Imate neiki omiljeni? Da li ih slusate zajedno sa drugom muzikom ili cak vise? Neki OST za koji mislite da se savrseno uklapa uz pricu? Anime sa najboljim OSTovima?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Anime OSTovi
4 posters
2 Re: Anime OSTovi Uto 22 Jan 2013, 22:46
ZetaZaku
Daimyo
Omiljeni soundtrackovi su mi definitivno:
Mobile Suit Zeta Gundam
Odlicno se uklapa uz seriju i neke pesme su jednostavno nezaboravne. Neke zbog animea a neke zbog igre po animeu. Sredinu ove pesme vise pamtim po jednog igri gde stalno izleti Jerid tokom te pesme haha.
Hokuto no Ken
Takodje se odlicno uklapa uz seriju sa nezaboravnim pesmama. Narocito ona na sredini (nisam mogao odvojeno da nadjem). Tu je naravno i Sentou kog pustaju tokom "ATATATATATATATATATATATATATATATATA ATAAA!".
To su OST-ovi gde ceo volim. Ne one fore, volim najbolju pesmu u njemu, therefore, omiljeni OST mi je.
Mobile Suit Zeta Gundam
Odlicno se uklapa uz seriju i neke pesme su jednostavno nezaboravne. Neke zbog animea a neke zbog igre po animeu. Sredinu ove pesme vise pamtim po jednog igri gde stalno izleti Jerid tokom te pesme haha.
Hokuto no Ken
Takodje se odlicno uklapa uz seriju sa nezaboravnim pesmama. Narocito ona na sredini (nisam mogao odvojeno da nadjem). Tu je naravno i Sentou kog pustaju tokom "ATATATATATATATATATATATATATATATATA ATAAA!".
To su OST-ovi gde ceo volim. Ne one fore, volim najbolju pesmu u njemu, therefore, omiljeni OST mi je.
3 Re: Anime OSTovi Sre 23 Jan 2013, 05:34
Evil Mastermind
Administrator
Obicno ne slusam muziku iz animea, ali postoji par pesama koje mi se narocito svidjaju. O: Te pesme uvek slusam i nikad ne mogu da mi dosade. <3
Furr example:
Code Geass
Naruto (be prepared xD)
Ne mogu vise da se setim. xD
Furr example:
Code Geass
- Spojler:
Jedna od most awsum OST pesama koje sam ikad cula. <3
Naruto (be prepared xD)
- Spojler:
< *umire*.
Ne mogu vise da se setim. xD
4 Re: Anime OSTovi Čet 24 Jan 2013, 10:34
~Death Ripper~
Administrator
To bi mozda bili najomiljeniji. Nevezano za price, ni jedan ni drugi anime ne volim nesto posebno, ali pesme su jednostavno awesome. Ovako volim jos dosta toga, uglavnom openinge/endinge (iz Baccana!, Durarare!!, Soul Eatera, Code Geassa i tako toga).
I nisam mogla, a da ne izdvoijm par game ostova (they're Japanese, so it doesn't matter XD):
» Japan » Anime&Manga » AniManga off » Anime OSTovi
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu