Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pričaonica

+12
Miki-Liki
Kage
Gamaran
Lady_Sonozaki
MoonGirl*
Psychosocial
UbicaMekogSrca
Zomboid
synhro
Japi
sajber
Evil Mastermind
16 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 10 od 40]

226Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Sub 17 Nov 2012, 01:09

Gost

Anonymous
Gost

Kad bi isao, ako bi isao, nznm na koji...
Rammstein ili Depeche mode?? Am.. what?

227Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Sub 17 Nov 2012, 01:19

Evil Mastermind

Evil Mastermind
Administrator
Administrator

28 april. :''''''''''D
Ja vec skupljam drustvo. xD

http://www.japanmaniaserbia.com

228Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Sub 17 Nov 2012, 05:33

Zomboid

Zomboid
PsYcho TeDdy
PsYcho TeDdy

Ja mora d'idem! :O Obavezno :O

229Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Sub 17 Nov 2012, 05:35

Evil Mastermind

Evil Mastermind
Administrator
Administrator

Well, go. :3 Cene se krecu od 3.500 do loza koje su 9.900 xD Skupite se vas nekoliko i dodjete. Very Happy

http://www.japanmaniaserbia.com

230Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Sub 17 Nov 2012, 05:58

Zomboid

Zomboid
PsYcho TeDdy
PsYcho TeDdy

ma problem je sto nema sanse da mene majka pusti da idem bez oca il' nje..... VELIKI PROBLEM XD

231Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Pon 19 Nov 2012, 10:28

Gost

Anonymous
Gost

Jer se seca neko ovoga??? xD
Spojler:

232Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Pon 19 Nov 2012, 14:24

Miki-Liki

Miki-Liki
Banovan
Banovan

Ćao, drugari.

233Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Pon 19 Nov 2012, 21:48

synhro

synhro
Daimyo
Daimyo

Oho, pa đes' ti druže-viteže..odavna se ne sretosmo na sajber poljanama.

234Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Uto 20 Nov 2012, 02:00

Zomboid

Zomboid
PsYcho TeDdy
PsYcho TeDdy

hello my friends, I'm going orange today :3333

235Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Uto 20 Nov 2012, 03:34

synhro

synhro
Daimyo
Daimyo

Ostat' ćete bez kose gospđice. Neutral

236Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Uto 20 Nov 2012, 04:19

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

Zomboid ::hello my friends, I'm going orange today :3333

imaš previše vremena , slobode i energije i ne znaš šta ćeš sa tim pa logično radiš što i svako dete tada... igraš se glupostima.

@Anđelko

Đes' bre mrki? Laughing

237Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Uto 20 Nov 2012, 07:06

Zomboid

Zomboid
PsYcho TeDdy
PsYcho TeDdy

Well, recimo da se nisam farbala dva meseca i da planiram da se smirim malo time sto cu se konstantno farbati u jednu boju, a kasnije i potpuno prestati s tim xD
So, what's up? Very Happy Mnogo nam opala aktivnost u zadnjih nekoliko dana :/

238Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Uto 20 Nov 2012, 12:23

Miki-Liki

Miki-Liki
Banovan
Banovan

synhro ::Oho, pa đes' ti druže-viteže..odavna se ne sretosmo na sajber poljanama.

Sudbina nas nije spojila, Karaneco.

239Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Uto 20 Nov 2012, 23:09

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Jel to neko gore mene spominje ili?

@Angelus, vratio se ti cheers

240Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Sre 21 Nov 2012, 02:05

Zomboid

Zomboid
PsYcho TeDdy
PsYcho TeDdy

da znate samo kako je divna sargarepa narandzasta bojica :333

241Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Sre 21 Nov 2012, 07:00

Miki-Liki

Miki-Liki
Banovan
Banovan

sajber ::Jel to neko gore mene spominje ili?

@Angelus, vratio se ti cheers

Samo za tebe, Saki. <3

242Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 01:53

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

@Tea

ajde ne lupaj smešno je čitati Haha

1. Od malih nogu? zanimljiva izjava jer od malih nogu ti ne znaš šta je to što osećaš... znači shvataš da ne shvataš šta shvataš?
2. Shvati bilo kad da ga loži nešto drugačij? ček zar si rekla da se takav rađaš? =O To što osećaš su sexualne devijacije. Jedina razlika između homosexualca , nekrofila , zoofila , pedofila je koja? Nema je. Prvi su napravili finansijski-psihološki jak lobi i krenuli da propagiraju svoj pravac kao socijalno prihvatljiv dok drugi nemaju taj status.... mada ko zna kako sve ovo ide sve je moguće.
3. To što sam punoletan ne znači da sam pametniji naravno ali znači da sam psihološki zreliji i kompetentniji da pričam o tome. Jer ti sa svojih 15. imaš beskorisnu pamet koju u običnom životu ne možeš racionalno da primeniš jer si dete. Radiš što ti se kaže i kažeš što ti se nametne jer bez obzira koliko ti volela sebe da ubediš u to daleko si ti od samostalnog života. Ti i cela skoro tvoja generacija (čast izuzetcima).
4. Konzervativac? Dete što se mene tiče možeš imati sexualne odnose i sa tikvicom i tu tikvicu nazivati svojom večnom ljubavi ali nemoj prodavati to kao socijalno prihvatljivu normu i kao da znaš šta pričaš jer još ti je žuto oko usta i zeleno oko ušiju. I ti možeš da skačeš odavde do neba koliko god želiš... oboje znamo da sam u pravu.

243Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 02:49

Tea97

Tea97
Nihon-Jin
Nihon-Jin

1.Pa valjda si znao kada ti se svidjala neka devojcica dok si bio mali xD
2.Radjamo se takvi ali nam je heteroseksualnost nametnuta pa je mnogima tesko zbog takvog drustva priznati sebi
A pedofilija je privlacnost prema maloj deci koja nisu ni fizicki ni pshihicki spremna za tako nesto,zoofilija privlacnost prema zivotinjskoj vrsti,nekrofilija privlacnost prema mrtvoj osobi a homoseksualnost samo izmedju dva ljudska bica koja se vole <3
3.Ne smatram ni da dete od 5 godina ima beskorisnu pamet i ne mozes da znas kako ja zivim
4.Kad smo kod drustvenih normi heteroseksualnost je ta koja nam je nametnuta po rodjenju i normalno je da branimo u drustvu nasu drugaciju seksualnu orijentaciju a ne da se sakrijemo u cetiri zida,imamo prava kao i vi
I samo mi govoris kako sam nezrela Rolling Eyes i pre bih se ubila nego da razmisljam kao ti,jos jedan u ovom konzervativnom i heteronormativnom drustvu

244Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 03:18

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

Jel ti čitaš to što pišeš? xDDDDDDDD

Heterosexualnost nametnuta? Daš sve definicije kako treba a zadnju ulepšaš kako tebi odgovara XDDDDDDDDDDDD Homoseksualnost je sklonost prema osobi istog pola a sex nema veze sa ljubavi xDDDDDDDDD

Pa ti nemaš nikakva iskustva u tom polju zar ne? Haha Tvoja izjava da si bisex ima logike kao i izjava da više voliš čaj od kafe a da ni jedno nisi probala nego samo osetila miris ili videla šta je to ... ahahahaha Haha Kako znaš šta si ako nisi ni jedno ni drugo probala pa uporedila? xD

Jesi nezrela i poprilično naivna xDDDDDDDD Ali uspela si slatko da me nasmeješ do suza pogotovo zadnjom rečenicom gde pokušavaš da ispadneš neshvaćena, odbačena, previše toleranta za ovo društvo a ono dete umislilo da je rođeno takvo Haha

245Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 03:51

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

@Synhro
Rašo ne znam samo odakle ti pravo da diskriminišeš omladinu samo zbog njihovih godina i da ih vređaš epitetima poput balavci.

Ali..ti si prepametno-uzvišeno-premudra odrasla 'osoba' sa 7-8 godina više, koja ima prava da svima drži moralne pridike.

Jadno i patetično.

246Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 03:55

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

Diskriminacija je reći svoj stavi i ograničiti njihovu iluziju da su odrasli? ne lupetaj. Seti se šta se sve dešava po školama.

Balavci jesu? ili grešim? ~_-
Ne , ja sam deceniju starija osoba sa više iskustva koja će uvek reći šta misli voleo to neko ili ne. Jadno i patetično je što osoba tvojih godina nije videla skrivenu poruku u onome što sam napisao.

247Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 04:05

Gost

Anonymous
Gost

Dupli post????
Nah, trostruki!!! Very Happy

Btw, slazem se da je sada u modi biti drugacije seksualne orijentacije, ali zaista ne vidim zasto bi se neko kao ti (godine i iskustvo...) bavio time sta neke pubertetlije misle ili rade...
Mislim pogledaj s kim se ti svadjas...
the elven lover ::Pesma trenutno: Аркона - Брате Славяне, već sutra će biti neka druga. Very Happy

248Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 04:09

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

Belgrade_assassin ::Dupli post????
Nah, trostruki!!! Very Happy

Btw, slazem se da je sada u modi biti drugacije seksualne orijentacije, ali zaista ne vidim zasto bi se neko kao ti (godine i iskustvo...) bavio time sta neke pubertetlije misle ili rade...
Mislim pogledaj s kim se ti svadjas...
the elven lover ::Pesma trenutno: Аркона - Брате Славяне, već sutra će biti neka druga. Very Happy

Volim rasprave i debate xD pogotovo one gde sam ubeđen da je neko samo zaveden trendom i zanesen nametnutim mišljenima toliko da sebe ubeđuje da je to istina: placebo. -__-

Šta fali pesmi? Haha

249Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 04:22

synhro

synhro
Daimyo
Daimyo

Balavci nisu, omladina jesu. Nije nikakva iluzija, to je samo prirodan poredak stvari. Omladina će uvek želeti da eksperimentiše u svakom segmetnu i da odraste pre vremena, a stariji i pametniji će uvek pljuvati po novim generacijama, bilo iz dobre namere, bilo iz žala za prošlim vremenom..tako pre 1000 godina, tako i sada.

Gušeći to kvazi-moralisanjem, gušiš sam proces odrastanja..naravno treba imati mere u svemu, ali također voditi životni put kao moralni asketa nikako nije ispravno rešenje.

Licemerno je govoriti bilo kome kako da živi život ili da odrasta. Neka piju, ali nek ne budu pijanice, neka eksperimentišu sa drugim polom, njihova je stvar..uveren sam da će na kraju izbunariti pravi put za sebe i naći svoju ravnotežu.

250Pričaonica - Page 10 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 04:25

Gost

Anonymous
Gost

^@Rale: Imam neki osecaj da su se pojedini ljudi malo zaneli u ,,debati'', a neki cak i ostali uvredjeni...
Mada sta znas, mozda je sve ovo namesteno da bi se oziveo forum, zato sto sam siguran da ste to svakako postigli!!!
@Synhro:
Rock is the devils work...
History repeats itself. Very Happy

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 10 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Similar topics

-

» Pričaonica

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu