Šta mislite?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Rihanna
+7
UbicaMekogSrca
BlutEngel
Natsuko Sachiko
~Death Ripper~
Evil Mastermind
Psychosocial
Sadness
11 posters
2 Re: Rihanna Pet 14 Jan 2011, 07:03
Psychosocial
V.I.P.
Mislim da cura ima par divnih balada koje volim, ali ovako nije nista posebno.
4 Re: Rihanna Uto 01 Mar 2011, 10:44
~Death Ripper~
Administrator
^^ Vall-chan ^^ ::Mislim da cura ima par divnih balada koje volim, ali ovako nije nista posebno.
5 Re: Rihanna Sub 02 Apr 2011, 12:53
Natsuko Sachiko
V.I.P.
Ja bila zaluđena..Tad sam bila glupa...
Ne podnosim ženu organski
Ne podnosim ženu organski
6 Re: Rihanna Pet 02 Sep 2011, 12:38
BlutEngel
Kami-sama
Eh..Ridzana, mislim sta reci. Danas se vise shit ceni i smatra talentom. Samo ti pare trebaju.
7 Re: Rihanna Pet 09 Sep 2011, 06:44
Gost
Gost
@Saki i Vuk
Zasto ste tako puni predrasuda, metalci jedni ograniceni? >.> U_U
@T
Volim je. Ima dobar glas i ima super pesme. To sto je savrseno prelepa, nenormalno zgodna, sto ima savrsen stil oblacenja, etc. cu da preskocim, to se podrazumeva. XD I mislim, moram da dodam, da je jadno suditi o ljudima samo na osnovu VRSTE muzike koju pevaju.
Zasto ste tako puni predrasuda, metalci jedni ograniceni? >.> U_U
@T
Volim je. Ima dobar glas i ima super pesme. To sto je savrseno prelepa, nenormalno zgodna, sto ima savrsen stil oblacenja, etc. cu da preskocim, to se podrazumeva. XD I mislim, moram da dodam, da je jadno suditi o ljudima samo na osnovu VRSTE muzike koju pevaju.
8 Re: Rihanna Pet 09 Sep 2011, 08:17
UbicaMekogSrca
Kami-sama
prelepa? ... cura je prosek
nenormalno zgodna?... cura je prosek
savršen stil oblačenja?... pa da... kao i ledi gaga
Dobar glas?... e to da.
nenormalno zgodna?... cura je prosek
savršen stil oblačenja?... pa da... kao i ledi gaga
Dobar glas?... e to da.
9 Re: Rihanna Pet 09 Sep 2011, 11:37
BlutEngel
Kami-sama
Vi se drogirate. xD
Ovo nije muzika vec komercijalno sranje, nije mi jasno kako ne vidite. I koliko samo ima dobrih pevaca i bendova, a vi se zamajavate sa Ridzanom. Cura je bre krestavica koja peva kao iz bureta i koja je spavala sa nekim crncem-reperom kako bi joj dao pare da izda album.
Ovo nije muzika vec komercijalno sranje, nije mi jasno kako ne vidite. I koliko samo ima dobrih pevaca i bendova, a vi se zamajavate sa Ridzanom. Cura je bre krestavica koja peva kao iz bureta i koja je spavala sa nekim crncem-reperom kako bi joj dao pare da izda album.
10 Re: Rihanna Sub 10 Sep 2011, 06:56
Gost
Gost
@Radovan
Oh, okej, tvoje misljenje. Meni je definitivno fizicki jedna od najlepsih 'poznatih licnosti' danas, i definitivno mislim da ima neverovatno telo. A nesto mi se cini, ako se dobro secam, da si pri kraju prosle godine, kad smo pricali o tome i ti pretty much delio moje misljenje.. Ali dobro, kao sto ona kaze 'This is me, I know your mind can change like the seasons' x'D Sto se stila tice, nema veze s Ledi Gagom.
@Vuk
Citiram : Zasto ste tako puni predrasuda, metalci jedni ograniceni?
Oh, okej, tvoje misljenje. Meni je definitivno fizicki jedna od najlepsih 'poznatih licnosti' danas, i definitivno mislim da ima neverovatno telo. A nesto mi se cini, ako se dobro secam, da si pri kraju prosle godine, kad smo pricali o tome i ti pretty much delio moje misljenje.. Ali dobro, kao sto ona kaze 'This is me, I know your mind can change like the seasons' x'D Sto se stila tice, nema veze s Ledi Gagom.
@Vuk
Citiram : Zasto ste tako puni predrasuda, metalci jedni ograniceni?
11 Re: Rihanna Sub 10 Sep 2011, 07:02
UbicaMekogSrca
Kami-sama
awww pa ti se sećaš svega... ali onako kako ti želiš i kako tebi odgovara ... žao mi je ali pesma Kišobrančić je uništila sve afinitete koje sam imao ka njoj xDD
12 Re: Rihanna Sub 10 Sep 2011, 07:18
Gost
Gost
Nope, samo tebi obicno ne odgovara sve ono cega se ja secam. :3 Ali nije moja krivica sto imam dobro pamcenje. ._. xP To je bilo posle Kisobrancica, inace. Mada, da, slozicu se, to joj nije bio bas najslavniji muzicki poduhvat. XD Ove pesme sad mi se mnogo vise svidjaju od onih ranijih.
13 Re: Rihanna Sub 10 Sep 2011, 08:35
BlutEngel
Kami-sama
Vidim Raso udvarao si se Ini cim si tako pricao. XD
Komentari su stvarno suvisni vise.
Komentari su stvarno suvisni vise.
14 Re: Rihanna Sub 10 Sep 2011, 08:40
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Drž se teeme Vuče udaram po ušima XDDDDDDDDDDDD
@T
Ma devojka ima pesme za devojke i to je to... ko voli neka sluša xD
@T
Ma devojka ima pesme za devojke i to je to... ko voli neka sluša xD
15 Re: Rihanna Sub 10 Sep 2011, 13:48
ImmortalSilence
Daimyo
Uff.. Rijana. Teška tema pomalo. xD Mislim da je devojka talentovana, ima dobar glas. Čula sam je uživo kad je bila u BG-u 2007. još. Umbrella joj je totalno glupa pesma. Ali je tad imala neke kul pesmice, mada se meni nikad nisu sviđale njene pesme toliko koliko njena sama pojava i glas. Zaista ima neke balade koje je neverovatno dobro umela da otpeva. Onda joj je došao onaj period posle Chris Brown-a kada se ošišala na kratko i odjednom postala neka bad girl, tad su mi i pesme i stajling i sve mi je bilo užas O_O Sve neke rep pesme, strašno. E sad mi je u fazonu Man Down super. Samo mislim da se devojka gubi, i da je mnogo nestabilna. Svaka pesma joj je drugačija, uopšte nema neki svoj sopstveni stil muzike, nego prihvata pesme koje drugi pišu za nju i koje joj drugi podmetnu. Što se tiče izgleda, mislim da fantastično izgleda.
16 Re: Rihanna Pon 12 Sep 2011, 11:04
BlutEngel
Kami-sama
Samo se slika gola kao sto je skoro uradila i eto popularnost. To je sada kul.
17 Re: Rihanna Uto 13 Sep 2011, 06:10
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Ne slušam, nije da je hejtujem ili nešto, ali takva muzika nije za mene XP
18 Re: Rihanna Pet 04 Nov 2011, 21:22
Ksendzita Bejbee
Nihon-Jin
Ona me nervira . Ali je muzika ok.Slusam ponekad
19 Re: Rihanna Sub 29 Dec 2012, 12:29
Ame-Chan
Nihon-Jin
nema pojma da peva uzivo >< Inace ima nekih finih pesama...
» Spam teme » Blablaonica » Muzika » Rihanna
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu