Gde se slazemo? XD Oko Kai-eve kose ili celog mog posta?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
The GazettE
+22
Lady_Sonozaki
Natasha
BlutEngel
Sakura_Tokyo
ImmortalSilence
Daxx.
KimSunghye
Ruki GoldPants
Evil Mastermind
Garin
ChiakiNagoya
Zomboid
Natsuko Sachiko
Countless Error
♦Black♦Betty♦
Music Mastermind
Shizu~
Virtual Fakeman
Heiwajima_Mayu
Shinamori
Nyarlko
~Death Ripper~
26 posters
77 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 02:04
Zomboid
PsYcho TeDdy
oko Kaieve frizure xD
a istina je da Reita uvek izgleda isto. jedino i on u crveno/pink da se ofarba te nece liciti na sebe
a istina je da Reita uvek izgleda isto. jedino i on u crveno/pink da se ofarba te nece liciti na sebe
78 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 02:06
Countless Error
V.I.P.
Meni ne izgleda. o_O Uvek nadjem neku razliku. XD
Pu, pu, ... daleko bilo. XD
Pu, pu, ... daleko bilo. XD
79 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 02:11
Zomboid
PsYcho TeDdy
ma razlika je samo sto je stariji.
a deluje nam da je isto jer je relativno slicno uvek osisan i nosi uvek onu traku preko nosa i uvek slicna sminka i tako mislim, dobro je dok se on ne menja, znaci nece totalno propasti Gazetto do tad
a deluje nam da je isto jer je relativno slicno uvek osisan i nosi uvek onu traku preko nosa i uvek slicna sminka i tako mislim, dobro je dok se on ne menja, znaci nece totalno propasti Gazetto do tad
80 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 02:16
Countless Error
V.I.P.
Ne mislim na to sto je stariji. XD Nesto drugo. Menja se i njegova boja kose, ali suptilnije.
Ne bih da sudim o tome da li ce propasti samo na osnovu cover-a singla dok ga nisam cula jer su me cesto singlovi iznenadili u odnosu na cover, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. ^^
Ne bih da sudim o tome da li ce propasti samo na osnovu cover-a singla dok ga nisam cula jer su me cesto singlovi iznenadili u odnosu na cover, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. ^^
81 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 02:59
Zomboid
PsYcho TeDdy
ja ne sudim po coveru vec po nazivu pesama :O a i osecam da ce nastaviti ovim putem. mozda ne zato sto oni to zele, ali hoce X(
82 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 03:15
Countless Error
V.I.P.
Da sam sudila po nazivu pesama poslala bih alice nine. dodjavola cim sam pre par godina procitala 'Rainbows'. XD
83 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 03:44
Zomboid
PsYcho TeDdy
xD svejedno sam sigurna da ce opet biti kao pre. doduse ja bih volela makar nesto u stilu LEECHa, al kako ne mozemo birati -.-""
84 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 03:48
Countless Error
V.I.P.
Bilo bi lepo u stilu Leech. *o*
Videcemo jos. ^^ Mozda nece biti ogromno razoracanje.
Videcemo jos. ^^ Mozda nece biti ogromno razoracanje.
86 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 04:11
Countless Error
V.I.P.
Nada umire poslednja, stoga se nadajmo. ^^
87 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 09:09
ChiakiNagoya
Ninja
Ne slušam baš muziku njihovu al mi je jrock dobar
88 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 09:17
Zomboid
PsYcho TeDdy
trebao bi poceti slusati, puno je bolje od Lady BaBe i za razliku od njenih, tekstovi imaju smisla
89 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 11:40
Natsuko Sachiko
V.I.P.
I agree, I agree
I fala dragom Bogu i Reitinom stajlisti (ako ga ima) što ne čini drastične promjene na njemu..Kosa mu jeste tamnija, al nea veze xD Sve dok nije zelena,crvena, ljubičasta ili pink u redu je
I fala dragom Bogu i Reitinom stajlisti (ako ga ima) što ne čini drastične promjene na njemu..Kosa mu jeste tamnija, al nea veze xD Sve dok nije zelena,crvena, ljubičasta ili pink u redu je
90 Re: The GazettE Čet 07 Apr 2011, 23:39
ChiakiNagoya
Ninja
Slušajte njihovu muziku ali nemojte početi da ih oponašate u vjerovanju itd, jer često ako taj "umjetnik" ne vjeruje u Boga ne vjeruje ni fan, a to je bezveze
91 Re: The GazettE Pet 08 Apr 2011, 02:02
Countless Error
V.I.P.
