Ukoliko imate nekih pitanja napisite to ovde.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna
4 posters
1 Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Čet 09 Sep 2010, 04:40
~Death Ripper~
Administrator
2 Re: Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Pon 13 Sep 2010, 05:58
Daxy
Gost
Ja sam ~DeathMonster~.
Neko me je izbacio o.O
A sifra nece da mi radi..
Ajde promenite mi i recite mi na fejsu...
-Hvala xP
Neko me je izbacio o.O
A sifra nece da mi radi..
Ajde promenite mi i recite mi na fejsu...
-Hvala xP
3 Re: Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Pon 13 Sep 2010, 06:43
Daks.
Samurai
Saro,hvala~
4 Re: Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Pon 13 Sep 2010, 06:54
Evil Mastermind
Administrator
Nema na cemu :3
5 Re: Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Uto 09 Nov 2010, 05:00
**SadAng
Gost
Ljuuudiii,zaboravila sam sifru! Sta sad? xDD Maky ovdee.. Pomagajteeee! xO xD
6 Re: Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Uto 09 Nov 2010, 06:42
~Death Ripper~
Administrator
Maky? Send novu sifru na e mail, ako ne znas ni sifru za e mail onda daj neki forum na kom smo obe, tamo mi reci koj ces new pass i gotovo.
7 Re: Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Sre 10 Nov 2010, 03:50
**SadAng
Gost
Ma bre napisi za sifru:"konvers" pa cu ja da promenim pooslee. xDD Alii pooozuuuriii,treeebaaa miii! Hitno!
8 Re: Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Sre 10 Nov 2010, 03:54
Evil Mastermind
Administrator
Sifra ti je konvers sad, Makec. Rokaj. ^^
9 Re: Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Sre 10 Nov 2010, 04:23
**SadAngel**
Nihon-Jin
Hvaaalaaa!
10 Re: Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Sre 10 Nov 2010, 04:26
Evil Mastermind
Administrator
Nema na cemu. (=
11 Re: Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Pet 18 Feb 2011, 14:14
ne znam
Gost
ja sam forget sifru xD a i kako se zovem xD mozda A ,mozda music mastermind ne znam ne secam se nicega sada xD
12 Re: Za clanove koji imaju problema sa ulaskom, regganjem ili razlogom banna Pet 18 Feb 2011, 23:59
~Death Ripper~
Administrator
Music Mastermind, trazi sifru na ovaj mail si ( --------@gmail.com ), da ne pisem nasred foruma valjda ces ga se setiti. Ako ne koju sifru da ti stavim?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu