Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Beba preživela pad sa 10. sprata

5 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Beba preživela pad sa 10. sprata Empty Beba preživela pad sa 10. sprata Pet 16 Dec 2011, 09:05

Evil Mastermind

Evil Mastermind
Administrator
Administrator

TOKIO - Beba u Japanu preživela je pad sa desetog sprata i ostala nepovređena, nakon što je otac izbacio kroz prozor, saopštili su mediji u ovoj zemlji.

Jednogodišnji dečak prizemljio se na žbun, gde su ga uplakanog pronašli policajci, prenela je agencija AFP.

Policija je uhapsila 37- godišnjeg oca zbog pokušaja ubistva.

"Pokušao sam da ubijem sina. Prvo sam pokušao da ga udavim, a onda sam ga bacio kroz prozor", rekao je otac deteta Ssingo Hašimoto.

Hašimoto koji se sam prijavio policiji, prema rečima porodice, u poslednje vreme je zbog posla bio mnogo uznemiren.

-

Okej da je neko uznemiren i to, ali ubiti svoje dete?O_O Sta majka radi? Ze hell. Sta kazete?

http://www.japanmaniaserbia.com

2Beba preživela pad sa 10. sprata Empty Re: Beba preživela pad sa 10. sprata Pet 16 Dec 2011, 10:04

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Ah što da kažem, dešava se. A to da bebe prežive s pada većih visina, više uopće nije čudo, stalno se to događa-

3Beba preživela pad sa 10. sprata Empty Re: Beba preživela pad sa 10. sprata Sub 17 Dec 2011, 00:10

Heiwajima_Mayu

Heiwajima_Mayu
V.I.P.
V.I.P.

Koja sreća...
A to za pokušaj ubistva deteta je debilo i nema opravdanja za to bez obzira na probleme... msm, što uopšte praviš dete ako nisi sposoban/nećeš da ga odgajaš...

4Beba preživela pad sa 10. sprata Empty Re: Beba preživela pad sa 10. sprata Sub 17 Dec 2011, 00:14

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Pa zametnulo se djete Haha
Šalu na stranu. To što djete preživi pad s većih visina, više uopće nije sreća. Svako malo pa čitam u novinama da je djete palo sa 10. kata i preživilo.

5Beba preživela pad sa 10. sprata Empty Re: Beba preživela pad sa 10. sprata Sub 17 Dec 2011, 02:35

Evil Mastermind

Evil Mastermind
Administrator
Administrator

Znaci deca su postala cyborgs? Interesting.
@Tea:
Realno, prvo je pokusao da ga udavi. O_O vise nikad necu da se igram tako sa plisanim igrackama.

Mada... dete je prezivelo davljenje i pad sa 10. sprata... mozda jeste cyborg.

6Beba preživela pad sa 10. sprata Empty Re: Beba preživela pad sa 10. sprata Sub 17 Dec 2011, 04:13

japanese girl^^

japanese girl^^
japanese girl^^
japanese girl^^

koja budala -.-

7Beba preživela pad sa 10. sprata Empty Re: Beba preživela pad sa 10. sprata Sub 17 Dec 2011, 07:58

Heiwajima_Mayu

Heiwajima_Mayu
V.I.P.
V.I.P.

@Saky i sajber-Well, ok to što je preživela, ali ostala nepovredjena O.O
Hahaha, maybe you're right xD

8Beba preživela pad sa 10. sprata Empty Re: Beba preživela pad sa 10. sprata Sub 17 Dec 2011, 08:41

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Pa no... Ima teorija koja kaže da se bebi napuhne pelena pa joj to ublaži pad.

9Beba preživela pad sa 10. sprata Empty Re: Beba preživela pad sa 10. sprata Sub 17 Dec 2011, 11:50

Evil Mastermind

Evil Mastermind
Administrator
Administrator

Znaci sada bebe imaju air-bag sistem u pelenama. XD
Prestacu da spamujem sad. XD

10Beba preživela pad sa 10. sprata Empty Re: Beba preživela pad sa 10. sprata Ned 18 Dec 2011, 06:56

~Death Ripper~

~Death Ripper~
Administrator
Administrator

Ma bebama jos nisu sasvim formirane kosti pa se ne lome tako lako, mada mogu zbog toga posle pogresno da se razviju, a i cujete da je dete palo u zbun sa sve pelenom ispod sebe.xD

Sto se coveka tice jeste budala glupa budjava, ali bar mi je drago sto sam vidi sta je uradio i sto je ocigledno od stresa dobio napad besa, cim se sam prijavio i sve priznao i sve. Strasno brate sta se sve nece desiti zbog gluposti.

https://japanmaniaserbia.serbianforum.info

11Beba preživela pad sa 10. sprata Empty Re: Beba preživela pad sa 10. sprata Sub 24 Dec 2011, 22:27

japanese girl^^

japanese girl^^
japanese girl^^
japanese girl^^

sajber ::Pa no... Ima teorija koja kaže da se bebi napuhne pelena pa joj to ublaži pad.
haahahaha pametno

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu