Koju igru trenutno igrate/prelazite?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Trenutno igram
+4
Raki
sajber
TanukiSubs
Kage
8 posters
2 Re: Trenutno igram Sub 13 Avg 2011, 01:08
TanukiSubs
Ninja
Command & Conquer 3: Tiberium Wars.
Prokleta Scrin frakcija.
Prokleta Scrin frakcija.
4 Re: Trenutno igram Sub 13 Avg 2011, 01:11
sajber
V.I.P.
Pokemon Cyrus Online
Pokemon Emerald
Warcraft III The Frozen Throne (vec 8 godina)
Pokemon Emerald
Warcraft III The Frozen Throne (vec 8 godina)
5 Re: Trenutno igram Sre 28 Dec 2011, 05:07
Raki
Nihon-Jin
Pomalo League of Legends kad imam vremena i Bleach vs. One Piece (warcraft III mapa)
a kad mi je bas dosadno Ygddra Union preko GBA emu-a.
a kad mi je bas dosadno Ygddra Union preko GBA emu-a.
6 Re: Trenutno igram Sre 28 Dec 2011, 06:19
sajber
V.I.P.
Igrao sam Bleach vs One Piece. Zapravo tu i tamo nabacim kad mi je baš dosadno. A pre lagana je mapa pa mi i nije neki izazov.
7 Re: Trenutno igram Sre 28 Dec 2011, 06:34
Raki
Nihon-Jin
pa u pitanju je Hero Arena, tako da mapa je uvek kao arena gde je bitno samo ubiti ili biti ubijen (ako mislimo na istu). To je ono sto me i privlaci na mapi, a da li je teska mapa ili ne, manje vise nebitno
9 Re: Trenutno igram Sre 28 Dec 2011, 10:29
ZetaZaku
Daimyo
Trenutno ovih dana igram:
Super Robot Wars Original Generation za GBA (presao Ryusei rutu sinoc, sad sledi Kyousuke)
Super Robot Wars Alpha - igram Super Robot rutu sa Kusuhom. Steta sto ne postoji prevod price za Real Robot rutu, posto bih vise da se borim sa Amurom u timu, ali oh well, i Kabuto Kouji je cool lik, mislim, sama pesma kaze "Kouji can, swim in the sky, he can fly beneath the sea"
Super Robot Wars Original Generation za GBA (presao Ryusei rutu sinoc, sad sledi Kyousuke)
Super Robot Wars Alpha - igram Super Robot rutu sa Kusuhom. Steta sto ne postoji prevod price za Real Robot rutu, posto bih vise da se borim sa Amurom u timu, ali oh well, i Kabuto Kouji je cool lik, mislim, sama pesma kaze "Kouji can, swim in the sky, he can fly beneath the sea"
11 Re: Trenutno igram Sre 28 Dec 2011, 10:33
sajber
V.I.P.
Sad sam se stetio, mogao bi opet neke pokemone preć. Zadnje sam prešao emerald, ili barem mislim da jesam.
Ili ću se vratit na PCO (pokemon cyrus online). Samo što me ubija to što sam izgubio 2 startera i svu lovu što sam imao.
Ili ću se vratit na PCO (pokemon cyrus online). Samo što me ubija to što sam izgubio 2 startera i svu lovu što sam imao.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu