa dam detaljno mišljenje.

6Tasogare Otome x Amnesia  Empty Re: Tasogare Otome x Amnesia Čet 05 Jul 2012, 23:05

Heiwajima_Mayu

Heiwajima_Mayu
V.I.P.
V.I.P.

Nope, Enma is way more awesome xP

Inače, čak sam mislila da podignem ocenu zbog kraja, ustvari, mislila sam da je to kraj, kad ono u poslednjih par minuta... Didn't like xP

Tako da ostaje kao prosečan serijal, 5/10 xP
Still, just my personal opinion, mnogima se svidja...

7Tasogare Otome x Amnesia  Empty Re: Tasogare Otome x Amnesia Pet 06 Jul 2012, 09:27

Japi

Japi
Shogun
Shogun

Of course da je Enma way more awesome Very Happy Ovo je mozda jedini naslov koji me je zainteresovao od novijih animea u ovoj godini, verovatno cu da bacim pogled, cak iako je los nikakav problem,ne bi mi bio prvi put da bacam vreme na sranja lolol

8Tasogare Otome x Amnesia  Empty Re: Tasogare Otome x Amnesia Sub 15 Sep 2012, 13:04

Japi

Japi
Shogun
Shogun

Odgledao sam u medjuvremenu i ovaj anime,koji nonsence Haha Poceo je katastrofalno,mada mi se vremenom malo popravilo misljenje,imalo je zanimljive i mracnije trenutke u drugoj polovini animea,da bi zadnjih 5 min zadnje epizode bio najveci troll koji sam gledao ikada Haha Ne,stvarno,ko je ono smislio,i jos gore,ko je dozvolio da se anime onako zavrsi trebalo bi ga odmah streljati xDD Mogao je da prodje kao fin anime,ali ovako,sa onakvim retardiranim krajem..samo 4/10 Smile

9Tasogare Otome x Amnesia  Empty Re: Tasogare Otome x Amnesia Sub 22 Sep 2012, 22:11

Evil Mastermind

Evil Mastermind
Administrator
Administrator

Dat. Anime se mnogo glupo zavrsio, nazalost. Da nisu dodali tih poslednjih par minuta anime bi imao MNOGO vecu ocenu. Gledala sam ga davno, ali se secam da sam popizdela kad sam videla kraj. -.-

http://www.japanmaniaserbia.com

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu