mee too
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Naruto - manga
+29
Japi
grasshopper
Logiz
Lady_Sonozaki
synhro
kifla
Aura-san
ZetaZaku
L.A
MASKED AVENGER
AlanViBritannia
sajber
UbicaMekogSrca
Yuki-senpai
ImmortalSilence
Sabaku No Gaara
Raychex
♦Black♦Betty♦
Wolf Heart
Natsuko Sachiko
Kage
Music Mastermind
~Queen of Sharingan~
Evil Mastermind
Virtual Fakeman
Heiwajima_Mayu
Nyarlko
~Death Ripper~
BlutEngel
33 posters
177 Re: Naruto - manga Sre 18 Jan 2012, 02:37
~Death Ripper~
Administrator
- Spojler:
- New chapter.^^ This sh*t is approaching it's end. I feel it. Mislim, pogledaj sve ove flashbackove or whatever, Naruto i Kurma working together.. Naruto ce naravno izvojevati ovo protiv Madare i izgleda da ce odmah borba sa Sasukeom i kraj.. Mozda par ubacenih sitnica (kraj one borbe sa pravim Madarom, nesto oko Itachija, Kabuchimarua).
178 Re: Naruto - manga Sre 18 Jan 2012, 07:33
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
- Spojler:
- Looks like it ^^ Ali znaš Kishi-ja, može on to lako da razvuče XP Msm, pojavio se Sasuke i ono... ništa... We'll see XD
179 Re: Naruto - manga Sre 18 Jan 2012, 07:52
ZetaZaku
Daimyo
A mozda bude kao u Bleach, i padne reboot gde Naruto gubi moci i postane obican decak, dok se posle godinu dana nesto ne desi..... XD
180 Re: Naruto - manga Sre 18 Jan 2012, 09:05
UbicaMekogSrca
Kami-sama
pazi samo da ne daš spojlere... nemamo tolernacije za to... tačnije nemam ja tolerancije.
181 Re: Naruto - manga Sre 18 Jan 2012, 10:33
~Death Ripper~
Administrator
Pa onda citaj mangu.
- Spojler:
- Pa, da, i to sto kazes.xD Sverazvlaceci Kishimoto moze sve.xD Mada sve ovo sto sam nabrojala da treba da se desi, moze ipak da potraje jos godinu-dve, bez problema, final battle mora da bude epic ipak (epic aka 50 chaptera xD). Ako se uopste zavrsi tako.
182 Re: Naruto - manga Pet 27 Jan 2012, 03:00
~Death Ripper~
Administrator
Citao neko mangu? Pretty interesting chapter. Usput, znate da "kurama" znaci "automobil"?xD
183 Re: Naruto - manga Pet 27 Jan 2012, 03:21
synhro
Daimyo
^^Mhm.
Počeli su da svaki segment prebacuju na grandiozniji nivo..uskoro očekujem da će početi da se gađaju planinama.
Počeli su da svaki segment prebacuju na grandiozniji nivo..uskoro očekujem da će početi da se gađaju planinama.
184 Re: Naruto - manga Pet 27 Jan 2012, 12:16
~Death Ripper~
Administrator
Jeste brate, plus uplasila me je velicina kadrova. O_O
185 Re: Naruto - manga Pet 27 Jan 2012, 13:11
ZetaZaku
Daimyo
Zapravo, kuruma je auto, a ne kurama.
Zavrsili se oni fleshbekovi u mangi? Cekam da se zavrse pa da procitam odmah sve, posto je ipak infodump deo. Kod akcije nije problem cekati.
Zavrsili se oni fleshbekovi u mangi? Cekam da se zavrse pa da procitam odmah sve, posto je ipak infodump deo. Kod akcije nije problem cekati.
186 Re: Naruto - manga Sub 28 Jan 2012, 00:03
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Yup,
btw, pojavila se Kushina u anime-u xD Epizoda je bila awesome ^^
btw, pojavila se Kushina u anime-u xD Epizoda je bila awesome ^^
188 Re: Naruto - manga Sub 28 Jan 2012, 08:53
~Death Ripper~
Administrator
I. MUST. WATCH. IT. Tomorrow.xD
189 Re: Naruto - manga Sub 28 Jan 2012, 10:56
Lady_Sonozaki
Shogun
Gledala sam kad ju je video i kad mu je ispricala kako se upoznala i zaljubila u njegovog oca Nzm jel to ta epizoda
190 Re: Naruto - manga Sub 28 Jan 2012, 11:58
sajber
V.I.P.
Naruto vs Naruto, Naruto vs Nine Tail, wtf?
Više fajt scena sam mogao pronaći u mangi nego u Animi.
Neznam zašto su tako jako kratke, a kasnije nas guše sa dosadnim filerima.
Više fajt scena sam mogao pronaći u mangi nego u Animi.
Neznam zašto su tako jako kratke, a kasnije nas guše sa dosadnim filerima.
191 Re: Naruto - manga Sre 01 Feb 2012, 00:05
~Death Ripper~
Administrator
- Manga spoiler:
- Little Kurama is so kawaii kawaii. :3 Ako je Naruto zapamtio sva ona imena, skidam kapu. Nego, koja je verovatnoca da Naruto bude Jinchuuriki svim biyuuima? Nesto mi smrdi na to.. Gde ce oni zavrsiti u svakom slucaju kad ih oslobodi od Madare? Mislim, mozda budu i slobodni, posto su sad najveca zla tog sveta postala dobrice (po obicaju, Naruto), ali ne znam..
192 Re: Naruto - manga Pet 03 Feb 2012, 00:32
AlanViBritannia
Daimyo
- Spojler:
- Pa Narutu je sudjeno da bude novi Sage of the Six Paths, pa je nekako normalno da postane Jinchuuriki od Desetorepog.
Kawaii Kurama is kawaii.
193 Re: Naruto - manga Pet 03 Feb 2012, 04:21
~Death Ripper~
Administrator
- Spojler:
- Then guess it will happen soon. O, FFUU, onda ce verovatno Killer Bee da umre. Pa, dobro, nema vise dosadnih rima.xD Mada pretpostavljam da je u animeu zanimljivo.. Ne znam, svi kazu da ce Kishi jos da odugovlaci, ali ne moze previse. Posle ove borbe Tobi ili gine ili ostaje bez Biyuua, sumnjam da ce da bude "nereseno". Posle toga ce verovatno da bude jos secanja Biyuua itd. ili cak sad i trebace da se odluce oko Jinchuriikija, koji ce, kao sto Lambo rece biti Naruto (btw, otkud ti?xD) i posle toga probably ide nekako borba sa Sasukeom, mozda jos par chaptercica odugovlacenja na sta-ostali-rade-u-ratu, ali to opet nije mnogo i borba sa Sasukeom i kraj. Znaci nece jos duze od dve godine ako bude po mojim pretpostavkama.
194 Re: Naruto - manga Sre 08 Feb 2012, 11:41
~Death Ripper~
Administrator
Znam da ce vecina da kaze da je chapter bio odugovlacenje, ali meni se bas mnogopuno svideo. :3 Posebno deo:
- Spojler:
- "Looks like Naruto's... doing well... It's him after all... I couldn't imagine him doing anything other then overdoing it..."
- Spojler:
- Sasukeovo pojavljivanje
195 Re: Naruto - manga Sre 08 Feb 2012, 11:56
Logiz
Nihon-Jin
Ovaj zasto pisete u spoilerima? Zar postoji neko ko nije batalio anime?
Chapter je bio neophodan jer je ovo jedina prilika autora da prikaze('ne zapostavi') sporedne likove, jer ce sada krenuti maratonski deo sa Sasukeom i Narutom.
Chapter je bio neophodan jer je ovo jedina prilika autora da prikaze('ne zapostavi') sporedne likove, jer ce sada krenuti maratonski deo sa Sasukeom i Narutom.
196 Re: Naruto - manga Sre 08 Feb 2012, 11:57
~Death Ripper~
Administrator
Well, I know 3 persons who didn't.xD
197 Re: Naruto - manga Sre 08 Feb 2012, 12:01
UbicaMekogSrca
Kami-sama
spojleri su sveto pravilo koje se NE KRŠI I AKO GA TI ILI BILO KO KOJIM SLUČAJEM PREKRŠI I MENI ILI NEKOM DRUGOM UPROPASTI SERIJU tj. DOTIČNI ANIME BIĆE NEMILISRDNO SANKCIONISAN (čitaj banovan doživotno).
198 Re: Naruto - manga Sre 08 Feb 2012, 12:05
Logiz
Nihon-Jin
A zasto ne napravis posebnu temu za te tri osobe?:think:
199 Re: Naruto - manga Sre 08 Feb 2012, 12:08
UbicaMekogSrca
Kami-sama
ne spamuj temu... to je pod jedan. Pod dva imaš odgovor iznad svog posta.
200 Re: Naruto - manga Sre 08 Feb 2012, 23:47
ZetaZaku
Daimyo
Er...Ovde se u svakoj temi i pise u spoilerima, sem ako nije nesto tipa Death Note sta vec zna i beba koja se juce rodila napamet.
Kako napreduje anime? Usao je u tekuci manga arc? Also..
Nisam bas up-to-date sa animeom/mangom, mada ovo je Naruto, so IDGAF about spoilers :3
Kako napreduje anime? Usao je u tekuci manga arc? Also..
- Spojler:
- Stoje sanse da Killer Bee umre? Lik u Naruto koji nije Asuma/Jiraya da umre? Imposibiru! :O Meh, on je jedini lik kog gotovim pored Asume i Shikamarua od muskih. To bas ubija svaku volju da se prati nesto, narocito kad preostanu samo emo likovi.
Nisam bas up-to-date sa animeom/mangom, mada ovo je Naruto, so IDGAF about spoilers :3
» Japan » Anime&Manga » Naruto - manga
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|