Otkud ti znas ko u sta veruje? o_O I zasto mislis da oni ne veruju ni u sta? Na osnovu cega si dosao do toga? Jel zbog pesme 'no. 666'? XD
92 Re: The GazettE Pet 08 Apr 2011, 02:34
Zomboid
PsYcho TeDdy
Ma pusti ga, ne zna on nista. Taj tvrdi da su svi poznati Illuminati =.=
i ja opet kaze, Mirza, da su svi clanovi benda the GazettE budisti ili shintoisti, izuzev Ruki-a koji sebe definise kao ateistu. I Aoi je polu-ateista samo sto njega opusta odlazenje u hramove. I molim te nemoj u temama o jRocku pisati o Sotoni ( ne znam kako ga vec vi muslimani zovete) jer su svi vecinom budisti ili shintoisti. I ne mozes reci za nekog ko uopste ne veruje da postoji jedan Bog, ni u Hrista da kazes da se klanja Sotoni or whatever. Ima veoma malo hriscana u Japanu i ovako.
I, kad ce taj singl? :DDD
i ja opet kaze, Mirza, da su svi clanovi benda the GazettE budisti ili shintoisti, izuzev Ruki-a koji sebe definise kao ateistu. I Aoi je polu-ateista samo sto njega opusta odlazenje u hramove. I molim te nemoj u temama o jRocku pisati o Sotoni ( ne znam kako ga vec vi muslimani zovete) jer su svi vecinom budisti ili shintoisti. I ne mozes reci za nekog ko uopste ne veruje da postoji jedan Bog, ni u Hrista da kazes da se klanja Sotoni or whatever. Ima veoma malo hriscana u Japanu i ovako.
I, kad ce taj singl? :DDD
93 Re: The GazettE Pet 08 Apr 2011, 02:38
Countless Error
V.I.P.
Nisam bila upoznata sa njegovim stavom. o_O Moram da priznam da mi je krajnje cudan. o_O
I samo mogu da zamislim reakciju kad bi usao u neku drugu temu sa specificnim clanovima. XD
Singl ce 25. maja, valjda nista nece pomerati. XD
I samo mogu da zamislim reakciju kad bi usao u neku drugu temu sa specificnim clanovima. XD
Singl ce 25. maja, valjda nista nece pomerati. XD
94 Re: The GazettE Pet 08 Apr 2011, 02:52
Zomboid
PsYcho TeDdy
jedva cekam :333
ah, jedino bi mogao reci onako da je u pravu za Kisakija da je cudan, pa taj sebe naziva bogom x'D
ah, jedino bi mogao reci onako da je u pravu za Kisakija da je cudan, pa taj sebe naziva bogom x'D
95 Re: The GazettE Pet 08 Apr 2011, 02:55
Countless Error
V.I.P.
Takodje. ^^ Mozda bude nesto dobro.
Kisaki je cudan, to moram da priznam. Mada ja kod njega ne vidim nista bozansko. XD
Kisaki je cudan, to moram da priznam. Mada ja kod njega ne vidim nista bozansko. XD
97 Re: The GazettE Pet 08 Apr 2011, 06:18
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Jedva cekam da izadje single, nadam se da ce biti dobar :3
99 Re: The GazettE Pet 08 Apr 2011, 21:58
Countless Error
V.I.P.
Dok cekam singl, skraticu si muke i gledati Tokyo Dome DVD. *is downloading right now ^^*
100 Re: The GazettE Pon 11 Apr 2011, 03:50
Countless Error
V.I.P.
Novi look, bolja slika. ^^ What do you think?
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
» Japan » Japanska scena » Muzika » The GazettE
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu