Strelac i blizanac bi trebalo da je solidna kombinacija.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pričaonica
+12
Miki-Liki
Kage
Gamaran
Lady_Sonozaki
MoonGirl*
Psychosocial
UbicaMekogSrca
Zomboid
synhro
Japi
sajber
Evil Mastermind
16 posters
428 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 13:42
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Angelus ::Strelac i blizanac bi trebalo da je solidna kombinacija.
Pazi malog kako špijunira XDD Šta si tu u horoskopu?
@Vall
Ja sam u stanju da u roku od pet sekundi pomnožim bilo koji četvorocifreni broj ako se sećaš ali u školi dva... gadio mi se sistem namećanja.
Tako da... relax xD
429 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 13:45
Psychosocial
V.I.P.
Slazem se sa konstatacijom xD on je rak. Proverila. Filipe, ja i ti bismo bili uzasna kombinacija xD
Znam, znam, Radovane. I tako ja imam 5 iz knjizevnosti zato sto mi nekad dodje pa kazem desetinu onoga sto zapravo mislim. Svi se fasciniraju, profesorka ne slusa, vec samo konta koliko dugo pricam i ja onda razmisljam zasto da se trudim.
Znam, znam, Radovane. I tako ja imam 5 iz knjizevnosti zato sto mi nekad dodje pa kazem desetinu onoga sto zapravo mislim. Svi se fasciniraju, profesorka ne slusa, vec samo konta koliko dugo pricam i ja onda razmisljam zasto da se trudim.
430 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 13:49
UbicaMekogSrca
Kami-sama
ahahaha ti pričaš a njen mozak na nekoj livadi pase travu Profesorima je retko kad stalo do učenika, uglavnom su to... ljudi koji žele posao zbog para a ne ljubavi prema zanatu.
431 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 13:51
Psychosocial
V.I.P.
A najgore je sto nikada necu uspeti da na pravi nacin iskoristim sav svoj potencijal, jer nemam dobrog predavaca. Naravno, postoje knjige, kritike, ali nista ne moze da zameni profesora.
432 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 13:55
UbicaMekogSrca
Kami-sama
to nije tačno... to je teza koja je zasnovana na čovekovoj nesigurnosti u svoje sposobnosti. Svaki predavač može da ti da smernice i indikacije ali ceo put prolaziš ti. Samostalni razvoj je težak ali daleko efektniji od učenja od profesora 24/7.
433 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 13:56
Psychosocial
V.I.P.
Dodjosmo do kljuca. Nesigurnost u svoje sposobnosti. To je ono sto me muci.
434 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:01
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Ne gledaj to kao problem koji je nerešiv jer ako nisi sigurna znači da sumnjaš u svoju odluku a ako sumnjaš znači da razmatraš dodatne opcije i ne uzimaš rečeno za tabu ili aksiom. Veruj u sebe i upoređuj paralelno više sistema. Ja sam Java programiranje učio paralelno iz četiri knjige i čak sedam video tutorijala. Zašto se ograničiti?
436 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:07
Miki-Liki
Banovan
Psychosocial ::A Vanja ima 1 iz matematike. Ba-dum-tas!
A neki ovde nemamo matematiku.
I naravno da dobar predavač puno znači.
437 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:08
UbicaMekogSrca
Kami-sama
XDDD Volja, eh ta volja ... da je ima svet bi bio daleko lepši a pakao puniji XDD
@A
Ma jebeš matematiku u školi... to je osnova učena od strane ljudi koji ne znaju osnove xD
@A
Ma jebeš matematiku u školi... to je osnova učena od strane ljudi koji ne znaju osnove xD
438 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:12
Psychosocial
V.I.P.
Necu ni ja imati matematiku (ni hemiju, ni fiziku) sledece godine. A do tada x = (-b+koren iz b na kvadrat - 4ac)/2a.
443 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:16
Psychosocial
V.I.P.
Jao, kako se obradujem kad vidim kolegu/koleginicu filologa vi niste svesni
U trecoj se ne radi gramatika latinskog?
U trecoj se ne radi gramatika latinskog?
444 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:20
Miki-Liki
Banovan
Naravno da se radi. :O
Nažalost ili na sreću, kako kome.
Nažalost ili na sreću, kako kome.
445 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:21
Psychosocial
V.I.P.
Eh. Ja mislila ponestace je, pa cemo konacno samo da radimo prevode, bez ikakvih novih oblika etc
446 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:23
Miki-Liki
Banovan
Mi trenutno radimo konjunktive, i dalje koristimo knjigu iz druge godine. Prevodi tekstova se rade u četvrtoj.
447 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:25
Psychosocial
V.I.P.
Eh. Zivote. Nacekacu se, znaci. Jel ima nesto zanimljivo od gradiva, ovako, uopsteno?
448 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:27
Miki-Liki
Banovan
Kako nekome latinski može da bude nezanimljiv?
Recimo, meni se mnogo sviđa ablativ apsolutni.
Recimo, meni se mnogo sviđa ablativ apsolutni.
449 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:29
Psychosocial
V.I.P.
Koji nam je profesorka spomenula proslog casa, a ja ceo cas glavu razbijala da probam sama da shvatim o cemu se radi.
450 Re: Pričaonica Sub 24 Nov 2012, 14:35
Miki-Liki
Banovan
Meni se mnogo sviđa, u dve reči kažeš ono što bi u srpskom rekla zavisnom rečenicom.
» Spam teme » Blablaonica » Pričaonica
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|