Ovde napišite 3 svojih trenutno omiljenih anime-a. Možete da vodite i razne diskusije u ovoj temi tipa zbog čega je neki anime bolji od drugog itd.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Vaša top tri anime dela
+14
Japi
synhro
ZetaZaku
TanukiSubs
~Death Ripper~
japanese girl^^
Miki-Liki
Gamaran
MASKED AVENGER
Evil Mastermind
AlanViBritannia
sajber
UbicaMekogSrca
Heiwajima_Mayu
18 posters
Idi na stranu : 1, 2
2 Re: Vaša top tri anime dela Pon 27 Jun 2011, 07:25
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Ajde umesto deset da napišemo top 3. .... mnogo je deset... pa ako mi dozvoliš malo ću edit temu XD
@T
Moja top tri:
1. Naruto
2. Code Geass
3. Tengen Toppa Gurren Lagann
@T
Moja top tri:
1. Naruto
2. Code Geass
3. Tengen Toppa Gurren Lagann
3 Re: Vaša top tri anime dela Pon 27 Jun 2011, 07:48
sajber
V.I.P.
Ah, ajde neka bude:
One Piece
Naruto Shippuden
Bleach
To su ajmo reci "top 3" ali dalo bi se tu raspravljati jos svasta.
Mislio sam staviti Great Teacher Onizuka umjesto bleach-a ali neka bude.
Vjerujem da ce vecini napraviti isto iako ima puno boljih Anime-a.
Vecina voli Anime poput Naruto i sl. Manje njih voli Anime Poput FMA ili Death Notte. Zapravo vole ljudi i to ali ce staviti ova 3 + Fairy tail.
One Piece
Naruto Shippuden
Bleach
To su ajmo reci "top 3" ali dalo bi se tu raspravljati jos svasta.
Mislio sam staviti Great Teacher Onizuka umjesto bleach-a ali neka bude.
Vjerujem da ce vecini napraviti isto iako ima puno boljih Anime-a.
Vecina voli Anime poput Naruto i sl. Manje njih voli Anime Poput FMA ili Death Notte. Zapravo vole ljudi i to ali ce staviti ova 3 + Fairy tail.
4 Re: Vaša top tri anime dela Pon 27 Jun 2011, 07:55
UbicaMekogSrca
Kami-sama
dobar je GTO... ali mislim da ga godine odvlače... crtež je slabiji ali je definitivno extra anime. Naruto je fenomen i može se smatrati "zmajevim kuglama današnjice"... mislim da njegovo postojanje podiže popularnost anime ostvarenja. Bleach sam izostavio jer prosto mi se čini da je serija izgubila negde svoju dušu koja je krasila prvih 150. epizoda. Death Note i FMA nažalost imaju premalo epizoda da bi se nosima sa maratonskim gigantima. Mada moram izneti stav da je FMA Br. bio jedan od najboljih ongoing serijala do skoro krenuvši od crteža preko priče a i realnosti.
5 Re: Vaša top tri anime dela Pon 27 Jun 2011, 08:07
sajber
V.I.P.
Realno gledano,Naruto kao i vecina druhih shounen anime-a. Sve je prepuno filera,radnja je previse otegnuta,vecina stvari se ponavlja. Dok je FMA s svojh 50 i nesto epizoda bio savrsen. Bleach je propali slucaj. Od svih tih anima-a,One Piece se jos jedini drzi. Takvi su shounen anime-i danas,ali ljudi ih iz nekog razloga vole pa cak i ja.
GTO je jako drugaciji od mange. Anime je po radnji nedovrsen,nakon nekih djelova vuce na nastavak a nastavka nigdje,prica u mangi je puno zanimljivija i kraj normalan. S obzirom na sve to,GTO je pre dobar! Odgledao sam ga 2 puta i mogu jos 10.
GTO je jako drugaciji od mange. Anime je po radnji nedovrsen,nakon nekih djelova vuce na nastavak a nastavka nigdje,prica u mangi je puno zanimljivija i kraj normalan. S obzirom na sve to,GTO je pre dobar! Odgledao sam ga 2 puta i mogu jos 10.
8 Re: Vaša top tri anime dela Pon 27 Jun 2011, 08:37
UbicaMekogSrca
Kami-sama
ako voliš GTO... Golden Boy će te oduševiti.
9 Re: Vaša top tri anime dela Pon 27 Jun 2011, 08:41
sajber
V.I.P.
Oo. Koliko vidim na MAl-u,to je manga a od animacije postoji samo ova?
Vec imam u planu za pogledati DRRR jer on bi mogao spadati na isti lvl GTO-a.
Vec imam u planu za pogledati DRRR jer on bi mogao spadati na isti lvl GTO-a.
10 Re: Vaša top tri anime dela Pon 27 Jun 2011, 08:45
UbicaMekogSrca
Kami-sama
ma ovo ima samo šest epizoda... nećeš se pokajati
11 Re: Vaša top tri anime dela Pon 27 Jun 2011, 08:50
sajber
V.I.P.
Super! Pogledati cu cim budem u mogucnosti. Hvala!
12 Re: Vaša top tri anime dela Uto 28 Jun 2011, 02:31
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Ok, nema veze, onda, top 3 xD
Mine:
1. Katekyo Hitman Reborn!
2. Bleach
3. Durarara!!
Mine:
1. Katekyo Hitman Reborn!
2. Bleach
3. Durarara!!
Poslednji izmenio ~Mayu~ dana Uto 28 Jun 2011, 02:48, izmenjeno ukupno 1 puta
13 Re: Vaša top tri anime dela Uto 28 Jun 2011, 02:37
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Svi hvale Hitman klinca... ali ja nikako da prođem 30-tu epizodu
14 Re: Vaša top tri anime dela Uto 28 Jun 2011, 02:58
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Well, meni je anime predobar xD
Taj prvi arc mi nije smetao jer volim i daily life/slice of life/real life anime-e na kakve tih prvih 30-ak epizoda podseća xD Ali za prave shounen lovere su one, uglavnom, ubitačne, pa znam da mnogi i odustaju od anime-a zbog njih XP Ali posle njih ima mnogo dobre akcije, tako da mislim da vredi nastaviti (mada, to što se meni svideo, ne znači da će i tebi xD).
Mada, ne znam, jel ti se u međuvremenu umetnuo Kokuyo arc (onaj u kome se pojavljuje Rokudo Mukuro, tu ima borbe)?
Taj prvi arc mi nije smetao jer volim i daily life/slice of life/real life anime-e na kakve tih prvih 30-ak epizoda podseća xD Ali za prave shounen lovere su one, uglavnom, ubitačne, pa znam da mnogi i odustaju od anime-a zbog njih XP Ali posle njih ima mnogo dobre akcije, tako da mislim da vredi nastaviti (mada, to što se meni svideo, ne znači da će i tebi xD).
Mada, ne znam, jel ti se u međuvremenu umetnuo Kokuyo arc (onaj u kome se pojavljuje Rokudo Mukuro, tu ima borbe)?
15 Re: Vaša top tri anime dela Uto 28 Jun 2011, 04:18
AlanViBritannia
Daimyo
Katekyo Hitman Reborn!
Fairy Tail
Claymore
Fairy Tail
Claymore
16 Re: Vaša top tri anime dela Pet 01 Jul 2011, 10:32
Evil Mastermind
Administrator
Imam jos dosta toga da odgledam, ali za sada je otprilike ovako xD :
1.) Darker than Black.
2.) Death Note.
3.) Naruto. xD
1.) Darker than Black.
2.) Death Note.
