Pretty Little Liars i Harry Potter.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Omiljene knjige?
+8
Panda
Maya Toyoshima
Zomboid
Kawaii Lulu-kun
Wolf Heart
Psychosocial
~Queen of Sharingan~
~Death Ripper~
12 posters
2 Re: Omiljene knjige? Pon 27 Sep 2010, 04:07
~Queen of Sharingan~
Nihon-Jin
Ognjena kapija i Princevi Ambera.♥
4 Re: Omiljene knjige? Ned 23 Jan 2011, 08:13
Wolf Heart
Nihon-Jin
Imam ih toliko...
Ali najomiljenija od svih mi je trenutno, a verovatno će i ostati jaaaaako dugro vremena, je triologija 'Vidovnjaci' Krv kraljeva, Kraljev ubica i Kraljevi zmajevi.
Knjiga mi se toliko svidela da bukvalno nisam znala gde se nalazim kad sam je završila xD
Ali najomiljenija od svih mi je trenutno, a verovatno će i ostati jaaaaako dugro vremena, je triologija 'Vidovnjaci' Krv kraljeva, Kraljev ubica i Kraljevi zmajevi.
Knjiga mi se toliko svidela da bukvalno nisam znala gde se nalazim kad sam je završila xD
5 Re: Omiljene knjige? Sre 30 Mar 2011, 10:42
Kawaii Lulu-kun
Nihon-Jin
umm, Hari Poter, Gordost i Predrasude, Nocna/Dnevna/Sumrak Straza i Darren Shan saga ( koja se moze jedino citati ako se prvo skine sa neta )
6 Re: Omiljene knjige? Čet 31 Mar 2011, 01:52
Zomboid
PsYcho TeDdy
tu sam ja dobila sto sam bila najbolji djak u V razredu osnovne. Nisam se potrudila procitati.^^ Vall-chan ^^ ::Laura i tajna Aventere <3
Inace, Gricka vjestica zasigurno omiljena
kad zavrsim sa paklom i sekspirovim Romeom i Juliom, pocecu citati Pesmu leda i vatre. preporucuje je Keti, te pretpostavljam da je dobra xD
8 Re: Omiljene knjige? Čet 31 Mar 2011, 03:23
Zomboid
PsYcho TeDdy
ovaj pakao i nije bas TAAAAAAKO los xD
9 Re: Omiljene knjige? Čet 28 Apr 2011, 12:40
Psychosocial
V.I.P.
Zezas xD i ja isto xD samo sto sam ja odmah procitala xDDDDDDD sad sam dala bratu jedno 6 godina mladjem od mene da cita xDKyo ::tu sam ja dobila sto sam bila najbolji djak u V razredu osnovne. Nisam se potrudila procitati.^^ Vall-chan ^^ ::Laura i tajna Aventere <3
Inace, Gricka vjestica zasigurno omiljena
kad zavrsim sa paklom i sekspirovim Romeom i Juliom, pocecu citati Pesmu leda i vatre. preporucuje je Keti, te pretpostavljam da je dobra xD
Promenjeno... dvoumim se izmedju Operatera od B.D. Benedikta i Zelene Milje od Stephen-a King-a
10 Re: Omiljene knjige? Pet 10 Jun 2011, 02:04
Maya Toyoshima
Nihon-Jin
Sumrak, Tajna, Andjeoska ljubav....
11 Re: Omiljene knjige? Pet 10 Jun 2011, 02:06
Panda
Ninja
Ubistvo Rodzera Akrojda, Ubistvo u Orijent Ekspresu, Tajanstveni paralelni svet
12 Re: Omiljene knjige? Pon 13 Jun 2011, 21:05
Ruki GoldPants
Nihon-Jin
Knjiga o groblju, zvezdana prashina, vampirov shegrt, koralina, kutija u obliku srca xD
13 Re: Omiljene knjige? Uto 23 Avg 2011, 08:12
Midori
Nihon-Jin
Trilogija magle, Devojcice sa Olimpa, Tapiserija, 13 Dragocenosti........
Ni neznam napamet. Ima ih toliko.
Ni neznam napamet. Ima ih toliko.
14 Re: Omiljene knjige? Sre 11 Jan 2012, 11:58
Andrea.Pavlovic
Nihon-Jin
Ja obozavam knjige 'Hari Poter' kao i 'Laura i tajna Aventere', a ima ih jos mnogo!
15 Re: Omiljene knjige? Pon 28 Maj 2012, 09:17
Lady_Sonozaki
Shogun
,,Romeo i Julija"- Vilijem Sekspir(moji se cude kako ja to uopste imam zivaca da citam xD), ,,Rani jadi"-Danilo Kis, Harry Potter,...
» Spam teme » Blablaonica » Knjige » Omiljene knjige?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu