Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pričaonica

+12
Miki-Liki
Kage
Gamaran
Lady_Sonozaki
MoonGirl*
Psychosocial
UbicaMekogSrca
Zomboid
synhro
Japi
sajber
Evil Mastermind
16 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 30 od 40]

726Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 06:44

Gost

Anonymous
Gost

Opasni Indijci, da vidis samo kakve face prave kada su iznenadjeni, uvredjeni...
A tek efekti... Dzejms Kameron bi se postideo. Haha
Sto se tice glumaca, ima ih mnogo pa mogu da biraju. Smile

727Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 06:45

Japi

Japi
Shogun
Shogun

Video sam,jedan blenuo u jednu tacku 15 sekundi,ja reko da nije zamrzo televizor Haha Istina,samo trecina sveta xDD

728Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 06:47

synhro

synhro
Daimyo
Daimyo

Japi ::Uz svo duzno postovanje synhro,prosipas iz supljeg u prazno,nisam ni mislio na brutalnost vec na realnost,u jednom od prethodnih postova pise lepo da se anime razlikuju od crtaca po apsolutno svemu,tipu animacije,muzici,tematici,realizmu,zanrovima, etc Smile

Ako neko presipa iz šupljeg u prazno to si ti, uz dužno poštovanje naravno..vezao si se za to jedno poređenje o brutalnosti (koje sam uzeo iz tvog posta), a sve ostalo što sam napisao si zanemario, jer nemaš argumenata. Nisam ja osporio unikatnost anime-ima, već sam osporio da ih ta unikatnost izdvaja iz klasifikacije kao podvrstu animiranog (crtanog) filma. Realizma ima u svim školama, samo u drugačijim formama, shodno podneblju, vremenu, svrsi..jelte, zbog toga je svaka od njih unikatna i zbog toga idalje volim crtani film kao konj od 27 godina, ma sa kog kontinenta dolazio.

Koji argument si naveo u tvojim postovima..? Nijedan. Samo si u jednom nabrojao zid animica (kako bi maskirao manjak sadržaja) i izneo da tobože na njihovim labelama piše animated movie. Normalno da će to pisat..kod nas bi pisalo animirani ili crtani film.

Problem sa tvojim teorijom je što mešaš terminologije različitih jezika. Još samo da me ubediš kako poznanicima pričaš kako gledaš japanimaciju. Presmešno je. Koristićeš termin anime, a ako on ne bude upalio lampice kod dotične osobe (bez obzira na njen socio-inteligentni status), objasnićeš sa japanski crtani film.
Smile

Japi ::Prihvati sta god ti Wiki kaze,jos jedanput rec ANIME je skracenica od prvobitnog izraza JAPANIMATION,sta tacno nije jasno iz prevoda 'Japanska animacija'? Gde je tu logika da Miki Maus bude anime?

Nažalost šaljiva demagogija i izvlačenje iz konteksta ne pali kod mene. Wink

Japanci klasifikuju Miki Mausa kao anime, uostalom i sve ostale crtane filmove (pa i svoje).
Smile

Poslednji izmenio synhro dana Čet 20 Dec 2012, 07:03, izmenjeno ukupno 1 puta

729Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 06:52

ZetaZaku

ZetaZaku
Daimyo
Daimyo

sajber ::ZetaZaku, Japanci nemaju naziv za zapadnjačke crtiće? Anime i i zapadnjačke crtiće nazivaju isti, Anime?
Sve je za njih anime, kao sto je sve za nas crtac. Zasto bi i imali razlicit naziv? Zar mi imamo razlicite nazive za francuske i americke crtace? Da li ljudi u svetu drugacije zovu nas crtac?

http://dreamlessdorm.wordpress.com/

730Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 06:52

Gost

Anonymous
Gost

Uobicajena reakcija glumaca:
Am.. what?
Bollywood reakcija:
OMG
Indijci i Kinezi, to je buducnost...
KIneski narodnjaci i Bollywood filmovi. Haha

731Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 07:07

Japi

Japi
Shogun
Shogun

HAHAHA,ama kako sam se vezao za brutalnost,jel ti vidis posto koji si citirao,nema veze sa brutalnoscu vec sa realnoscu,napisao sam i ponavljam vec treci put,presede mi zivot.Kazes da Japanci klasifikuju Miki Mausa kao anime?Odi caskom na anidb i myanimelist i kucaj Miki Maus. Ja u 2 recenice kazem vise nego ti sa 30,a mrzi me da se ponavljam stvarno Smaras

Haha,vole ljudi da dramatizuju assassin,da se stvarno uplasis dal ce Husein da pogine Haha

732Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 07:13

synhro

synhro
Daimyo
Daimyo

Pa ti ne kažeš ništa u suštini, a iz ovog posta vidim kako i ne čitaš uopšte šta sam napisao, već samo snimiš pola prve rečenice i na osnovu toga baljezgaš nebuloze.

Mislim svašta..i ja sam pa lud..kome objašnjavam bilo šta.

Vidim da ti je samo stalo do spama i baljezganja, pa da te ne deranžiram..nastavi.

733Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 07:19

Japi

Japi
Shogun
Shogun

Rekao si sam da Japanci klasifikuju Miki Mausa kao i sve ostale crtane filmove kao anime.Sta kazu onda dve najvece internet baze animea,anidb i MAL? Sta izadje kad ukucas u pretrazi Mickey Mouse,South Park,Avatar The Last Airbender?Jel sve to smatraju animeima? Vracam se baljezganju naravno Very Happy

734Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 07:25

Miki-Liki

Miki-Liki
Banovan
Banovan

Zar vi još raspravljate o tome da li su animei crtani filmovi nakon mog objašnjenja pre tri strane?

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ovde se ne radi o različitim mišljenjima, već o činjenicama.

The word is the abbreviated pronunciation of "animation" in Japanese
Japanese write the English term "animation" in katakana as アニメーション ; anime is short for this.
In Japan, the term anime does not specify an animation's nation of origin or style; instead, it serves as a blanket term to refer to all forms of animation from around the world. English-language dictionaries define anime as "a Japanese style of motion-picture animation" or as "a style of animation developed in Japan"

Anidb, MAL etc. su namenjeni crtanim filmovima iz Japana i nisu japanski sajtovi.
Nastavimo borbu sa vetrenjačama.

735Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 07:35

Japi

Japi
Shogun
Shogun

Posto volite da se frljate citatima evo jos jednog:

'Animation is the rapid display of a sequence of images of 2-D or 3-D artwork or model positions in order to create an illusion of movement. It is an optical illusion of motion due to the phenomenon of persistence of vision, and can be created and demonstrated in a number of ways. The most common method of presenting animation is as a motion picture or video program, although several other forms of presenting animation also exist.

In this sense, animation has a much more broad use than cartoon. Otherwise one could call the special effects in a movie a cartoon, which would not be entirely correct.'

Zakljucak: Animacija nije isto sto i cartoon,nije sve sto je animirano crtac!!!Animacija je mnogo siri pojam od crtaca

736Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 07:48

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

A jesi ga zapeo za u Animaciju i ne puštat i iz posta u post se ponavljaš Very Happy

I da, slažem se da animacija nije crtić. Animacija je nešto posve drugo, što si čak i sam jednom izjavio, ako se ne varam.

737Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 08:21

Japi

Japi
Shogun
Shogun

Haha,nazalost znam da se ponavljam,dosadih i sam sebi Haha Nije toliko komplikovana tema,sve se moze reci u par recenica,no dobro xD E,uskoro bih trebao da pocnem Kuroko no Basket da gledam,planirao sam neko vreme vec nego me zamajale obaveze i silni bespotrebni ongoing animei koje sam gledao xDD

738Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 08:34

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Evo ide + zato što ćeš počet gledat Kuroka _)

739Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 08:37

Gost

Anonymous
Gost

Danas planiram da konacno odgledam famozni Redline.
Imam visoka ocekivanja... Smile

740Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 08:39

Japi

Japi
Shogun
Shogun

Haha,nije imalo potrebe sajber xD Pa bio bi red,a i dugo nisam gledao neki sports anime,bas dugo.. :/

741Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 09:18

ZetaZaku

ZetaZaku
Daimyo
Daimyo

Weaboo alert! Weaboo alert!

http://dreamlessdorm.wordpress.com/

742Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 09:42

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Japi ::Haha,nije imalo potrebe sajber xD Pa bio bi red,a i dugo nisam gledao neki sports anime,bas dugo.. :/

Ajde, ajde, pa javi dojmove...

743Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 20:46

Zomboid

Zomboid
PsYcho TeDdy
PsYcho TeDdy

Ubiste me u pojam sa tom besmislenom raspravom -.- Hvala Bogu, it's over xD

Ne znam sta cu kad mi se zavrsi Kamisama Hajimemashita :'(((((( I jos pauziraju mangu do 5og februara :'O

744Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Čet 20 Dec 2012, 23:13

Japi

Japi
Shogun
Shogun

Ma kakav Kamisama, zavrsi se Chuuinbyou Sad Najprijatnije iznenadjenje pored Ixion Sage ove sezone,a vas mrzelo da otvorite temu Haha Sad treba gledam i zadnju Btooom,pa ne smem da bacim pogled na sajberov post jos uvek,mozda slucajno nesto spojlovao xD

745Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Pet 21 Dec 2012, 00:41

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Jesam Very Happy A jbg, ne rade nam spojleri, ali podebljao sam riječ Spojler

746Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Pet 21 Dec 2012, 01:39

synhro

synhro
Daimyo
Daimyo

Japi ::Ma kakav Kamisama, zavrsi se Chuuinbyou. Najprijatnije iznenadjenje..
Videh da je izašla poslednja epka, pa baš jutros uzeo komplet da skidam (personalna averzija prema ongoinzima). Načuh gomilu hvalospeva, a sudeći po režiseru ne može bit loše.

747Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Pet 21 Dec 2012, 02:26

Japi

Japi
Shogun
Shogun

I mene iznenadilo,na prvi pogled nisam uopste hteo da gledam,ali je ispao prilicno zabavan i simpatican anime Smile Mesavina K-On i BRS,s tim sto ima vise humora

748Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Pet 21 Dec 2012, 12:23

sajber

sajber
V.I.P.
V.I.P.

Hajmo! Svi guze u zrak Very Happy

749Pričaonica - Page 30 Empty Re: Pričaonica Pet 21 Dec 2012, 23:28

Gost

Anonymous
Gost

^
Facewall