Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Ponovo zemljotres kod Fukušime

+6
sajber
Evil Mastermind
Yukio
Natsuko Sachiko
Zomboid
Kage
10 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Ponovo zemljotres kod Fukušime Sub 20 Avg 2011, 03:23

Kage

Kage
Kami-sama
Kami-sama

Opasnost od cunamija izdata je za obalu prefektura Mijagi i Fukušima, saopštila je Japanska meteorološka služba.

Upozorenje na pojavu cunamija, izdato nakon što je snažan zemljotres jačine 6,8 stepeni Rihterove skale pogodio severoistok Japana, ukinuto je nakon 35 minuta, pošto nije zapažena pojava talasa.

Zemljotres se dogodio na dubini od 20 kilometara oko pet časova i 30 minuta po lokalnom vremenu, a upozorenje na cunami izdato je za prefekture koje su pretrpele veliku štetu u zemljotresu i cunamiju 11. marta.

Tokijska elektro-energetska kompanija saopštila je da za sada nisu zabeležene promene u nivou radijacije u oštećenoj nuklearnoj elektrani Fukušima Daići i da se nastavljaju operacije hlađenja oštećenih reaktora.

Promene nisu zabeležene ni u obližnjoj nuklearki Daini, kao ni u postrojenju Onagava, koje je zatvoreno nakon katastrofe u martu.

http://otaku-rs.blogspot.com/

2Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Re: Ponovo zemljotres kod Fukušime Sub 20 Avg 2011, 03:29

Zomboid

Zomboid
PsYcho TeDdy
PsYcho TeDdy

Gosh :SSSS opet e.e

3Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Re: Ponovo zemljotres kod Fukušime Sub 20 Avg 2011, 03:31

Natsuko Sachiko

Natsuko Sachiko
V.I.P.
V.I.P.

Opet? Jao jadni ljudi, mi se taman ponadali da se sve smirilo :/

4Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Re: Ponovo zemljotres kod Fukušime Sub 20 Avg 2011, 06:00

Yukio

Yukio
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Helpiee ne opet

5Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Re: Ponovo zemljotres kod Fukušime Sub 20 Avg 2011, 06:10

Evil Mastermind

Evil Mastermind
Administrator
Administrator

Taman se sve zatisalo i sad opet. >.> God, why don't you leave them alone?

http://www.japanmaniaserbia.com

6Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Re: Ponovo zemljotres kod Fukušime Sub 20 Avg 2011, 06:45

Gost

Anonymous
Gost

OMG, zar nije bilo dovoljno? v.v ^.

7Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Re: Ponovo zemljotres kod Fukušime Sub 20 Avg 2011, 07:02

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

E jbg opet... Nazalost to nije zadnji kojeg mozemo ocekivati tako da me ni ovaj ne cudi.

8Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Re: Ponovo zemljotres kod Fukušime Sub 20 Avg 2011, 07:07

Natsuko Sachiko

Natsuko Sachiko
V.I.P.
V.I.P.

Ovaj me je stvarno začudio jer nisam očekivala da će opet... Nekako mi je neshvatljivo kako jedan narod može propatiti tako pzuno u tako kratkom vremenskom intervalu.

9Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Re: Ponovo zemljotres kod Fukušime Sub 20 Avg 2011, 07:28

japanese girl^^

japanese girl^^
japanese girl^^
japanese girl^^

mi ništa ne možemo Kmeeeeeee Ponovo zemljotres kod Fukušime 2556048653

10Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Re: Ponovo zemljotres kod Fukušime Sub 20 Avg 2011, 07:34

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

možemo da se nadamo i ako smo religiozni pomolimo se za njih.

11Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Re: Ponovo zemljotres kod Fukušime Sub 20 Avg 2011, 10:05

ImmortalSilence

ImmortalSilence
Daimyo
Daimyo

Well, majka priroda je u poslednje vreme baš protiv njih. Nadamo se da će biti bolje.

12Ponovo zemljotres kod Fukušime Empty Re: Ponovo zemljotres kod Fukušime Pon 22 Avg 2011, 00:21

Heiwajima_Mayu

Heiwajima_Mayu
V.I.P.
V.I.P.

Šta da kažem, I'm with them...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu