Uvijek mi je bilo zanimljivo gledati te životinje itd. napravljene od papira, ali na žalost ja sam totalni antitalent.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Origami
+23
MoonGirl*
AnjaChan
grasshopper
Veronika
Ksendzita Bejbee
Lizzy
L.A
Loud.
UbicaMekogSrca
sajber
japangrilforewer
Amaya
Midori
AlanViBritannia
Maya Toyoshima
Aristocrat's Symphony
Zomboid
~Death Ripper~
Wolf Heart
Countless Error
Evil Mastermind
AnchyAbyss
Natsuko Sachiko
27 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3
52 Re: Origami Uto 03 Jan 2012, 12:11
UbicaMekogSrca
Kami-sama
treba samo truda i volje bre... postoje celi video tutorijali kao napraviti origami... deluje relaxirajuće
53 Re: Origami Uto 03 Jan 2012, 12:16
Veronika
Nihon-Jin
Problem je vjerovatno u tome, što ja uopće nemam strpljenja za to xD :/
55 Re: Origami Pet 03 Feb 2012, 13:17
grasshopper
Nihon-Jin
Ah, ja sam se zainteresovala za Origami kad sam bila 5. razred, zato sto je u kuci do moje zivela neka cudna zena koja je bila opsednuta , bukvalno, papirima, i onda mi je stalno donosila te figurice, pa sam ja pocela i sama da pravim. Neko vreme sam i zaradjivala na tome. Islo je relativno zalosno. xD U svakom slucaju, obozavam da se zamajavam time, a i slazem se UbicomMekogSrca (interesantan nik, uput ) - strpljenje je majka uspeha.
56 Re: Origami Pet 03 Feb 2012, 13:30
UbicaMekogSrca
Kami-sama
grasshopper ::Ah, ja sam se zainteresovala za Origami kad sam bila 5. razred, zato sto je u kuci do moje zivela neka cudna zena koja je bila opsednuta , bukvalno, papirima, i onda mi je stalno donosila te figurice, pa sam ja pocela i sama da pravim. Neko vreme sam i zaradjivala na tome. Islo je relativno zalosno. xD U svakom slucaju, obozavam da se zamajavam time, a i slazem se UbicomMekogSrca (interesantan nik, uput ) - strpljenje je majka uspeha.
konačno da se neko složi i sa mojom malenkosti
... znači mlatila si lovu praveći origami... nisam znao da i kod nas to može biti biznis. Jeste strpljenje kada imaš vremena a kada nemaš... pa recimo da je sve džaba a iskreno brate treba ti i volje.
57 Re: Origami Sub 04 Feb 2012, 09:00
grasshopper
Nihon-Jin
Ahahahah. Da, pa rekoh da nije to bio bas moj najsjajniji pokusaj. Al bilo je interesantno, bar. xD Tacno, mada ne mozes ni u cemu da budes uspesan ako ne ulozis vremena i volje.
58 Re: Origami Sub 04 Feb 2012, 10:03
UbicaMekogSrca
Kami-sama
grasshopper ::Ahahahah. Da, pa rekoh da nije to bio bas moj najsjajniji pokusaj. Al bilo je interesantno, bar. xD Tacno, mada ne mozes ni u cemu da budes uspesan ako ne ulozis vremena i volje.
ponekad ni to nije dovoljno
59 Re: Origami Pet 17 Feb 2012, 05:36
AnjaChan
Nihon-Jin
Kad je bila origami radionica napravila sam neku kocku pomocu 6 razlicitih papira, jedva sam uspela xD
60 Re: Origami Čet 15 Mar 2012, 11:26
Loud.
Nihon-Jin
AnjaChan ::Kad je bila origami radionica napravila sam neku kocku pomocu 6 razlicitih papira, jedva sam uspela xD
Znam za tu kocku.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo tutorijal.
61 Re: Origami Čet 15 Mar 2012, 19:09
Zomboid
PsYcho TeDdy
ja sam u skorije vreme pravila lotuse, ruze, leptire (osmi mart bio, zamislite xD) i svaki put kad nadjem trakasti papir uzmem pravim one zvezdice "lucky stars"
62 Re: Origami Uto 31 Jul 2012, 04:31
MoonGirl*
Ninja
Pokušavala sam da naparvim zvezdu,a li nsaim uspela pa sam odustala... a i sad sam našla nešto zanimljivije x) Probam verovatno u budućnosti da napravim još nešto. :Đ
63 Re: Origami Uto 31 Jul 2012, 05:23
~Death Ripper~
Administrator
Inače, u Japanu se origami pravi isključivo od recikliranog papira namenjenog za to, nisu stoke k'o mi.XD
64 Re: Origami Pon 20 Avg 2012, 00:46
Anya's Smile
Nihon-Jin
Ja sam jedno vrijeme to pokušavala, ali odustala jer sam izgubila živce xD
65 Re: Origami Pon 17 Sep 2012, 08:52
Little Alien
Nihon-Jin
Neki dan mi je drugarica u skoli pokazivala kako se pravi, i skoro da sam uspjela. xD
Bila je u pitanju neka ptica, i vecinom sam sve dobro uradila ali na kraju sam nesto pogresno presavila i nije dobro ispalo >.<.
Bila je u pitanju neka ptica, i vecinom sam sve dobro uradila ali na kraju sam nesto pogresno presavila i nije dobro ispalo >.<.
66 Re: Origami Uto 06 Nov 2012, 03:26
AmiiBeeBS_love
Nihon-Jin
Meni su oni jako interesantni. Ćesto tražim na YT neke klipove da se malo porobam ali najčešće ne uspjevam x)
67 Re: Origami Sub 10 Nov 2012, 09:22
the elven lover
Nihon-Jin
Nikad nisam uspela ništa da napravim. xD
Antitalenat
Antitalenat
Idi na stranu : 1, 2, 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu