Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Od maja cemo moci u Japan bez viza

+14
Sakura_Tokyo
Kid Morbid
UbicaMekogSrca
ImmortalSilence
AlanViBritannia
Maya Toyoshima
Virtual Fakeman
Zomboid
Ruki GoldPants
Evil Mastermind
Kage
Heiwajima_Mayu
Natsuko Sachiko
~Death Ripper~
18 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

26Od maja cemo moci u Japan bez viza - Page 2 Empty Re: Od maja cemo moci u Japan bez viza Pon 20 Jun 2011, 03:14

Sakura_Tokyo

Sakura_Tokyo
Daimyo
Daimyo

Blago vama!!!
Kmeeeeeee

27Od maja cemo moci u Japan bez viza - Page 2 Empty Re: Od maja cemo moci u Japan bez viza Ned 26 Jun 2011, 07:43

~Death Ripper~

~Death Ripper~
Administrator
Administrator

Ruki GoldPants ::Shto ti nishta ne znachi? Surprised

Jer je iz RS.

https://japanmaniaserbia.serbianforum.info

28Od maja cemo moci u Japan bez viza - Page 2 Empty Re: Od maja cemo moci u Japan bez viza Pon 27 Jun 2011, 03:46

BlutEngel

BlutEngel
Kami-sama
Kami-sama

Idemo svi u Japan, castim sake-om kad stignemo lol!

29Od maja cemo moci u Japan bez viza - Page 2 Empty Re: Od maja cemo moci u Japan bez viza Pon 27 Jun 2011, 07:07

~Death Ripper~

~Death Ripper~
Administrator
Administrator

Kerber ::Idemo svi u Japan, castim sake-om kad stignemo lol!

Dogovoreno.xD

https://japanmaniaserbia.serbianforum.info

30Od maja cemo moci u Japan bez viza - Page 2 Empty Re: Od maja cemo moci u Japan bez viza Uto 31 Jul 2012, 04:30

MoonGirl*

MoonGirl*
Ninja
Ninja

Bilo bi lepo, Japan je prelepa zemlja, volela bih da je posetim. Samo što nisam sigurna da je ovo još aktivno :O

31Od maja cemo moci u Japan bez viza - Page 2 Empty Re: Od maja cemo moci u Japan bez viza Čet 07 Feb 2013, 04:18

Kjuri

Kjuri
Nihon-Jin
Nihon-Jin

Hahahahahahah koja smesna tema. Ukinuli vize i vi vec pakujete kofere?xD Kome nije problem avionska karta i smestaj nece biti ni viza. Ja ne bih nikada dao toliko para za put u Japan...Ionako mi beogradjani imamo blok70. Smile

32Od maja cemo moci u Japan bez viza - Page 2 Empty Re: Od maja cemo moci u Japan bez viza Čet 07 Feb 2013, 06:42

Zomboid

Zomboid
PsYcho TeDdy
PsYcho TeDdy

well, mozda neko planira peskice preko Rusije pa da prepliva more, sta znas xD ja bih iskreno dala, da imam, ali ne verujem da bih uopste svracala u Tokyo, osim na mozda 1 dan, zbog Harajuku i slicnog xD I'm more into tradition and culture of Japan :3

33Od maja cemo moci u Japan bez viza - Page 2 Empty Re: Od maja cemo moci u Japan bez viza Čet 07 Feb 2013, 06:53

U crnom

U crnom
Nihon-Jin
Nihon-Jin

SRBIJA DO TOKIJA!! Haha

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu