- Spojler:
- Totalno sam ocekivao ovo za garavog. Ali dobro, to je shounen.
Od sledecih captera jedva cekam borbu sa drugim kagejima i nadam se da ce Kishi otkriti koju je moc Itachi dao Nakrutu kad mu ga je zabio. Mislim na vranu u grlo.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Naruto - manga
+29
Japi
grasshopper
Logiz
Lady_Sonozaki
synhro
kifla
Aura-san
ZetaZaku
L.A
MASKED AVENGER
AlanViBritannia
sajber
UbicaMekogSrca
Yuki-senpai
ImmortalSilence
Sabaku No Gaara
Raychex
♦Black♦Betty♦
Wolf Heart
Natsuko Sachiko
Kage
Music Mastermind
~Queen of Sharingan~
Evil Mastermind
Virtual Fakeman
Heiwajima_Mayu
Nyarlko
~Death Ripper~
BlutEngel
33 posters
101 Re: Naruto - manga Pet 22 Jul 2011, 06:42
AlanViBritannia
Daimyo
102 Re: Naruto - manga Čet 28 Jul 2011, 08:58
~Death Ripper~
Administrator
- Spojler:
- Zasto uvek mora ovako da zavrsi chapp?== Jedva cekam next chapp. Inace, Ita i Pain stv nisu u punoj snazi, ovo bi trebalo da bude bas teska borba, a.. Pa, nije da su im Naruto ili Bee nesto uradili, ali ne vazi ni obrnuto. I sta sad znaci sto je ova vrana izletela iz Naruta? Kishimotou nikad ne nestaje inspiracije, huh? Valjda cu izdrzati do sledeceg chappa.. Ako uopste budem kuci..TT
PS.Postedecu vas toga koliko je Ita divan this time.^^
103 Re: Naruto - manga Sre 03 Avg 2011, 06:06
~Death Ripper~
Administrator
New chapter, new chapter, new chapter..
- Spojler:
- Page 14, kadar treci odpozadi.♥ Dusa.♥
Inace taj genjutsu je trebalo da uradi na Sasukeu, not fair! Mislim, jeste Ita vratio kontrolu i sve (I don't get it, sad k'o da je ustao iz mrtvih ^.^), ali mislim.. pa, pretpostavljam da Kishi nece napraviti such a happy end, so.. Samo da Naruto ne drzi govor na kraju i pridobije Sasukea, ostalo moze da prodje..
105 Re: Naruto - manga Čet 11 Avg 2011, 07:07
UbicaMekogSrca
Kami-sama
i počeli su fileri... neće dugo... jedno par meseci
106 Re: Naruto - manga Čet 11 Avg 2011, 09:53
AlanViBritannia
Daimyo
Sto znaci da ce mozda Hinata, Kiba & Shino doci do izrazaja.
107 Re: Naruto - manga Čet 11 Avg 2011, 09:56
sajber
V.I.P.
Predvidio sam gdje ce biti fileri vec kad je izasao novi opening. Cim se Naruto ukrca na brod ,evo filera.... Tako predvidljivo
108 Re: Naruto - manga Čet 11 Avg 2011, 10:01
AlanViBritannia
Daimyo
Ne moras da imas vidovnjacke moci za to. Zna se da kod Naruta ide sledece:
- Kanon arc, pa Filler, pa Kanon, pa Filler.
To je vec tradicija.
- Kanon arc, pa Filler, pa Kanon, pa Filler.
To je vec tradicija.
109 Re: Naruto - manga Čet 18 Avg 2011, 00:49
Gost
Gost
Naruto. <3 Anime sam gledala, pa ostavila, ne mogu da se nerviram s onim filerima vise, a citam mangu redovno. One of my favourites. Not that I've read much, but, oh well. ._.
- Spojler:
- Oh, fuck, ovaj poslednji chapter je bio awesome! A najveca fora je bila u tome sto sam ja, tipa, na dve sekunde, kada se Itachi ubacio s Susanoo-m pomislila (ponadala se) da je to Sasuke. >_< Desperate, desperate. Toliko jedva cekam da se pojavi vise.
110 Re: Naruto - manga Uto 23 Avg 2011, 07:39
Natsuko Sachiko
V.I.P.
Ala, meni je najbolja filler epizoda ona kad hoće da znaju šta je ispod kakašijeve maske XDDD
Sasuke mi je najgenijalniji u toj epizodi XDDD
Sasuke mi je najgenijalniji u toj epizodi XDDD
111 Re: Naruto - manga Uto 23 Avg 2011, 07:44
sajber
V.I.P.
A tek si tu? Ja mislio vec si na Shippudenu
Biti ce jos miljon filera pa ces moci birat koji ti je najbolji
Biti ce jos miljon filera pa ces moci birat koji ti je najbolji
112 Re: Naruto - manga Uto 23 Avg 2011, 08:06
Natsuko Sachiko
V.I.P.
Ma pogledala sam ja sve osim zadnjih 20 šipudena XDDD
Gledam ispočetka po drugi put XDD
Gledam ispočetka po drugi put XDD
113 Re: Naruto - manga Uto 23 Avg 2011, 08:11
sajber
V.I.P.
Zadnjih 20 shipudena, eto vidis da imas filera na bacanje
114 Re: Naruto - manga Sre 31 Avg 2011, 02:56
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Zanimljiv chapter... jedva čekam sledeći xD
- Spojler:
- Looks like Sasuke is finally back xD
115 Re: Naruto - manga Sre 31 Avg 2011, 07:09
Gost
Gost
- Spojler:
- OMG! OMG! OMG! SASKE! NAPOKON! OMG! POSLE 14782 CHAPTERA! OMG! JAOOOOOOOOO!!!!
Uh, izvinjavam se, imala sam fangrlski napad, I'm sure you'll understand. XD Chapter je bio super, Naruto mi malo ide na zivce s ovom njegovom snagom, al ajde. Gaara je dusa. <3 I ja jos uvek zvanicno ne mogu da poverujem da se Kishi NAPOKON setio Sasukea. Bilo je i vreme. Jedva cekam da vidim sta ce da se desi sad, i sta moze s ovim ocima. (koje su, btw, prelepo neverovatno savrsene *Q*)
116 Re: Naruto - manga Čet 01 Sep 2011, 08:28
~Death Ripper~
Administrator
- Spojler:
- Verovatno je nabasao na ime Sasuke negde pa mu doslo "Cekaj.. poznato mi to nesto.. da nemam ja nekog lika koji se tako zove i spava u pecini vec 2 godine.. A, da, jbt, jedan od glavnih likova!"
Naruto pocinje da me nervira zadnja 2 chaptera. On sad nesto drzi pridike Gaari da se ponasa kao da je Naru malo dete, a samo se zabrinuo za njega..
Inace, sledeci chapp ce biti extra, sigurno, Sasuke's back finally. Nadam se da ce sad Naruto da ga ubije ili sta vec i da se zavrsi manga already.xD
117 Re: Naruto - manga Čet 01 Sep 2011, 08:35
sajber
V.I.P.
Tesko, tesko. Sasuke je Kishimotov najdrazi lik tako da mislim da ce se jos vise radnja zakuhati.
118 Re: Naruto - manga Sub 03 Sep 2011, 01:40
~Death Ripper~
Administrator
Znam, rekla sam nadam se. Beznadezne nade.
119 Re: Naruto - manga Sre 07 Sep 2011, 00:57
ZetaZaku
Daimyo
Cek ovo anime ili manga thread? Mangu sam citao do fajta izmedju Danzoa i Sasketa. Anime gledao do Hidan i Kakuzu arca (odgledao i taj tj). Manga je onako, solidna, dok je anime bas los. Mozda jedan od najgore animiranih dugih shounena. Mada ja ne obracam paznju na takve stvari. Bitna mi je prica. Kolko god da je lose animirano, gledacu :3
120 Re: Naruto - manga Sre 07 Sep 2011, 04:53
~Death Ripper~
Administrator
I za anime i za mangu. Mi sto pisemo u spoilerima citamo mangu, pa da ne kvarimo onima koji gledaju anime.
- Spojler:
- Ubicu Kishimota. Ozbiljno. Njegova je fake najava za Sasua, no? Sada cemo svi zaludjeno da citamo narednih 10 chappova dok se ne pojavi. Mislim, stvarno, marketing je tako neverovatno podrucije.==
121 Re: Naruto - manga Sre 07 Sep 2011, 08:29
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
~Death Ripper~ ::I za anime i za mangu. Mi sto pisemo u spoilerima citamo mangu, pa da ne kvarimo onima koji gledaju anime.
- Spojler:
Ubicu Kishimota. Ozbiljno. Njegova je fake najava za Sasua, no? Sada cemo svi zaludjeno da citamo narednih 10 chappova dok se ne pojavi. Mislim, stvarno, marketing je tako neverovatno podrucije.==
Potpuno se slažem -_- Chapter i ovako nije bio ništa naročito...
122 Re: Naruto - manga Ned 11 Sep 2011, 01:15
Yuki-senpai
Shogun
Slažem se, Naruto se neće završiti.. još deset godina? O.O Marketing je čudo, a i glupo je više, izmisliće svašta nešto dok se ne završi i na kraju.. ne znam, npr. Sakura će da se smuva sa Neji-jem.. ali, ne odustajem, pročitaću mangu.. nadam se.
123 Re: Naruto - manga Ned 11 Sep 2011, 01:40
Natsuko Sachiko
V.I.P.
Ma meni su zadnji chapteri odlični al i mene je iznerviralo ono na kraju preszadnjeg.. Prikažu ga i ništa -.-''
I neće biti fazon ako ne ubije nikoga od čuvenih 12 'genina'
I neće biti fazon ako ne ubije nikoga od čuvenih 12 'genina'
125 Re: Naruto - manga Sre 14 Sep 2011, 00:20
AlanViBritannia
Daimyo
Odmorio sam se od Sasukea. Sto se mene tice, mogu se odmarati jos narednih 21840982084092840923 chaptera. On je totalno providan lik, vise mi je smor. Zanimaju me Madara & Kabuchimaru koji su pod velom tajne, a ne Sasuke kome mogu predvideti svaki korak pre nego ga on smisli.
» Japan » Anime&Manga » Naruto - manga
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|