3.) Naruto. xD
18 Re: Vaša top tri anime dela Ned 28 Avg 2011, 10:45
Gamaran
Ninja
1.One piece
2.Hajime no ippo
3.Hunter x hunter
2.Hajime no ippo
3.Hunter x hunter
19 Re: Vaša top tri anime dela Sub 03 Sep 2011, 05:50
Miki-Liki
Banovan
Lol, 10 je mnogo samo za nekog ko je toliko gledao.
OT:
1. Neon Genesis Evangelion
2. Bakemonogatari
3. Katanagatari
OT:
2. Bakemonogatari
3. Katanagatari
20 Re: Vaša top tri anime dela Sub 03 Sep 2011, 07:28
japanese girl^^
japanese girl^^
1.naruto
2.bleach
3.death note
2.bleach
3.death note
21 Re: Vaša top tri anime dela Ned 18 Dec 2011, 06:58
~Death Ripper~
Administrator
Angelus ::Lol, 10 je mnogo samo za nekog ko je toliko gledao.
OT:
2. Bakemonogatari
3. Katanagatari
Bakenomogatari 2? Imas cudan ukus, ili sam ja pogresila sto sam ga droppovala?
Btw konacno formirano misljenje, mada nisam i dalje sigurna za prvo i drugo, ko je tu prvi, a ko drugi.xD
1.Naruto
2.Code Geass
3.Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachiwa Mada Shinrei
22 Re: Vaša top tri anime dela Ned 18 Dec 2011, 09:06
sajber
V.I.P.
U zadnje vrijeme, Animei poput Bakenomogatari su popularni. A ljudi ih isto vole, zato sto su neobicni.
23 Re: Vaša top tri anime dela Ned 18 Dec 2011, 12:04
TanukiSubs
Ninja
Evo, ja ću malo drukčiju listu sastavit:
1) Ghost in the Shell serijal
2) InuYasha
3) Bt'X
Za Ghost in the Shell (GitS) ste vjerojatno već svi ili većina čuli/gledali. Motoko je predobra i izgledom i karakterom premda je cyborg, a cijeli anime je izvrsno odrađen sa zanimljivom pričom i zanimljivim likovima.
InuYasha, pa ono. Među prvim animeima koje sam gledao kad sam znao šta je anime i počeo ga intenzivnije gledati/skidati/nabavljati. Nekako mi je prirasao srcu premda ima dosta epizoda.
Bt'X je jedan stariji anime koji me podsjeća na animee sa talijanskih kanala. Mehanički konj, borbe, puno likova, shonen... Ma super je, nabavite si ga i pogledajte.
1) Ghost in the Shell serijal
2) InuYasha
3) Bt'X
Za Ghost in the Shell (GitS) ste vjerojatno već svi ili većina čuli/gledali. Motoko je predobra i izgledom i karakterom premda je cyborg, a cijeli anime je izvrsno odrađen sa zanimljivom pričom i zanimljivim likovima.
InuYasha, pa ono. Među prvim animeima koje sam gledao kad sam znao šta je anime i počeo ga intenzivnije gledati/skidati/nabavljati. Nekako mi je prirasao srcu premda ima dosta epizoda.
Bt'X je jedan stariji anime koji me podsjeća na animee sa talijanskih kanala. Mehanički konj, borbe, puno likova, shonen... Ma super je, nabavite si ga i pogledajte.
24 Re: Vaša top tri anime dela Ned 18 Dec 2011, 12:29
ZetaZaku
Daimyo
1) Mobile Suit Zeta Gundam
2) Fist of the North Star
3) Rose of Versailles
Ujedno i omiljeni mecha (i borderline seinen), omiljeni shounen i omiljeni shoujo :3
2) Fist of the North Star
3) Rose of Versailles
Ujedno i omiljeni mecha (i borderline seinen), omiljeni shounen i omiljeni shoujo :3
25 Re: Vaša top tri anime dela Uto 20 Dec 2011, 23:01
TanukiSubs
Ninja
Hmn, za Rose of Versailles sam nedavno čuo, izgleda pomalo apstraktno kao i Revolutionary Girl Utena.
Idi na stranu : 1, 2
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu