ahahahahahahaha XDDDDDDDDDDDDDDDD +
sofronije genije
sofronije genije
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Hej, to je varanje!UbicaMekogSrca ::ispunjeno... ali ne možeš jer ova tema ide u kantu. Haha
Zomboid ::sretno s tim xD
Zato ja ovo sam...Zomboid :: nas dve se pokacile jer imamo razlicite ukuse xD i ona nikako ne smatra da bi gosn Pile trebao biti na listi, ffuuu xD
Belgrade_assassin ::Ja pravim listu najlepsih zena na svetu.
UbicaMekogSrca ::nisam još video ružnu ženu... samo odbojnu. Mene bar od ženskog roda na primer bez obzira na subjektivnu lepotu vrlo lako odbije njeno ponašanje. Fizički aspekt mi je manje bitan od njene persone.
.... Generalno msm da se lepota ogleda u očima posmatrača.
Zomboid ::^Mislim da si ti jedini koga sam cula da to kaze xD zanemarimo matore ljude xD
Miki-Liki ::Zar Raša nije mator? O: U pećini gladi dugu svoju belu bradu.
Meni je lakse da odradim za svet nego za grad Beograd.Zomboid ::mislim da je to ipak prepuno posla xD ono, zato smo Jovana i ja suzile izbor na ljude iz opstine Krusevac, te je lista poprilicno kratka xDDD (nema ih bas prepuno lepih, svi su ono..... isti xD )
Nije mi puno bitno kad imam svoju sobu, kao da mi prazna gajba.UbicaMekogSrca ::retko je kad prazna gajba
E svaka ti cast sto ne pijes alkohol.UbicaMekogSrca :: a kako alkohol ne pijem ostaje mi samo kulturna razmena između relikvija prošlosti i mladih nada budućnosti
» Spam teme » Blablaonica » Pričaonica
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|