.............
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Eurovision
+2
~Queen of Sharingan~
~Death Ripper~
6 posters
2 Re: Eurovision Pon 27 Sep 2010, 04:02
~Queen of Sharingan~
Nihon-Jin
Owe godine mi je naj od Francuske ono Ole ole.XD A uopste najjaca pesma sa Evrowizije je neka od Grcke od one tamo godine,ne secam se kako se zowe,nema weze.
3 Re: Eurovision Pet 03 Jun 2011, 13:42
KimSunghye
Nihon-Jin
Meni je ove godine bila naj lipstick,nasa (svi nesto hejtuju nasu pesmu,ali meni se svidela iako ne volim nasu muziku :'D) ruska pesma mi se svidela i svedska o:
4 Re: Eurovision Čet 09 Jun 2011, 07:56
Maya Toyoshima
Nihon-Jin
Ove godine mi se najvise dopala Albanija, koja nije prosla u finale i Ukrajina
6 Re: Eurovision Čet 09 Jun 2011, 11:10
~Death Ripper~
Administrator
Ove godine mi se najvise svidela Danska (A Friend in London - New Tomorrow).
@Alan
Bolje sto nisi..>>
@Alan
Bolje sto nisi..>>
7 Re: Eurovision Pet 10 Jun 2011, 02:03
Maya Toyoshima
Nihon-Jin
Mnogo mi se svidela njihova pesma ^^ Stvarno sam mislila da ce neka bolja da pobedi, kad ono Azerbejdzan -.-~Death Ripper~ ::Ove godine mi se najvise svidela Danska (A Friend in London - New Tomorrow).
@Alan
Bolje sto nisi..>>
8 Re: Eurovision Pet 10 Jun 2011, 04:05
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Ništa mi se nije svidelo ove godine...
Mislim da su pesme svake godine sve gore...
Mislim da su pesme svake godine sve gore...
9 Re: Eurovision Pet 10 Jun 2011, 06:49
AlanViBritannia
Daimyo
Da li je moguce da jos uvek postoje ljudi koji misle da na Evroviziji pobedjuje najbolja pesma, a ne drzava?
10 Re: Eurovision Pet 10 Jun 2011, 07:35
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Znam da su već odavno prestali da gledaju na to kakve su pesme i da svako uvek glasa za nekog svog etc.
Ali se ranije uvek nadje bar 1 pesma koja mi se bar manje-više svidi, sada ništa...
Ali se ranije uvek nadje bar 1 pesma koja mi se bar manje-više svidi, sada ništa...
11 Re: Eurovision Pet 10 Jun 2011, 08:32
~Death Ripper~
Administrator
SnG ::Da li je moguce da jos uvek postoje ljudi koji misle da na Evroviziji pobedjuje najbolja pesma, a ne drzava?
Jeste, a Azerbejdzan je najbolja drzava "u Evropi"? Ofc da ne pobedjuje najbolja pesma, pobedjuje ona za koju ljudi misle da je najbolja, a sta ti poperi znaju. Poperi rofl. (oni-koji-slusaju-pop)
12 Re: Eurovision Pet 10 Jun 2011, 09:06
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Ove godine verovatno i nije zbog pesme, već zbog scenskog nastupa (mislim da su bili ono dvoje -_-)...
13 Re: Eurovision Pet 10 Jun 2011, 10:58
AlanViBritannia
Daimyo
Pesma uopste ne pobedjuje.
Pobeda je striktno politicka. Naravno, prednost i samim tim vecinu pobeda imaju jace evropske zemlje. Ove sto im se dogodi da pobode uvek imaju za to razlog. Npr, mi smo pobedili kad smo izgubili Kosovo [tj. Kosovo je kasnije izgubljeno ali u malom vremenskom periodu].
Svake 2-3 godine pobedi neka ruska ili stara SSSR drzava da bi i taj Istocni blok dobio pobedu. Isl.
Sve pobedjuje samo ne pesma. Politika, to je politika.
Pobeda je striktno politicka. Naravno, prednost i samim tim vecinu pobeda imaju jace evropske zemlje. Ove sto im se dogodi da pobode uvek imaju za to razlog. Npr, mi smo pobedili kad smo izgubili Kosovo [tj. Kosovo je kasnije izgubljeno ali u malom vremenskom periodu].
Svake 2-3 godine pobedi neka ruska ili stara SSSR drzava da bi i taj Istocni blok dobio pobedu. Isl.
Sve pobedjuje samo ne pesma. Politika, to je politika.
» Spam teme » Blablaonica » Muzika » Eurovision
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu