To sto ti kazes synhro je objasnjenje na nivou osnovne skole,ne mozes sve animacije,animirane filmove ili serije da nazivas crtacima,to je krajnje smesno.Evo bar sto se mene tice,nikada u zivotu nisam cuo da neko Ghost in The Shell,Paranoia Agent,GTO i ostala kultna dela naziva crtacima,Dragon Ball,Pokemone i slicno nazivaju samo zato sto ih zna zapadnjacka kultura,a njima je to naravno sve isto
Isto vazi i za filmove poput Spirited Away,Princess Mononoke i slicno,svugde ces naci u opisu kao animirani film/Animated movie,niko ih nikad nije nazivao crtacima iliti cartoons! Ne znam ko je taj covek sto je to napisao,ali od samog starta anime se nikad nisu nazivale crtacima,vec japanskom animacijom/
japanimation vec su ih tako nazivali zapadnjaci sa nedostatkom mozdanih celija da uoce razliku izmedju Miki Mausa i Sazae-san. A i kako da uoce razliku kad su ih hranili samo Zmajevom Kuglom xDD
Uff,odlican sam ti ja spamer,zna Rale,svaki drugi dan me opominjao
Moja sestra za ironiju je gledala Clannad prvo,na moju preporuku,a zatim Death Note i Nanu,sad planira Darker then Black,mada ima mnooogo zeznut posao koji ostavlja vrlo malo slobodnog vremena