sajber ::Bleach ima nedovršenu priču. Od pola likova nismo saznali njihove moći (bankai) i općenito je bleach pun rupa. Za Anime necu ni pričat.
Okej, jos nisam procitala sve i vracam se dve strane unazad, ali wtf? Bleach ima toliko sporednih likova da sam se
molila da se ne prikaze svaciji bankai.xD I napisi u spoileru na koje rupe mislis, posto sam pri kraju arrancar dela, just in case, pa ti odg kad procitam.xD
Po meni je najveca rupa sto se za celu mangu ne secam da je bilo koji dobar lik umro.xD Mislim, sve vreme su oni slabiji i pobedjuju.xD Plus je u prvom trenutku Ichigo najjaci od svih, a onda on vezba i ojaca, ali opet su svi kapetani i ekipa jaci, ne radeci nista.
A i "true power" gluposti su iritirajuce. Sto jednostavno ne oslobode odmah "true power" i bore se k'o ljudi?xD
'ajde sad kad sam se raspisala idem dalje.xD Po meni Naruto ima najbolju pricu (ponavljam, FT nisam gledala) od sva cetiri, ali skoro da mogu da kazem najgore razradjenu. Zato sto je razvlaceci je izgubila poentu. Ima previse nebitnih i prilicno dosadnih delova kod kojih mi se cinilo da su tu samo da me nerviraju. I ceo anime je na isti fazon:
Naruto/neki drugi lik, ali redje dolazi kod nekog zloce "Sad cu da te razbijem" bore se i onda "O, FFUU, ipak si jak", onda ga taj neko razbije, i onda bude "JAJKSM MY TRUE POWER/SECRET MOVE", kokne ga, ali ovaj ipak prezivi i umesto da ga ubije bude like "Ja znam da si ti dobar, samo imas traume iz detinjstva blah blah" i onda taj lik postane dobar ili crkne. Ili oba. The end. I tako se vrti.
Sto se tice One Piece-a no zamerki. Ozbiljno. Predobar je. Samo sto je problem sto nije po mom ukusu. Ne znam. Mozda je do art-a, mozda do previse komedije, nemam pojma, ali iz nekog razloga mi je samo cheer-up fazon, nisam nesto vezana za njega... I Luffy je jednostavno previse jak od samog pocetka.xD Mada ni tu nisam dogurala daleko, tako da mi se mozda znantno promeni misljenje.
FT me je Rasa nagovorio da gledam
za letnji raspust, tako da tada komentarisem. I ubicu te ako se budem zesce navukla, mrzim ongoing animee.