help! sestra mi je nešto dirala na kompu -.- i sad su i ovakve neke ikonice -.- kako to da napravim? evo slika!(ti programi i dalje rade ali je ruzno ovako!) izgleda da je neki virus! sad skeniram komp... kad idem u properties ikone i da promenim ikonu izbac error i piše da samo admini mogu da promene ikonu,a kad udjem u User Acconuts pise da sam admin... i nemam drugis PC accova... izgleda da je problem kao na Windows Visti! na njoj nisam mogla da udjem u neke programe... jer je izacivala error da nisam admin, a kad udjem u User Acconuts pise da sam admin... i na njoj sam imara grdne viruse...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno
+12
Amaya
Countless Error
ImmortalSilence
Heiwajima_Mayu
kifla
Akai
sajber
japanese girl^^
AlanViBritannia
~Death Ripper~
Sakura_Tokyo
UbicaMekogSrca
16 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
26 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Sre 14 Dec 2011, 02:34
japanese girl^^
japanese girl^^
27 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 00:08
sajber
V.I.P.
Evo tu ubaci problem
28 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 01:06
japanese girl^^
japanese girl^^
heeelp! obrišem virus,piše da je uklonjen i sad mi opet izbacuje upozorenje!!!
29 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 02:25
Akai
Nihon-Jin
opcija 1 - skini bolji antivirus
opcija 2 - probaj sys restore ( mada sumnjam da će pomoći )
opcija 3 - reinstaliraj win
zakljucak - nikad ne daj nikome da surfuje s tvog kompa XD
30 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 02:29
kifla
Nihon-Jin
4. stavi addonove koji blokiraju download ;>
31 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 02:37
japanese girl^^
japanese girl^^
opcija 1-nema boljeg!
opcija 2-ne hvala... već sam ga jednom vraćala u nazad!
opcija 3- nemam CD sa Windowsom ni nikakav CD da skinem windows sa eta pa da ga narežem na CD
opcija 4- o čemu ti pričaš?
opcija 2-ne hvala... već sam ga jednom vraćala u nazad!
opcija 3- nemam CD sa Windowsom ni nikakav CD da skinem windows sa eta pa da ga narežem na CD
opcija 4- o čemu ti pričaš?
32 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 02:40
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Akai ::opcija 1 - skini bolji antivirus
opcija 1 - nebuloza izrečena u nedostatku znanja
opcija 2 - pročitaj opciju 1.
opcija 3 - rešenje za sve probleme pa čak i mizerne ali ipak spada u domen krajnjih poteza označenih pod artiklom "samo ako je neophodno"... tj nema potrebe za tim
@Kifla
opcija 4. rešenje ali nerealno jer se 80% internet konekcije zasniva na downloadu...
@Jovana
skeniraj komp opet i kada ti nađe virus samo u padajućem meniju odaberi da se virus premesti u karantin. To je sva nauka.
33 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 02:43
japanese girl^^
japanese girl^^
ok... skeniram ga treći put danas... ali dok skeniram kad završi skeniranje ne izbaci mi da ima virus nego se posle 10 minuta otvori novi prozor... (onakav kao sto sam slikala...)UbicaMekogSrca ::Akai ::opcija 1 - skini bolji antivirus
opcija 1 - nebuloza izrečena u nedostatku znanja
opcija 2 - pročitaj opciju 1.
opcija 3 - rešenje za sve probleme pa čak i mizerne ali ipak spada u domen krajnjih poteza označenih pod artiklom "samo ako je neophodno"... tj nema potrebe za tim
@Kifla
opcija 4. rešenje ali nerealno jer se 80% internet konekcije zasniva na downloadu...
@Jovana
skeniraj komp opet i kada ti nađe virus samo u padajućem meniju odaberi da se virus premesti u karantin. To je sva nauka.
34 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 02:44
UbicaMekogSrca
Kami-sama
samo u padajućem meniju kada se pojavi na kraju opcija da ne može da obriše izaberi da ga premesti u karantin.
35 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 03:06
japanese girl^^
japanese girl^^
[img][/img]UbicaMekogSrca ::samo u padajućem meniju kada se pojavi na kraju opcija da ne može da obriše izaberi da ga premesti u karantin.
šta sad?
36 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 03:45
UbicaMekogSrca
Kami-sama
ništa.... to je to
37 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 03:51
japanese girl^^
japanese girl^^
ali meni i dalje izbacuje upozorenja ae udji na skype da ovde ne spamamo!
38 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Uto 27 Dec 2011, 06:28
Akai
Nihon-Jin
vidim da najbolji antivirus radi posao XD
shalu na stranu, mora da sam pobrkao nešto - bio je neki sličan problem, sestra je koristila komp i posle toga je bio problem s virusom, ili tako nešto.
A ako neće reinstall, nek pokuša sve što se da uraditi. Ja lično nisam imao probleme s virusima vec 2 godine valjda. A ne koristim neki spec antivirus. Za vreme dok mi antivirus skenira ceo indepth sistem, ja reinstaliram win XD ( mada posle treba malo vremena da se instalira sve i svašta od programa :3 )
Ali ok, vidim da nisam kompetentan da pričam na ovoj temi - neću vas više uznemiravati ^__-
shalu na stranu, mora da sam pobrkao nešto - bio je neki sličan problem, sestra je koristila komp i posle toga je bio problem s virusom, ili tako nešto.
A ako neće reinstall, nek pokuša sve što se da uraditi. Ja lično nisam imao probleme s virusima vec 2 godine valjda. A ne koristim neki spec antivirus. Za vreme dok mi antivirus skenira ceo indepth sistem, ja reinstaliram win XD ( mada posle treba malo vremena da se instalira sve i svašta od programa :3 )
Ali ok, vidim da nisam kompetentan da pričam na ovoj temi - neću vas više uznemiravati ^__-
39 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 01:06
sajber
V.I.P.
Ima li netko iskustva sa youtubeom i banovima?
40 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 04:08
japanese girl^^
japanese girl^^
imam... xD sta treba?sajber ::Ima li netko iskustva sa youtubeom i banovima?
41 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 04:10
Heiwajima_Mayu
V.I.P.
Ja sam zeznula nešto s Microsoft Office-om i sad ga nemam (a treba mi Word) XD What to do? Gde da nadjem besplatnu i, ako je moguće, stariju verziju?
42 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 04:22
UbicaMekogSrca
Kami-sama
torenti... serveri... ima više izvora. Googlaj.
43 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 04:36
sajber
V.I.P.
@Jove, ukinuli mi račun, jel ga ikako moguće vratit?
44 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 04:45
UbicaMekogSrca
Kami-sama
nije... pre jeste bilo ali ako se ne varam od skoro su ukinuli tu opciju.
45 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 04:49
sajber
V.I.P.
Pa sad... Ovis do slučaja u kojem se nalazis.
46 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 06:26
japanese girl^^
japanese girl^^
nije...
reci razlog.. sto su te ban?
reci razlog.. sto su te ban?
47 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 10:16
sajber
V.I.P.
YouTube account aegisajber has been terminated because we received multiple third-party notifications of copyright infringement from claimants including:
TV TOKYO Corporation(CVP)
Sony Music Entertainment (Japan) Inc.
Sony Music Entertainment (Japan) Inc.
48 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 10:21
japanese girl^^
japanese girl^^
copyright xDD neki video si krao što je iz japana xD
49 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 10:24
sajber
V.I.P.
A događa se često kod amv-ova i sličnog.
50 Re: Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno Pet 20 Jan 2012, 10:28
japanese girl^^
japanese girl^^
da xD
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
» Spam teme » Blablaonica » Računari i Internet » Imate problem sa računarem ili internetom? Rešimo ga zajedno
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu