~Death Ripper~ ::
Prvo, ko im je kriv sto gledaju izvodjace, poenta je u pesmama. Drugo, posto ste pomenuli drogiranje, da li su rockeri jedini koji se drogiraju? Bar 70% poznatih licnosti se drogira, dosta njih su otkrili, a za dosta samo sumnjaju. Pogotovo dosta rockera optuzuju bez dokaza.
ne kuzim cemu takva rasprava,odakle to uopce povezivanje rocka sa sotonizmom?
rock me vise asocira na 60-te i doba hipija xD
osim toga,da,cemu to 'rockeri se drogiraju',opcenito se slavne zvijezde,glumci,pjevaci itd drogiraju danas,to je cinjenica,vecina njih koji imaju moc,slavu,i pod pritiskom su javnosti prije ili kasnije zaglibe u svijetu droge,alkohola itd.
na kraju krajeva,ja znam ljude iz svoje okoline,djecu od 14 godina koja se drogiraju,i to neovisno o glazbi koju slusaju,ima ih raznih,iz raznih obitelji. nema smisla grupirati ljude koji se ne drogiraju i drogiraju prema onome sto slusaju,jer je sve relativno i ovisi o mnogo drugih stvari.
no da ne zalazim u off topic xd
Japi ::Metal kao celokupan zanr NEMA veze sa satanizmom!Svako ko je vise od pola sata imao kontakt sa metal muzikom i procitao bilo sta znao bi to ^.^
istina.
i slozit cu se s tobom jos jednom xD zasto svi uopce smatraju sotonizam kao nesto lose? to je sve Crkva pokrenula, zasto? jer Crkva ne podnosi tjelesne i duhovne uzitke. Crkva nam nalaze da je u zivotu bitna zrtva,skromnost,odricanje i ljubav prema bliznjem (zapravo to nabrojano je sve povezano/slicno). tako je pocelo sve, ako se covijek upusta u spolne odnose 'bludnik je',ako se u braku zaljubi u drugu 'gresnik',ne smijes biti ljubomoran na nesto sto tvoj prijatelj ima, ako se ides najest ko svinja,ako lazes,ako si srdit - gresnik si. rodjen si kao gresnik,istocni grijeh,zato se krstimo. zasto bi Crkva dopustila bilo kojoj drugoj religiji da se prosiri, pogotovo onoj koja kaze 'budi slobodan,grijesi (iako je grijesiti sada vrlo kompliciran pojam i vrlo razlicit u drugim religijama) i uzivaj u zivotu'.
ne zagovaram ja sotonizam, ja sam vjernica. ali sam isto tako svjesna svega i puno sam citala i informirala se o tome.
danas je sotonizam postao sinonim za zlo. uopce ne vidim poantu u tome. kako ljudi nikad nemaju mira i samo gledaju gdje ce,kako i zbog cega nekoga/nesto moci osuditi i izopciti.