Da li vam se desava da pogledate svoju watched listu i da se ne secate radnje vecine animea? Ako jeste, da li pocinjete da rewatchujete ili ne?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Da li se sećate većine animea koje ste gledali?
+2
~Death Ripper~
Evil Mastermind
6 posters
1 Da li se sećate većine animea koje ste gledali? Uto 22 Jan 2013, 10:40
Evil Mastermind
Administrator
2 Re: Da li se sećate većine animea koje ste gledali? Uto 22 Jan 2013, 11:58
~Death Ripper~
Administrator
Desava mi se, ne rewatchujem jer imam deja vu osecaj dok to radim. XD A i ako ga se ne secam, verovatno nije ostavio dovoljno dobar utisak.. Jedino ako su oni iz klinackog perioda, pa sam pozaboravljala jer sam bila mala, a zanima me. :3
3 Re: Da li se sećate većine animea koje ste gledali? Uto 22 Jan 2013, 21:50
ZetaZaku
Daimyo
Ako se ne secam nekog naslova, onda verovatno zato sto je los. Uglavnom se secam vecine stvari koje sam gledao. Naravno, ne mogu 100% da prepricam nesto sta sam gledao pre 5 godine, ali znam otprilike o cemu se radi i kako se zavrsava.
4 Re: Da li se sećate većine animea koje ste gledali? Sub 02 Feb 2013, 08:21
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Ne dešava mi se tako često da ne apsolutno ne prepoznam anime, mada ima i toga xD Možda bih rewatch-ovala da sam gledala kad sam bila mala, a ako je nešto što sam odgledala u periodu kada sam već počela da pratim online, verovatno ne jer znači da nije ostavio nikakav utisak...
A radnju zaboravljam često, čak nekad i kod anime-a koji su mi se dopali, uglavnom su likovi ono što mi najduže ostane u sećanju. Ako je anime imao bar jednog koji mi se svideo, neću zaboraviti da sam gledala xD
A radnju zaboravljam često, čak nekad i kod anime-a koji su mi se dopali, uglavnom su likovi ono što mi najduže ostane u sećanju. Ako je anime imao bar jednog koji mi se svideo, neću zaboraviti da sam gledala xD
5 Re: Da li se sećate većine animea koje ste gledali? Sub 02 Feb 2013, 11:15
Gost
Gost
Nikada nisam proveravao, ali mislim da bi uvek mogao bar deo radnje da kazem i nabrojim par likova.
6 Re: Da li se sećate većine animea koje ste gledali? Sub 02 Feb 2013, 12:35
Zomboid
PsYcho TeDdy
gotovo svih kad se secam svih dugometraznih starih crtanih filmova koje sam gledala pre nekih 13 godina, sto se ne bih secala i anime-a?
7 Re: Da li se sećate većine animea koje ste gledali? Ned 03 Feb 2013, 00:41
Miki-Liki
Banovan
Ako sam anime odavno gledao i nije mi bio upečatljiv ne sećam se ni kako se završio (npr. Dragonaut) ali pamtim neke detalje. Jedine animee koje mogu u potpunosti da zaboravim su oni koji traju nekoliko minuta. Začudim se kad pogledam listu.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu