Slutty Rei??Niceee Salim se,ali vise mi se svidja prosli skin
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Skin
+26
Lady_Sonozaki
synhro
ZetaZaku
MoonGirl*
Yuki-senpai
sajber
BlutEngel
japanese girl^^
Ksendzita Bejbee
UbicaMekogSrca
MISA
TanukiSubs
L'automne
Evil Mastermind
♦Black♦Betty♦
Sadness
Countless Error
Zomboid
ChiakiNagoya
Heiwajima_Mayu
Natsuko Sachiko
llili
Kid Morbid
AnchyAbyss
Kage
~Death Ripper~
30 posters
102 Re: Skin Pet 17 Avg 2012, 00:21
synhro
Daimyo
Sideways navigacija..postaje hipsterski forum. Likez it.
103 Re: Skin Pet 17 Avg 2012, 00:37
sajber
V.I.P.
Ne sviđa mi se navigacija sa strane. Kvari sveukupni dojam XD Onako mi je bilo bolje, ali to je sad već stvar ukusa.
Novi rankovi su super ) Pogotovo ovaj Shogun.
Novi rankovi su super ) Pogotovo ovaj Shogun.
104 Re: Skin Pet 17 Avg 2012, 00:42
~Death Ripper~
Administrator
Ustvari su me rankovi inspirisali za sve..XD
Navigacija je trebala da ispadne malkice drugačije, ali sam nešto zeznula u templatesima. _ _" Ostaće ovako, a imaću na umu za sledeći skin..XD
Navigacija je trebala da ispadne malkice drugačije, ali sam nešto zeznula u templatesima. _ _" Ostaće ovako, a imaću na umu za sledeći skin..XD
105 Re: Skin Pet 17 Avg 2012, 00:44
sajber
V.I.P.
Stalno idem gore stiskat, kad ono prazno XD nemogu se naviknut da je sa strane. Da je navigacija sa slovima bilo bi normalnije, ali budući da su slikice, previše je čudno, ali valjda ću se naviknut.
106 Re: Skin Pet 17 Avg 2012, 00:45
~Death Ripper~
Administrator
I meni se desi.XD Ali realno, ovo je praktičnije, pošto je fiksirana i ide s tobom kad skroluješ i možeš da klikneš kad hoćeš, mada se treba navići.
107 Re: Skin Pet 17 Avg 2012, 00:47
Kage
Kami-sama
Sve je to ok, ali da je barem na desnoj strani, lakše je za navigaciju ( za nas dešnjake )
108 Re: Skin Pet 17 Avg 2012, 00:49
UbicaMekogSrca
Kami-sama
de , de , navići će te se... morate priznati da izgleda bolje na ovaj način.
111 Re: Skin Pet 17 Avg 2012, 00:55
synhro
Daimyo
Ih bre kakvi ste nitpickers, odlično je. Mnogo manje ste gunđali za prošli skin, koji je objektivno gzilion puta gori od ovog.
114 Re: Skin Pon 20 Avg 2012, 05:49
MoonGirl*
Ninja
Predobar je, i rankovi su awesome šta god na AC-u rekli
Inače, meni je prošli bio bolji
Inače, meni je prošli bio bolji
117 Re: Skin Sre 22 Avg 2012, 10:13
~Death Ripper~
Administrator
E, ljudi, iako neće da bude skoro, koju biste boju voleli za sledeći skin? Čisto da vidim, ako neka boja ima mnogo zastupnika da probamo.
PS.Ako se ne izjasnite biće narandžast.
PS.Ako se ne izjasnite biće narandžast.
118 Re: Skin Sre 22 Avg 2012, 10:14
UbicaMekogSrca
Kami-sama
narandžast otpada u startu ili podnosim ostavku na sve vodeće funkcije odavde do Budimpešte
119 Re: Skin Sre 22 Avg 2012, 10:23
~Death Ripper~
Administrator
A svetložućkastocrven?XD
Usput, Rašo.. To sam napisala samo da bi članovi rekli koje boje hoće. Ali pssst!
Ne, ozbiljno, na kraju uvek završi plav ili crven ako je anime skin ili braon-crna kombinacija ako je something traditional. I plava se, naravno, opet uklapa (crvena ne ide, odmah da kažem. Meni bi najbolje išla neka svetloljubičasta, ali to je previše ženskasto. Zelena je previše iritantna za stalno gledanje, žuta deluje bledo i bolešljivo.. Jeez, I don't like colors.
So, I guess it's blue?XD
Usput, Rašo.. To sam napisala samo da bi članovi rekli koje boje hoće. Ali pssst!
Ne, ozbiljno, na kraju uvek završi plav ili crven ako je anime skin ili braon-crna kombinacija ako je something traditional. I plava se, naravno, opet uklapa (crvena ne ide, odmah da kažem. Meni bi najbolje išla neka svetloljubičasta, ali to je previše ženskasto. Zelena je previše iritantna za stalno gledanje, žuta deluje bledo i bolešljivo.. Jeez, I don't like colors.
So, I guess it's blue?XD
120 Re: Skin Sre 22 Avg 2012, 10:29
synhro
Daimyo
Green would be nice..osim što je kul boja i odmara oči, dokazano ima terapeutsko dejstvo.
121 Re: Skin Sre 22 Avg 2012, 10:29
UbicaMekogSrca
Kami-sama
- Spojler:
- Ulovi Mujo zlatnu ribicu pa mu ona kaže:
- Vrati me nazad i ispunit ću ti jednu želju!
Mujo odgovori:
- Želim novog Porschea!
A ona će na to:
- Hočeš na lizing ili na kredit?
Mujo odgovori :
- Hočeš li ti na ulje ili na mast?
... neka članovi odluče
122 Re: Skin Sre 22 Avg 2012, 19:50
sajber
V.I.P.
Bijelo plava, ali tamnija bijela. Meni je i crna super, ako je znaš napravit. Ono prošli put nije izgledalo.
Mogla bi se složit i bijelo naranđasta, naravno ako se potrudiš, moglo bi biti super.
Mogla bi se složit i bijelo naranđasta, naravno ako se potrudiš, moglo bi biti super.
124 Re: Skin Čet 23 Avg 2012, 00:58
Japi
Shogun
Samo neka bude nesto kolko-tolko tamno da ne ubada u oci,svetle boje mnogo ubijaju u pojam xD P.S. Bolji kredit nego lizing
125 Re: Skin Čet 23 Avg 2012, 02:21
~Death Ripper~
Administrator
Znači tamnije. Ok, probaću, mada mi se baš uklapalo svetlo sa idejom.XD Ali i meni se zamaraju oči (mada je to pre od bratovog genijalnog monitora). Probaću nešto tamnije da ukombinujem, videćemo.
Hvala na mišljenjima.
Hvala na mišljenjima.
» Forum » O forumu » Knjiga utisaka » Skin
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu