O čemu je reč... ovo nije pitanje religijskog oblika... daleko od toga. Prolazeći internet prostranstvima naišao sam na jedan video koji me je naterao da zastanem i pitam se: Imaju li životinje svest i jezik a možda čak i intelekt koji mi ne razumemo?... Gledamo ih kao niža bića koja ne misle i nemaju osećanja... hmmm pogledajte video i reci te mi ... znate li odgovor?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo
+12
~Death Ripper~
Rey
ImmortalSilence
japanese girl^^
Evil Mastermind
Sakura_Tokyo
Heiwajima_Mayu
sajber
Natsuko Sachiko
Zomboid
AlanViBritannia
UbicaMekogSrca
16 posters
1 Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Pon 27 Jun 2011, 08:53
UbicaMekogSrca
Kami-sama
2 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Pon 27 Jun 2011, 09:04
AlanViBritannia
Daimyo
>> Imaju li životinje dušu?
Da.
Da.
3 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Pon 27 Jun 2011, 09:09
UbicaMekogSrca
Kami-sama
definitivno... čak i više nego neki ljudi ponekad.
4 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Pon 27 Jun 2011, 20:35
Zomboid
PsYcho TeDdy
Zasuzele mi oci Tako lepo :333
A imaju osecanja, svakako ih imaju, to sam znala i pre ovog videa
A imaju osecanja, svakako ih imaju, to sam znala i pre ovog videa
5 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Pon 27 Jun 2011, 22:22
Natsuko Sachiko
V.I.P.
I onaj koji je do sada sumnjao više ne sumnja. Naravno da imaju dušu...
6 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Pon 27 Jun 2011, 23:04
sajber
V.I.P.
Drago mi je sto je prezivio.
Naravno da imau dusu a pogotovo psi. To sto su neke zivotinje puno manje inteligencije(fish,gayfish) ,ne znaci da nisu zivo bice i da ne osjecaju.
Naravno da imau dusu a pogotovo psi. To sto su neke zivotinje puno manje inteligencije(fish,gayfish) ,ne znaci da nisu zivo bice i da ne osjecaju.
7 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Uto 28 Jun 2011, 03:11
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Naravno da imaju <3
Duša <3<3<3
Duša <3<3<3
8 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Uto 28 Jun 2011, 04:52
Sakura_Tokyo
Daimyo
Definitivno imaju...
9 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Uto 28 Jun 2011, 05:06
UbicaMekogSrca
Kami-sama
ljudi... ako pogledam pažljivo... šta ako ga je svukao sa puta.. da ga pojede?? mogao je i na autoputu ali saobraćaj kvari apetit
10 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Uto 28 Jun 2011, 05:16
sajber
V.I.P.
HAHAHAHA!!! Pa nisam jos dozivio da se cucki medjusobno jedu.
11 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Uto 28 Jun 2011, 06:03
UbicaMekogSrca
Kami-sama
nisam ni ja.... ali nužda zakon menja... a on onako vruć i na izvolite ... učvario se na toplom asfaltu
12 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Uto 28 Jun 2011, 08:14
sajber
V.I.P.
Lol da,riskirao je zivot za malo toplog obroka.
13 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Sre 29 Jun 2011, 07:21
Evil Mastermind
Administrator
.I.
Miica je. <3
Miica je. <3
14 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Sre 06 Jul 2011, 09:50
japanese girl^^
japanese girl^^
možda je svukao da ga pojede,a možda i da ga spasi... ne zna se ništa 50:50...
15 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Uto 19 Jul 2011, 13:20
ImmortalSilence
Daimyo
Radovane, .I.
Mica.
Mica.
16 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Uto 19 Jul 2011, 13:23
Rey
Nihon-Jin
Ne znam i ne zanima me
17 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Uto 19 Jul 2011, 13:25
UbicaMekogSrca
Kami-sama
@Kriss
kome ti to?? XDD
kome ti to?? XDD
18 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Čet 28 Jul 2011, 09:07
~Death Ripper~
Administrator
Pa, prikladnije pitanje je da li imaju osecanja.. Mislim.. definisi dusu.. Kako god. Naravno da imaju.
Sto se klipa tice hocu da usvojim tu kucu.♥ Dusa.♥
Sto se klipa tice hocu da usvojim tu kucu.♥ Dusa.♥
Kako neko moze da "pogotovo" ima dusu?xDsajber ::Naravno da imau dusu a pogotovo psi.
19 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Pet 29 Jul 2011, 01:29
Kage
Kami-sama
Slazem se, imaju osecanja naravno xD~Death Ripper~ ::Pa, prikladnije pitanje je da li imaju osecanja.. Mislim.. definisi dusu.. Kako god.
20 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Sre 08 Feb 2012, 12:27
Logiz
Nihon-Jin
Pa ovaj prvi definitivno nema svest, jer da ima ne bi jurio po autoputu. A drugi je mozda zeleo da spasi psa iz svog copora. Lutalice se uvek drze zajedno.
21 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Sre 22 Avg 2012, 02:22
BlutEngel
Kami-sama
Imaju, naravno. Zanimljivije bi bilo pitanje - Imaju li ljudi dusu? Lol.
22 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Sre 22 Avg 2012, 03:25
UbicaMekogSrca
Kami-sama
ne zamaraj se metafizičkim... premorićeš svoj dušebrižni mozak
23 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Sre 22 Avg 2012, 04:28
Japi
Shogun
Koga zapravo briga da li zivotinje imaju dusu? Malo imam svojih briga sad cu jos za njih da se brinem
24 Re: Imaju li životinje dušu?... ovaj snimak govori mnogo Sre 22 Avg 2012, 05:55
~Death Ripper~
Administrator
Japi ::Koga zapravo briga da li zivotinje imaju dusu? Malo imam svojih briga sad cu jos za njih da se brinem
E, ako je to briga, onda ja idem da se ubijem odmah, da ne umrem od nervnog sloma, pretpostavljam da je bolnije.XD
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu