Forum je u rekonstrukciji, napravicemo par izmena i novina, ocekujte nas ponovo u petak uvece ili subotu. Mozete ovde da otvorite chat temu ili tako nesto.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Obavestenje
5 posters
2 Re: Obavestenje Čet 16 Jun 2011, 06:55
AlanViBritannia
Daimyo
Da pohvalim skin, svidja mi se.
Jedina zamerka je sto coloring na Yoko nije dobar. Naime, pozadina je napraviljena tako da je cela ista, a onda odjednom Yoko ima na sebi neki cudan coloring. Treba i pozadina da bude ujednacena, tj. da se poznaje gde je svetlije, a gde tamnije. :T <- My opinion
I video sam da ste stavili slicicu kod podforuma za goste. Don't.
Izgleda ruzno, natrpano i neorganizovano.
EDIT: A vala ni font za "www.japanmaniaserbia.com" nije bas za Oskara, ali ono, ajd moze.
Jedina zamerka je sto coloring na Yoko nije dobar. Naime, pozadina je napraviljena tako da je cela ista, a onda odjednom Yoko ima na sebi neki cudan coloring. Treba i pozadina da bude ujednacena, tj. da se poznaje gde je svetlije, a gde tamnije. :T <- My opinion
I video sam da ste stavili slicicu kod podforuma za goste. Don't.
Izgleda ruzno, natrpano i neorganizovano.
EDIT: A vala ni font za "www.japanmaniaserbia.com" nije bas za Oskara, ali ono, ajd moze.
3 Re: Obavestenje Čet 16 Jun 2011, 09:26
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Što se tiče boje oko Yoko msm da tražiš dlaku u jajetu... ali za font se slažem.
Jedino što ja zameram je što ne mogu da vidim japansku dušu u skinu... mada ne možeš svima ugoditi xD
Jedino što ja zameram je što ne mogu da vidim japansku dušu u skinu... mada ne možeš svima ugoditi xD
4 Re: Obavestenje Čet 16 Jun 2011, 10:13
Countless Error
V.I.P.
Ti nigde ne mozes da vidis japansku dusu. >.>
5 Re: Obavestenje Čet 16 Jun 2011, 10:14
~Death Ripper~
Administrator
E, Dee, namesticu i tvoj skin kad ovaj neko prestane da nas hackuje.. Ono, da moze da se bira skin..
7 Re: Obavestenje Čet 16 Jun 2011, 11:17
AlanViBritannia
Daimyo
Samo sam dao konstruktivnu kritiku, that's all.
I da, kad smo kod toga, ove zvezde dole su odvratne. [ispod potpisa] Samo cekam da mi tito iskoci odnekud.
I da, kad smo kod toga, ove zvezde dole su odvratne. [ispod potpisa] Samo cekam da mi tito iskoci odnekud.
8 Re: Obavestenje Čet 16 Jun 2011, 11:22
~Death Ripper~
Administrator
Nah, isuvise je komplikovano obrisati ih sa ovim izborom skinova, mislim nije, nego ce mi trebati 150god tj. bar pola sata plus vama ce zajebavati skinovi jednako namesticu to otprilike krajem meseca.xD Mozete Andjelu da smarate dok nisam tu, ako zna to da radi, ali stvarno nemam vremena, sutra se spremam za put..
9 Re: Obavestenje Čet 16 Jun 2011, 11:23
AlanViBritannia
Daimyo
Inace, ako je ono da se menja skin trebalo da radi, ne radi.
Ja ne mogu da promenim skin u Harajuku na portalu.
Ja ne mogu da promenim skin u Harajuku na portalu.
10 Re: Obavestenje Čet 16 Jun 2011, 11:30
~Death Ripper~
Administrator
Meni radi, ocigledno i Dragani (ne ovoj sto je pravila skin, ovoj drugoj). Evo probala sam sad opet, radi. Nzm sta je kod tebe. Probaj da udjes preko Mozille, ako je ne koristis, ali pretpostavljam da to ne bi trebalo da ima veze.. Ako imas sporiji net mozda mu treba vremena.. Nzm.. Meni na trenutak prikaze onaj crveni, pa ucita ovaj kad god reloadujem stranicu ili nesto naglo otvorim.. ako ti je sporiji net mozda ti stoji ovaj duze.
11 Re: Obavestenje Čet 16 Jun 2011, 12:08
AlanViBritannia
Daimyo
Ako je 6mbps sporo onda jbm ti drzavu. x_x
12 Re: Obavestenje Čet 16 Jun 2011, 12:09
AlanViBritannia
Daimyo
Nece. Probao sam i u drugom brauzeru [obicno koristim FF] i nece. Ocistio sam kes memoriju i kolacice i nece.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu