Well, meni Ouran nije bio loš. Deluje nekad malo površno, though xP Mada sve zavisi od ukusa XD
Evo lista onih koje se setim:
-Mars of Destruction-Jeste OVA, ali nije vredno gubljenja vremena. Verovatno je nešto najgore što sam ikada gledala, fails as a horror...
-Kyoukai Senjou no Horizon-Do kraja nisam ukapirala smisao anime-a (doduše, nisam ni pokušavala), uvek sam davala sve od sebe da ne zaspim gledajući. Još što su nabacili gomilu nerazradjenih likova, zapamtila sam imena 2 ili 3 lika. Mada ću ih sigurno zaboraviti uskoro anyway XP
Najavljena je nova sezona za leto, ali nisam sigurna da ću se mučiti s tim.
-Blood C-Očekivala sam da će da bude bar solidno, bio je a huge disapointment... Ovako, jako sporo i dosadno, opet nerazradjeni likovi, samo krv i ništa više...
-Angel Sanctuary-Incest... don't bother with this...
-Higurashi no Naku Koro ni Kira-Dugo me nije neki anime ovoliko razočarao... Higurashi je odličan serijal, zanimljiv za gledanje, ali ovo uopšte ne liči na ostale sezone. Full of fanservice... U početku sam mislila (i nadala se xD) da je samo prva epizoda takva (minor spoler: prva i poslednja epizoda u Higurashi no Naku Koro ni Rei-u su bile slične, ali mnogo bolje) i da će postati ozbiljnije, ali ništa od toga...
-Eureka Seven-Gledala sam ovo davno i droppovala... smaralo me je. Mada, možda ću mu dati još jednu šansu...
-High School of The Dead OVA-Bio je skroz bzv i dosadan, a ni anime nije Bog zna šta...
-Koi Suru Tenshi Angelique (obe sezone)-Smaralo je jako...
Takodje mahou shoujo anime-i definitivno nisu za mene (kao što su Tokyo Mew Mew, Mermaid Melody etc. Mislim da mi samo Kamikaze Kaitou Jeanne nije bio loš...).
Ovo su ono kao najgori, pisaću još drugi put XD