Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

» Forum » O forumu » Knjiga utisaka » Pitanja

Pitanja

+23
BlutEngel
Kage
Japi
Evil Mastermind
Amaya
Mladen
Logiz
Rock Lee
synhro
Daks.
Yuki-senpai
Countless Error
ImmortalSilence
Zomboid
TanukiSubs
sajber
MISA
japanese girl^^
UbicaMekogSrca
Sweet girl
Natsuko Sachiko
AlanViBritannia
~Death Ripper~
27 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 5]

26Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Uto 23 Avg 2011, 21:18

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Evo maknuo sam kvacicu od tamo. Kako se nisam sjetio da u profil pogledam... Sigh

Hvala na odgovoru i sory na smetnji, pozz!

EDITINJO: Idalje spama, moguce da opcija ne radi WTF

27Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Uto 23 Avg 2011, 23:29

Natsuko Sachiko

Natsuko Sachiko
V.I.P.
V.I.P.

To ti admin može ukinuti ja mislim.

28Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Pon 29 Avg 2011, 08:48

Yuki-senpai

Yuki-senpai
Shogun
Shogun

Imam pitanje ovako.. pošto svako može da čita naše postove, bez da se registruje na forum, može li neko od admina da ''zaključa forum''? To je moglo na jednom forumu. (neću da reklamiram..)

29Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Pon 29 Avg 2011, 08:50

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

čekaj... ako nisi regovan ne možeš čitati.

30Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Pon 29 Avg 2011, 08:52

Yuki-senpai

Yuki-senpai
Shogun
Shogun

Može Rašo, izloguj se i čitaj.. O:
(Ako ne može, ja se izvinjavam na pitanju. ._.)

31Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Pon 29 Avg 2011, 08:53

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

video... biće sređeno odmah. Hvala.

32Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Pon 29 Avg 2011, 08:55

Yuki-senpai

Yuki-senpai
Shogun
Shogun

Ništa, čitala sam juče preko telefona, mislim ipak je to 'mala zaštita naše privatnosti', kada bi svako mogao da čita, bilo bi glupavo.
(gotovo, neću da spamujem u temi.. D:)

33Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Sub 22 Okt 2011, 22:08

Gost

Anonymous
Gost

Ah, ovako, ne znam gde bih tacno trebala da ostavim ovaj post, pa se odlucih za ovu temu, nekako mi najlogicnije.

Pre par sati sam dobila od stafa (xD) poruku upozorenja o spamu u kojoj pise da se 'suzdrzim od svojih uskoumnih komentara' (xD) jer cu inace biti kaznjena u skladu sa pravilnikom. E, mene sad zanima sledece:

1) Od kad clanovi staffa salju PM upozorenja o spamu, a nigde na forumu nista ne pominju?
2) Da li neko moze konkretno da mi ukaze na primere mog 'uskoumnog spamovanja'? Mislim, nemojte ovo pogresno da protumacite, nije da ja ne verujem nasem dragom stafu (God forbid! O:) nego bih zelela da znam sta se tacno podrazumeva pod tim mojim spamom da bih cisto znala na sta da obratim paznju, da se to ne bi ponovilo. Smile

Unapred zahvaljujem (i iskreno se nadam da ovaj moj post nece obrisati vanzemaljci, ili tako nesto).

34Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Sub 22 Okt 2011, 23:56

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

InaAlesius ::Ah, ovako, ne znam gde bih tacno trebala da ostavim ovaj post, pa se odlucih za ovu temu, nekako mi najlogicnije.

Pre par sati sam dobila od stafa (xD) poruku upozorenja o spamu u kojoj pise da se 'suzdrzim od svojih uskoumnih komentara' (xD) jer cu inace biti kaznjena u skladu sa pravilnikom. E, mene sad zanima sledece:

1) Od kad clanovi staffa salju PM upozorenja o spamu, a nigde na forumu nista ne pominju?
2) Da li neko moze konkretno da mi ukaze na primere mog 'uskoumnog spamovanja'? Mislim, nemojte ovo pogresno da protumacite, nije da ja ne verujem nasem dragom stafu (God forbid! O:) nego bih zelela da znam sta se tacno podrazumeva pod tim mojim spamom da bih cisto znala na sta da obratim paznju, da se to ne bi ponovilo. Smile

Unapred zahvaljujem (i iskreno se nadam da ovaj moj post nece obrisati vanzemaljci, ili tako nesto).

Smanji monodramu jer poruku si dobila sa razlogom... Razlog? poruka koja nema veze sa temoma ono što nema veze sa temom je SPAM.

1.) Tebi je poruka poslata jer si neko ko je i u prošlosti bio opemenut da se suzdrži od uznemiravanja drugih članova. Seti se svojih poruka koje si slala putem PM.
2.) Naravno dete : Spam je sve ono što se ne tiče teme. Eto to ti je kratko i jasno Wink

... nema na čemu i jedino što će obrisati tvoje poruka kao i uvek kada to nađu svrsishodno je neko iz staff-a.

InaAlesius ::Da, u redu, ali zar clanovi stafa smeju da krse pravila koliko i kad zele? Samo da napomenem, ovo nije prvi put da mi gospodin najvazniji clan stafa preti banovima/opomenama, da me vredja, proziva i tome slicno. Ovaj forum se OPASNO priblizava tome da postane Naruto Mania. Nazalost.

Nije prekršeno ni jedno pravilo od moje strane ali kada smo već kod toga ti bi zbog pravila 4. i 8. već trebala biti banovana. Zato ne pozivaj se na pravila jer obiće ti se o glavu. Dalje kada si ti dobila opomenu sa tobom su dobili svi ostali koji su spamovali ali samo tebe to izgleda boli. Vređanje i prozivke kao i pretnje su produktmašte jer da takve postoje svi bi ih videli.
Nadam se da je ovim dobijen odgovor na tvoje pitanje. Takođe si ako se dobro sećam upozorena putem PM poruke da slično ponašanje neće biti tolerisano tako da koristim priliku da te još jednom upozorim. Ovim se ova tema u vezi tvog pitanja zatvara i samim tim ako sledeći post ne bude u formi koji nosi ova tema biće tretiran kao spam.

35Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Čet 24 Nov 2011, 05:37

japanese girl^^

japanese girl^^
japanese girl^^
japanese girl^^

36Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Sub 26 Nov 2011, 03:16

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

prevelik i pretežak (MB)... nije odobren.

37Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Pet 10 Feb 2012, 04:35

Daks.

Daks.
Samurai
Samurai

Mozete da namestite ovo, kad napisem post, da me spusti dole do str, da nebi morala ponovo da skrolujem na dole? >.<

38Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Pet 10 Feb 2012, 04:57

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

biće sređeno kada se promeni skin.

39Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Pet 10 Feb 2012, 05:12

~Death Ripper~

~Death Ripper~
Administrator
Administrator

Sto ce biti za par dana, so no worries.

https://japanmaniaserbia.serbianforum.info

40Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Pon 13 Feb 2012, 02:31

synhro

synhro
Daimyo
Daimyo

Da li samo meni forum pošandrca kada kliknem na Pogledaj nove poruke u Animanga off?

41Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Pon 13 Feb 2012, 02:36

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Bilo je svima tako, ali sad je sređeno. Probaj opet.

42Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Sre 15 Feb 2012, 12:13

Rock Lee

Rock Lee
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Posto nema teme za goste, a pise mi da se obratim administratoru ako imam neka pitanja u vezi bana, morao sam da napravim drugi profil, nadam se da nikom ne smeta. coffee2

Elem, pise mi da mi ban istice 16/2/2012, sto je...danas. Jel moze to da se resi? Dovoljno je sto sam za glupost bio banovan.._.

E da, nik sam zaboravio Logiz...a i onog Plutona odbanujte, branio me covek i nastrado.

43Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Sre 15 Feb 2012, 12:20

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

ajde... ok. Verujem daje ban urodio plodom. Dobro nam došao nazad.

44Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Sre 15 Feb 2012, 12:24

Rock Lee

Rock Lee
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Jos uvek ne mogu da udjem. Neutral

45Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Sre 15 Feb 2012, 12:25

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

sada?

46Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Sre 15 Feb 2012, 12:25

Logiz

Logiz
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Da, tu sam.

47Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Sre 15 Feb 2012, 12:27

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

Amigo ti su tu sa nama opet i uživaj opušteno niko te neće dirati. Pluton ostaje banovan jer njegov ban nema veze sa tobom.

48Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Sre 15 Feb 2012, 12:31

Logiz

Logiz
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Ima, i krivo mi je zbog toga. Mislio sam zato sto i njemu istice danas, pa da nije isti bag u pitanju.

49Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Sre 15 Feb 2012, 12:35

UbicaMekogSrca

UbicaMekogSrca
Kami-sama
Kami-sama

nisi ti brate razlog njegovog bana... on je i pre tvog dolaska na forum bio upozoren faktički.

50Pitanja - Page 2 Empty Re: Pitanja Ned 19 Feb 2012, 06:22

Natsuko Sachiko

Natsuko Sachiko
V.I.P.
V.I.P.

Hoće novi skin uskoro ili čekate Uskrs? XD

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 5]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

» Forum » O forumu » Knjiga utisaka » Pitanja

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu