Mozemo da teoretisemo do sutra, kad nemamo pojma o tome... Za jedno 15-ak godina cu ti reci kako je, mada ti to nece nista znaciti, jer ces do tada valjda i sam znati.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pričaonica
+12
Miki-Liki
Kage
Gamaran
Lady_Sonozaki
MoonGirl*
Psychosocial
UbicaMekogSrca
Zomboid
synhro
Japi
sajber
Evil Mastermind
16 posters
927 Re: Pričaonica Sre 09 Jan 2013, 13:20
UbicaMekogSrca
Kami-sama
imam ja bolju ideju, pričam ja tebi kako je uskoro
933 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 22:10
Tea97
Nihon-Jin
Belgrade_assassin ::Mislio sam da su ti deca u vrticu, a zena u shoping-u.
Kao da je svim zenskim osobama to omiljena aktivnost,evo meni prvoj nije,nesto najdosadnije sto postoji
UbicaMekogSrca ::žena ima i preča posla od šopinga
Na sta mislis?
UbicaMekogSrca ::Žena i deca to su ti nešto čemu se radujem a ne kao većina samo zato jer se mora
Ne mogu da verujem da vecina jos tako razmislja,Boze ljudi u 21. smo veku
934 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 22:11
Zomboid
PsYcho TeDdy
Pa i ja mislim da su muz/zena i deca nesto sto se mora, cisto hir roditelja ili tako nesto...
935 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 22:22
Tea97
Nihon-Jin
Nemaju svi roditeljski instinkt kao sto ni svi nisu za zivot u dvoje
936 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 22:38
UbicaMekogSrca
Kami-sama
@Tea
Na šta msm? e jbga sad ....
a što se tiče moranja ne msm na segment "ma mora se" bukvalno ... nego na unutrašnji nagon koji te tera da produžiš krvnu lozu i daš prestolonaslednika
@Kyo
Hir roditelja? ¨~_~
a što se tiče moranja ne msm na segment "ma mora se" bukvalno ... nego na unutrašnji nagon koji te tera da produžiš krvnu lozu i daš prestolonaslednika
@Kyo
Hir roditelja? ¨~_~
937 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 22:49
Zomboid
PsYcho TeDdy
Ne verujem da bi razumeo, posto imam poprilicno psajho pogled na sve to xD
938 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 22:53
UbicaMekogSrca
Kami-sama
znao sam da imaš parapsihološke moći pa umeš da predvidiš budućnost u kojoj ja neću shvatiti tvoju percepciju dotične teme
Reci ne budi... dakle? xD
Reci ne budi... dakle? xD
939 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 22:56
Tea97
Nihon-Jin
UbicaMekogSrca ::@Tea
Pre bih rekla da teraju dustvene norme
A za prvo zena nije seksualni objekat
940 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 23:04
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Tea97 ::A za prvo zena nije seksualni objekat
... Kad porasteš pričaćemo o toj temi , sada si još mala (bez uvrede) i od kud znaš na šta sam ja mislio?
kakve norme? nema kod reprodukcije norme... to ti je prirodni nagon a ne norma ili kvota koju moraš ispuniti.
941 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 23:12
Zomboid
PsYcho TeDdy
nije rec u razumevanju koliko o neslaganju, I'd say
kao neko ko je poprilicno uvrnut, kome je spoljasnja lepota poprilicno vazna, i ko ne planira ni da ceka vreme kada ce biti ruzna smezurana baba, ne bih bas ni da male kmekave kenjkave tvorevine ubrzaju dolazak tog vremena. Haha, the end xD
kao neko ko je poprilicno uvrnut, kome je spoljasnja lepota poprilicno vazna, i ko ne planira ni da ceka vreme kada ce biti ruzna smezurana baba, ne bih bas ni da male kmekave kenjkave tvorevine ubrzaju dolazak tog vremena. Haha, the end xD
942 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 23:14
Tea97
Nihon-Jin
UbicaMekogSrca ::Tea97 ::A za prvo zena nije seksualni objekat
... Kad porasteš pričaćemo o toj temi , sada si još mala (bez uvrede) i od kud znaš na šta sam ja mislio?
kakve norme? nema kod reprodukcije norme... to ti je prirodni nagon a ne norma ili kvota koju moraš ispuniti.
Nisam mala da shvatim da je za vecinu muskaraca zena seksualni objekat i domacica
A sto se tice reprodukcije nemaju svi taj nagon
943 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 23:16
Zomboid
PsYcho TeDdy
imaju pre ili kasnije, uglavnom, oni koji nisu imali pre oko 40 ga dobiju, kada su male verovatnoce za ostvarivanje istog xD(pricam za zene, muskima nije bitno)
a sto se tice drugog, Milan Rakic - Iskrena pesma
a sto se tice drugog, Milan Rakic - Iskrena pesma
944 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 23:24
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Zomboid ::nije rec u razumevanju koliko o neslaganju, I'd say
Šta je tu za neslaganje? =O
Sve je na mestu mrkvu ti tvoju
@Tea
Isto kao što je za žensku populaciju (većinu) muškarac takođe sexualni objekt i oslonac sigurnosti... ovako možemo u krug to je subjektivna stvar zasnovana na previše činilaca , faktora pa možda čak i hemijskih reakcija. Ali jedno sam siguran za dotičnu stvar treba ti iskustvo... i iskreno se nadam da ga sa 15. godina nemaš što automatski govori da samo copy-paste radiš stereotipnog razmišljanja.
nemaju svi nagon za reprodukciju? slažem se... za njih se koriste reči frigidna i impotentan. Teške bolesti nikom ne došle =O
945 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 23:29
Zomboid
PsYcho TeDdy
mislim da nema neke vajde od raspravljanja, I can smell a feminist here xD
946 Re: Pričaonica Čet 10 Jan 2013, 23:42
Tea97
Nihon-Jin
^
^Ne slazem se da zene zavise o muskarcima ali posto ne razmisljamo isto bolje da ne nastavljamo borbu sa vetrenjacama
^Ne slazem se da zene zavise o muskarcima ali posto ne razmisljamo isto bolje da ne nastavljamo borbu sa vetrenjacama
947 Re: Pričaonica Pet 11 Jan 2013, 00:17
UbicaMekogSrca
Kami-sama
ne kopčam gde sam rekao da žene zavise od muškaraca... gubiše se Tea i očigledno gledaš samo pravolinijski
949 Re: Pričaonica Pet 11 Jan 2013, 01:12
UbicaMekogSrca
Kami-sama
ne nisam =O
čitaj polako i temeljno i po nekoliko puta ako treba... sve dok ne shvatiš ili razumeš, a ko ne uspeš samo dođi za jedno 4-5. godina i reće ti se samo
čitaj polako i temeljno i po nekoliko puta ako treba... sve dok ne shvatiš ili razumeš, a ko ne uspeš samo dođi za jedno 4-5. godina i reće ti se samo
950 Re: Pričaonica Pet 11 Jan 2013, 01:23
Tea97
Nihon-Jin
UbicaMekogSrca ::samo dođi za jedno 4-5. godina i reće ti se samo
Zar nemas neki drugi argument?
» Spam teme » Blablaonica » Pričaonica
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|