Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pričaonica

+12
Miki-Liki
Kage
Gamaran
Lady_Sonozaki
MoonGirl*
Psychosocial
UbicaMekogSrca
Zomboid
synhro
Japi
sajber
Evil Mastermind
16 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 12 od 40]

276Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:16

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

Amin. Me is sad

Dečko ... upravo ti je reputacija porasla u mojim očima Haha El plus.

Predstavljati sexualne devijacije kao socijalno prihvatljivu pojavu ali samo ako ona ima jak finansijsko-medijski lobi tužno je koliko i jadno jer to nije izbor nego nametanje iste.

277Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:21

Tea97

Tea97
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Ja sam ovde prva napadnuta,nikom se ne mesam u zivot i niko nema pravo da se meni mesa u zivot,za svaku osobu je ispravan put onaj koji mu pripada bila to heteroseksualnost,biseksualnost ili homoseksualnost a pod uticajem mode nisam,vas problem ako to mislite,ja samo znam sta jesam i niko me nece skinuti sa tog pravca

278Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:30

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

De , de dete ajde smiri se pa niko te ne napada ako izrazava svoj stav o tvom stavu :3 Nemoj da se joguniš nego mirno i staloženo prihvati naše razmišljanje kao naš lični pogled.
A što se tiče tvog "pravca" i stava uvažiću ga kad budeš mentalno kompetentna da znaš šta pričaš i dovoljno iskusna da kažeš da si probala sve. Do tada ovo je samo adolescenski bunt i socoijalni nus produkt javnog mišljenja koje je plasiran u društvo.

... i dođavola devojčice tačke i zarezi su izmišljeni sa razlogom >___<

279Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:31

Miki-Liki

Miki-Liki
Banovan
Banovan

Niko tebe nije napao, samo se Rale pregrubo izražava.
A i mlada si, dok ne postaneš kompletna ličnost promeniće ti se mišljenje i pogled na život hiljadu puta.

280Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:37

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

Angelus ::Niko tebe nije napao, samo se Rale pregrubo izražava.
A i mlada si, dok ne postaneš kompletna ličnost promeniće ti se mišljenje i pogled na život hiljadu puta.

Sono tori Indifferent

281Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:37

Tea97

Tea97
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Znaci po vama sve mlade treba da prodje alternativna seksualna orijentacija i da svi kasnije budu homofobicni i heteronormativni?
E pa lepo,samo tako nastavite Saky

282Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:41

synhro

synhro
Daimyo
Daimyo

Dobro, ta Parada ili bilo kavko javno nametanje stava, jesu totalne nebuloze.

Kao kada bi se ulicama šetala udruženja Vegetarijanaca, a klubovi Mesara se okupili da ih tabaju. xD

283Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:43

Tea97

Tea97
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Setaju se jer su diskriminisani Saky

284Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:47

synhro

synhro
Daimyo
Daimyo

To je navodni razlog za širu javnost, ali realni efekat je da tom šetnjom samo jačaju diskriminaciju prema sebi.

Sami sebe čine još više odvojenim.

285Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:48

Miki-Liki

Miki-Liki
Banovan
Banovan

Kakva crna diskriminacija? Pa je l' ih je iko dirao? Je l' im iko uskraćuje pravo da budu zajedno? Šta oni time žele da postignu?
Gluposti.

Tea97 ::Znaci po vama sve mlade treba da prodje alternativna seksualna orijentacija i da svi kasnije budu homofobicni i heteronormativni?
E pa lepo,samo tako nastavite Saky

Šta reče?

286Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:53

Tea97

Tea97
Nihon-Jin
Nihon-Jin

To homofobicni uvek i kazu; "niko vas ne dira" a kad se proseta gay par ulicom onda je druga prica
Ne mozemo ziveti zatvoreni u cetiri zida,imamo pravo na slobodu

287Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Čet 22 Nov 2012, 23:58

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

Da prođe? ~_- Okeeej ajde opusti se... nisi kriva što još nisi u stanju da razumeš ... jednog dana možda ali sada... scratch
Nek' si ti nama živa i zdrava a ostalo će ti jedenom doći iz du.. pete u glavu Haha Još uvek si podosta zelena u svakom mogućem obliku... kad se to promeni potraži me i jasno će mi biti iz tvojih reči sve jer sada ti samo vidiš napad na tvoj izbor , slobodu i ostale klasične mehanizme koji su ti dati kao izgovor.

Koga inače briga o tome dal je neko gej , strejt ili ko zna šta još? Koga briga dal neko ima sexualne nagone prema balvanu , steni ili banderi. Privatna stvar. Problem je kada se grupa istih, bogatih i dovoljno moćnih ljudi odluči da svoju perverziju pretvori u socijalno prihvatljivu normu. Stavovi se plasiraju pod poznatim pravilom:

1. Ako nisi sa njima i ne priznaješ ih onda si netolerantan , zatucan , kršiš njegovu slobodu , izoluješ ga etc.
2. Nije on kriv takav se rodio i automatski se svodi na rang bolesnika samo što se to ne može reći jer niko ne voli da zbog pravila 1. bude socijalno izolovan i markiran kako na poslu tako i u "razvijenom" društvu.

...Sexualne devijacije i njihovo normiranje kao javnu opšte prihvatljivu pojavu su samo jedan korak bliže ka samouništavanju društva. Porodice se ruše kao stubovi društva i tolerantne norme se podižu na nivo koji odgovara dovoljno bogatoj i uticajnoj manjini da gospodari javnim mnjenjem. Sve je to igra na šahovskoj tabli tako velikoj da joj se ivice ni ne vide.

288Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:02

Miki-Liki

Miki-Liki
Banovan
Banovan

Pa zaista ih niko ne dira dok ne organizuju tu paradu, oni sami time provociraju i vređaju nam inteligenciju, kao zalažu se za nekakva prava.
Video sam i na ulicama kako se ljube, pa ih niko nije dirao. Ali jeste odvratno.

289Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:04

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

synhro ::Dobro, ta Parada ili bilo kavko javno nametanje stava, jesu totalne nebuloze.

Kao kada bi se ulicama šetala udruženja Vegetarijanaca, a klubovi Mesara se okupili da ih tabaju. xD

.... Haha Haha Haha Haha

290Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:08

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Sve bi se nekako ubacio ovu raspravu, ali ne vidim mjesto gdje da uskočim Facewall

291Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:10

synhro

synhro
Daimyo
Daimyo

Evo samo jedan down-to-earth (licemerni) razlog za organizovanje te šetnje: oni, kao organizacija, nemaju prava da povuku novac iz evropskog fonda za manjinska prava, ako ne naglase svoju ugroženost nekom manifestacijom.
Smile

292Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:10

Tea97

Tea97
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Raso ne mozes biti tako siguran da ce me proci samo zato sto sam mlada
Smatram da imaju pravo da se bore za nasa prava,kad budem imala devojku necu se kriti i boricu se zajedno sa njom protiv diskriminacije u drustvu

293Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:14

Miki-Liki

Miki-Liki
Banovan
Banovan

Jadna ti i tvoja buduća devojka, ceo svet će biti protiv vas, moraćete da pobegnete na Severni pol jer će zlo društvo hteti da vas razdvoji. Sad

sajber ::Sve bi se nekako ubacio ovu raspravu, ali ne vidim mjesto gdje da uskočim Facewall

Nametni se Saki, podeli svoj stav.

294Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:16

Tea97

Tea97
Nihon-Jin
Nihon-Jin

295Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:20

synhro

synhro
Daimyo
Daimyo

Tea97 ::Raso ne mozes biti tako siguran da ce me proci samo zato sto sam mlada
Smatram da imaju pravo da se bore za nasa prava,kad budem imala devojku necu se kriti i boricu se zajedno sa njom protiv diskriminacije u drustvu

Smile

296Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:25

Tea97

Tea97
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Postavila sam gore Razz

297Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:25

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Ma neću uopće raspravljat o ovoj temi, odnosno o poremečenim ljudima čiji je najveći grijeh to što ne vide da su poremečeni.

298Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:30

Miki-Liki

Miki-Liki
Banovan
Banovan

[You must be registered and logged in to see this image.]

299Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:33

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

ahahahahaha samo sam Tomu čekao Haha

Tea u normalnom vremenu probaš odnos sa nekom individuom i tada vidiš da to nije to , ne osećaš onaj osećaj , neprijatno ti je... ili šta god već i na taj način shvatiš. Barem bi to bio normalan razvoj događaja i ajde da kažem "prirodan".
Umesto toga unapred deklarišeš sebe i ograničavaš. To je jadno i to je moja poenta.

Inače momci i devojčice čestitam na dobroj raspravi Weeeeee

300Pričaonica - Page 12 Empty Re: Pričaonica Pet 23 Nov 2012, 00:35

Tea97

Tea97
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Pa ni ti nisi probao da budes sa muskarcem pa ti nista ne kazem
Ja volim oba pola Smile

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 12 od 40]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Sledeći

Similar topics