Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

» Spam teme » Blablaonica » TV » Twilight

Twilight

+14
BlutEngel
Ksendzita Bejbee
ZetaZaku
japanese girl^^
UbicaMekogSrca
Amaya
Midori
Panda
ImmortalSilence
Kage
Maya Toyoshima
Psychosocial
Sadness
~Death Ripper~
18 posters

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1Twilight Empty Twilight Čet 09 Sep 2010, 08:44

~Death Ripper~

~Death Ripper~
Administrator
Administrator

Opis Filma:
Bela Svon (Kristen Stjuart) je uvek bila pomalo različita i nikad joj nije bilo stalo do toga da se uklopi u društvo popularnih devojaka iz njene srednje škole u Feniksu. Kada se njena majka preudala i poslala je da živi s ocem u malom kišovitom gradu Forksu u državi Vašington, nije očekivala bitnije promene. Onda je upoznala misterioznog i očaravajuće lepog Edvarda Kalena (Robert Petinson), dečka kakvog nikada ranije nije srela. On je inteligentan i duhovit, i prozreo je njenu dušu. Uskoro se Bela i Edvard prepuštaju strastvenoj i nesvakidašnjoj romansi.
Edvard trči brže od pume, golim rukama može da zaustavi auto u pokretu i nimalo nije ostario od 1918. Kao i svi vampiri, on je besmrtan. Međutim, nema vampirske očnjake i ne pije ljudsku krv, jer su on i njegova porodica jedini vampiri koji ne vode takav stil života. Edvard je 90 godina čekao svoju srodnu dušu - Belu. Što bliži postaju, to se Edvard više muči da obuzda svoje nagone koji divljaju pobuđeni njenim mirisom. A šta će učiniti kada Loren (Edi Gategi) i Džejms (Kem Džigonde), smrtni neprijatelji porodice Kalen, dođu u grad tražeći Belu?

Žanr: Drama | Fantasy | Romance
Režiser: Ketrin Hardvik
Glavne uloge: Kristen Stjuart, Robert Petinson, Bili Berk, Piter Fačineli, Niki Rid, Džekson Retbon

Mlogo da se pise sad utisci. Sta vi mislite?

https://japanmaniaserbia.serbianforum.info

2Twilight Empty Re: Twilight Ned 05 Dec 2010, 06:39

Sadness

Sadness
Ninja
Ninja

Volim,gledala sam sve delove.Čekam 4 deo.3 do sada najbolji.

3Twilight Empty Re: Twilight Pet 14 Jan 2011, 06:25

Psychosocial

Psychosocial
V.I.P.
V.I.P.

Ne znam koji sam deo gledala, ali znam da sam jako razocarana i da film veze sa vezom nema. -.-' Po meni jako je jadan.

4Twilight Empty Re: Twilight Sub 11 Jun 2011, 05:15

Maya Toyoshima

Maya Toyoshima
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Obozavam i knjige i filmove xD Gledala sam sve delove do sada i jos cetvrti cekam ^^

5Twilight Empty Re: Twilight Sub 11 Jun 2011, 10:02

Kage

Kage
Kami-sama
Kami-sama

^^ Vall-chan ^^ ::Ne znam koji sam deo gledala, ali znam da sam jako razocarana i da film veze sa vezom nema. -.-' Po meni jako je jadan.
Slazem se xDDD gledao sam prvi deo and it sucks xDDD ( vampir, a posti....wtf xD ) smorio sam ce gledajuci ga, jedini deo filma gde je bilo malo zanimljivo jeste kada su se oni vampiri hranili ( lovili xD ) i onaj fajt na kraju xD ko zna mozda su ostali delovi bolji xD

http://otaku-rs.blogspot.com/

6Twilight Empty Re: Twilight Sub 11 Jun 2011, 11:45

ImmortalSilence

ImmortalSilence
Daimyo
Daimyo

Prvi film je apsolutno sranje. Drugi je ok, treći je bolji od svih ostalih, videćemo kakav će biti 4., koji će biti iz dva dela. Inače jako sam razočarana filmovima, s obzirom na to sam da pročitala sve četiri knjige (a svaka ima 400-600 i nešto strana), i mnogo su detaljnije i bolje od filmova, tako da stvarno ne može da se poredi. Žao mi je samo što je postalo komercijala, to je uništilo celu Twilight sagu (i filmove i knjige). Uništavaju ga glupi fanovi koji su opsednuti Taylorom i Robertom, koji se prave da su vampiri i žive u nekoj iluziji i nemam pojma...
Zapravo malo ljudi zaista konta knjige. Tu ima mnogo više toga od vampira, vukodlaka i tinejdžerske ljubavi. Stephenie Meyer je dobra spisateljica, čitala sam Domaćina, koji je po meni dobra knjiga, a nema veze sa Sumrakom.

7Twilight Empty Re: Twilight Sub 11 Jun 2011, 13:48

Panda

Panda
Ninja
Ninja

Moje mišljenje glasi ovako:

Kod:
Dim String1 As String
String1="Film je sranje"
MessageBox.Show(String1, "Aplikacija")

8Twilight Empty Re: Twilight Pon 11 Jul 2011, 00:44

Midori

Midori
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Procitala sam knjige iz ciste radoznalosti, posto su sve moje drugarice pricale o tome. U pocetku mi je bilo zanimljivo ali kasnije je postalo nekako pateticno.

9Twilight Empty Re: Twilight Uto 12 Jul 2011, 15:30

Amaya

Amaya
Daimyo
Daimyo

žešće sranje.

10Twilight Empty Re: Twilight Čet 14 Jul 2011, 01:09

~Death Ripper~

~Death Ripper~
Administrator
Administrator

Glup je film. Bio bi mi solidan da nisu napravili ovoliku larmu oko njega, ali ovako mislim da je stvarno precenjen. Nije los, ali nije ni dobar, pogotovo ne toliko koliko dobrim ga predstavljaju.. Knjige nisam citala i nemam nameru i ovo je diskusija o filmovima.

11Twilight Empty Re: Twilight Čet 25 Avg 2011, 00:20

Gost

Anonymous
Gost

Filmovi su mi okej, nista posebno, gledala sam sva tri, treci je najbolji, cekam cetvrti. Moram da dodam, procitala sam i knjige, mnogo su bolje. Slazem se sa onim ko je rekao da su retardirini fanovi unistili celu sagu.

12Twilight Empty Re: Twilight Čet 25 Avg 2011, 00:37

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

ImmortalSilence ::Prvi film je apsolutno sranje. Drugi je ok, treći je bolji od svih ostalih, videćemo kakav će biti 4.

ako smem da dodam da su i knjige kao i film teen proserava*e Laughing

13Twilight Empty Re: Twilight Sub 27 Avg 2011, 11:11

ImmortalSilence

ImmortalSilence
Daimyo
Daimyo

Tek sad ovo videh o.o Ne možeš da znaš da li su teen proserava*e ako nisi čitao, a koliko znam, nisi. Kada pročitaš, onda zaista imaš pravo da izneseš svoje mišljenje kakvo god bilo, i tu se neću mešati.

14Twilight Empty Re: Twilight Sub 27 Avg 2011, 11:13

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

dobro dušo kako ti kažeš Haha

15Twilight Empty Re: Twilight Sub 27 Avg 2011, 22:08

japanese girl^^

japanese girl^^
japanese girl^^
japanese girl^^

Ja nisam gledala ali moja rodica OBOŽAVA taj film... ima posteljinu Twilight i jednom je tražila od mene da joj skinem na komp film Razz

16Twilight Empty Re: Twilight Sre 31 Avg 2011, 01:56

~Death Ripper~

~Death Ripper~
Administrator
Administrator

Film nije los, ali je precenjen i to kvari svaki utisak.

17Twilight Empty Re: Twilight Uto 06 Sep 2011, 23:51

ZetaZaku

ZetaZaku
Daimyo
Daimyo

Meni u filmu smeta samo cinjenica da je glavni lik vampir. Da su odmah priznali da je vila, gledao bih film.

http://dreamlessdorm.wordpress.com/

18Twilight Empty Re: Twilight Pet 04 Nov 2011, 21:38

Ksendzita Bejbee

Ksendzita Bejbee
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Ja sam pre bila zaludjenik ... Ali sada i ne volim nesto .

19Twilight Empty Re: Twilight Čet 08 Dec 2011, 01:18

japanese girl^^

japanese girl^^
japanese girl^^
japanese girl^^

aww film^^ gledala sam juce prvi deo ♥ sad ga skidam na moj kmp... hvala Sajberu sto mi je dao link (nije na forumu!)

20Twilight Empty Re: Twilight Čet 08 Dec 2011, 12:03

BlutEngel

BlutEngel
Kami-sama
Kami-sama

'Međutim, nema vampirske očnjake i ne pije ljudsku krv, jer su on i njegova porodica jedini vampiri koji ne vode takav stil života.' LOL. epic. Laughing

21Twilight Empty Re: Twilight Čet 08 Dec 2011, 12:59

ZetaZaku

ZetaZaku
Daimyo
Daimyo

Ne secam se gde sam video, ali:
[You must be registered and logged in to see this image.]
:O

Nazalost, imao sam priliku da "pogledam" film, zato sto sam lazyfuck i mrzelo me da promenim kanal na TV. Srecom, pa bio sam za komp i nisam pratio ceo film, ali delovi koje sam uhvatio su bili bas smesni i jadni. Ne mislim na pricu, nego na glumu, narocito Bele i Edwarda. Nekako, previse vestacki, skoro pa kao da su u pozoriste nastupili i glume ih deca od 12 god u nekoj skolskoj predstavi @_@

http://dreamlessdorm.wordpress.com/

22Twilight Empty Re: Twilight Čet 08 Dec 2011, 13:33

Miki-Liki

Miki-Liki
Banovan
Banovan

ZetaZaku ::

Nazalost, imao sam priliku da "pogledam" film, zato sto sam lazyfuck i mrzelo me da promenim kanal na TV. Srecom, pa bio sam za komp i nisam pratio ceo film, ali delovi koje sam uhvatio su bili bas smesni i jadni. Ne mislim na pricu, nego na glumu, narocito Bele i Edwarda. Nekako, previse vestacki, skoro pa kao da su u pozoriste nastupili i glume ih deca od 12 god u nekoj skolskoj predstavi @_@

Који канал?
Иначе, слажем се око глуме, нисам гледао много филмова, али сам и без превеликог искуства могао да закључим да је глума прилично бедна и "безосећајна". Бела поготово.

23Twilight Empty Re: Twilight Pet 09 Dec 2011, 07:09

Midori

Midori
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Kao sto rekoh. Pateticno je. U pocetku je jos i bilo ok, ali kad su krenuli sa 'Jao, ne mogu da zivim bey tebe! Vrati se!' stvarno je postalo jadno. Prvi i treci deo su bili ok, ali ostaka dva ne zelim da komentarisem. Upropastili su pricu. Rolling Eyes

24Twilight Empty Re: Twilight Pet 09 Dec 2011, 11:40

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Pogledao sam prvi dio, i bio je dobar. Više-manje, a ostalne nemam namjeru pogledat XD

25Twilight Empty Re: Twilight Pet 09 Dec 2011, 23:39

Psychosocial

Psychosocial
V.I.P.
V.I.P.

Moja drugarica Ana je gledala Breaking Dawn sa nekim njenim iz osnovne. Citiram: ''Brate, pateticno je do 101 i nazad. Ali nije ni upola toliko pateticno koliko su pateticne reakcije mojih drugarica.''

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

» Spam teme » Blablaonica » TV » Twilight

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu