Šan Sa - Duša citre
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali?
+26
MoonGirl*
synhro
Japi
AnjaChan
ZetaZaku
Lady_Sonozaki
Midori
Miki-Liki
majO
BlutEngel
ImmortalSilence
Nyarlko
Natasha
Amaya
TanukiSubs
Ruki GoldPants
UbicaMekogSrca
AlanViBritannia
♦Black♦Betty♦
Natsuko Sachiko
Psychosocial
Garin
Evil Mastermind
Countless Error
Zomboid
~Death Ripper~
30 posters
126 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Pet 07 Dec 2012, 22:17
Little Alien
Nihon-Jin
127 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Sub 08 Dec 2012, 00:37
Gost
Gost
Sledi rematch sa ,,Na Drini Cuprija''
A kada to procitam, onda ,,Tajna pisma kaludjera koji je prodao svoj ferari''.
A kada to procitam, onda ,,Tajna pisma kaludjera koji je prodao svoj ferari''.
128 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Pet 14 Dec 2012, 23:30
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Vladimir Nabokov - Lolita
129 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Sub 15 Dec 2012, 00:55
Psychosocial
V.I.P.
Sta vam je svima sa Lolitom o.O pre par dana Malecka trazila u biblioteci o.o
Nema svrhe da listujem sve knjige koje sam skoro procitala, ali poslednje dve su Hamlet i Romeo i Julija. Lektira.
Nema svrhe da listujem sve knjige koje sam skoro procitala, ali poslednje dve su Hamlet i Romeo i Julija. Lektira.
130 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Sub 15 Dec 2012, 01:02
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Ja sam u smoru tražio top ten svih vremena (knjige koje su prošle oko ili preko 50 000 000 kopija) i skinuo sam tri izabrana dela: Lolita , Lovac u Žitu , Ubiti Pticu Rugalicu.
Najveća svetska dela a ja ih nisam pročitao.... pa ne može to tako
Najveća svetska dela a ja ih nisam pročitao.... pa ne može to tako
131 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Sub 15 Dec 2012, 09:09
Ciel Phantomhive
Nihon-Jin
Trenutno citam "Don Kihot"
Procitala: "Kad padne noc" Haruki Murakami, onda "Idiot" DOstojevski, "Braca Karamazovi" i "Njetocka Njezvanova"
Procitala: "Kad padne noc" Haruki Murakami, onda "Idiot" DOstojevski, "Braca Karamazovi" i "Njetocka Njezvanova"
132 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Uto 18 Dec 2012, 10:03
Miki-Liki
Banovan
Pročitao sam Nečistu krv, odličan roman, definitivno treba pročitati.
133 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Sub 29 Dec 2012, 12:52
Ame-Chan
Nihon-Jin
trenutno citam Den Brown-Andjeli i demoni
Nikako da procitam... A i necu skoro, ceka me Ilijada :/
A poslednju sam procitala Dervis i smrt
Nikako da procitam... A i necu skoro, ceka me Ilijada :/
A poslednju sam procitala Dervis i smrt
134 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Sub 29 Dec 2012, 21:17
Zomboid
PsYcho TeDdy
mislim da si ti jedina osoba koja to misli xDDDMiki-Liki ::Pročitao sam Nečistu krv, odličan roman, definitivno treba pročitati.
by the way, procitala Seobe M.Crnjanskog, sad trebam da se bacim na famoznu dosadnu "Tihi Don" u.u" mislim da cu ugrabiti dovoljno vremena da zavrsim one dve koje imam od Diane Duane :3
135 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Sub 29 Dec 2012, 21:46
Miki-Liki
Banovan
Zomboid ::mislim da si ti jedina osoba koja to misli xDDDMiki-Liki ::Pročitao sam Nečistu krv, odličan roman, definitivno treba pročitati.
Nisam, knjiga je remek-delo. Možda jedini na forumu, ali se ne čudim.
OT: Privodim kraju 1Q84.
136 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Sub 29 Dec 2012, 21:58
synhro
Daimyo
Nikako da odvojim kintu za nju, a želim ceo komplet da uzmem.Miki-Liki ::Privodim kraju 1Q84.
137 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Sub 29 Dec 2012, 23:26
Miki-Liki
Banovan
Zaboravio sam da napomenem: Prvu knjigu.
Imam sve tri, kupio sam prošle godine na sajmu knjiga.
Imam sve tri, kupio sam prošle godine na sajmu knjiga.
138 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Ned 30 Dec 2012, 01:06
Gost
Gost
No he's not!Zomboid ::mislim da si ti jedina osoba koja to misli xDDDMiki-Liki ::Pročitao sam Nečistu krv, odličan roman, definitivno treba pročitati.
Procitao sam knjigu i dobra je. Nije mi tesko palo to sto moram da je procitam, i drzala mi je paznju sve vreme, sto je za lektiru... [You must be registered and logged in to see this image.]
Dakle i ja preporucujem knjigu.
139 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Ned 30 Dec 2012, 07:24
Zomboid
PsYcho TeDdy
Belgrade_assassin ::No he's not!Zomboid ::mislim da si ti jedina osoba koja to misli xDDDMiki-Liki ::Pročitao sam Nečistu krv, odličan roman, definitivno treba pročitati.
Procitao sam knjigu i dobra je. Nije mi tesko palo to sto moram da je procitam, i drzala mi je paznju sve vreme, sto je za lektiru... [You must be registered and logged in to see this image.]
ja vas gospodo uopste ne shvatam xD kako moze biti interesantna knjiga pisana na tako dosadan nacin... kod mene je isto ko i da sam citala Anu Karenjinu, prica interesantna a tako suvoparno ispricana, znaci katastrofa xD Ono, svima nam je bilo interesantnije da citamo "Na Drini cuprija" i "Seobe" xD
inace, listam Gradinar (Rabindranat Tagore)
140 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Ned 30 Dec 2012, 09:32
Gost
Gost
^
Ako ti je lakse, ni ja tebe ne shvatam.
Procitao sam, svidelo mi se, i preporucujem.
Btw, tek trebam da citam ,,Seobe'' (za 2. polugodiste) tako da ne mogu da poredim.
Ako ti je lakse, ni ja tebe ne shvatam.
Procitao sam, svidelo mi se, i preporucujem.
Btw, tek trebam da citam ,,Seobe'' (za 2. polugodiste) tako da ne mogu da poredim.
141 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Ned 30 Dec 2012, 10:10
Miki-Liki
Banovan
Zomboid ::Belgrade_assassin ::No he's not!Zomboid ::mislim da si ti jedina osoba koja to misli xDDDMiki-Liki ::Pročitao sam Nečistu krv, odličan roman, definitivno treba pročitati.
ja vas gospodo uopste ne shvatam xD kako moze biti interesantna knjiga pisana na tako dosadan nacin... kod mene je isto ko i da sam citala Anu Karenjinu, prica interesantna a tako suvoparno ispricana, znaci katastrofa xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ali dobro.
OT: Završio 1Q84 PRVU knjigu, sledeće deo koje ću čitati je "Zimski kralj" Bernarda Kornvela.
142 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Ned 30 Dec 2012, 10:38
UbicaMekogSrca
Kami-sama
slažem se sa Kyo... mada zavisi od ukusa koji voliš. O čemu je reč u 1Q84? ne trebaju mi spojleri nego generalizovana radnja.
143 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Ned 30 Dec 2012, 13:38
Miki-Liki
Banovan
Prati naizmenično dva lika, stalno skače između dva sveta. Jedna priča prati ženu koja radi kao fitnes trener i bavi se nekim stvarčicama, dok druga prati profesora matematike koji piše romane i radi za nekog izdavača. Te dve priče se nekako prepliću i sadrži aromu natprirodnog. Ako si čitao nekad Murakamija, znaćeš otprilike šta da očekuješ.
144 Re: Koju knjigu trenutno citate/ste poslednju citali? Uto 17 Feb 2015, 08:58
BlutEngel
Kami-sama
Udžbenik istorije za prvi razred gimnazije i Zbornik pesama za muzičku nastavu.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu