Programer
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Sta zelite da postanete?
+29
PsychoticOne
Veronika
Miki-Liki
Yuki-senpai
Midori
Tsukiko-chan
ImmortalSilence
Sakura_Tokyo
AlanViBritannia
Countless Error
UbicaMekogSrca
Panda
Natsuko Sachiko
BlutEngel
Maya Toyoshima
KimSunghye
Aristocrat's Symphony
Garin
Kawaii Lulu-kun
Zomboid
Psychosocial
AnchyAbyss
Sadness
~Queen of Sharingan~
Daks.
Shinamori
Nyarlko
Evil Mastermind
~Death Ripper~
33 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
27 Re: Sta zelite da postanete? Čet 09 Jun 2011, 07:38
Panda
Ninja
Programer takodje. Koji programski jezik ucis?
28 Re: Sta zelite da postanete? Čet 09 Jun 2011, 11:43
Natsuko Sachiko
V.I.P.
Trenutno ni jedan, ali čim završim s upisom u srednju počinjem sa html, css, java script a quick basic već znam kao i osnove html-a, samo ponavljam. A kad krenem u srednju prvo učim pascal, lagano ko QB a kasnije c, c++ i neki visual jezik. (Kasnije možda c--, vidjeću još kakve koristi ću imati ako naučim ono što ću napisati u daljem tekstu XD)
Naravno, ta 4 su samo u okviru škole ali uzimaću časove za još neke jezike koji su lagani a vrlo efektni i korisni kao krypton i python..Naravno ako u školi ne budemo učili visual basic nego Visual DataFlex, Visual DialogScript ili nešto slično u vannastavnim aktivnostima mi je visual basic
Isto pitanje i tebi
Naravno, ta 4 su samo u okviru škole ali uzimaću časove za još neke jezike koji su lagani a vrlo efektni i korisni kao krypton i python..Naravno ako u školi ne budemo učili visual basic nego Visual DataFlex, Visual DialogScript ili nešto slično u vannastavnim aktivnostima mi je visual basic
Isto pitanje i tebi
29 Re: Sta zelite da postanete? Čet 09 Jun 2011, 12:00
Panda
Ninja
Ja sam nekim delom ovladao sa Visual Basic-om. Nije tezak. A znam HTML perfektno. Css ucim, php onako, SQL delimicno. C, C++ neam pojma.
30 Re: Sta zelite da postanete? Čet 09 Jun 2011, 22:56
Natsuko Sachiko
V.I.P.
Za VB znam da nije težak, moj brat od 12 godina ga je savladao za manje od 7 dana XD
31 Re: Sta zelite da postanete? Čet 09 Jun 2011, 23:06
Panda
Ninja
Mogu ti samo reic fail. Ni jedan programski jezik se ne moze savladati za 7 dana. Potrebne su godine (3 godine) konstantnog vezbanja i programiranja da bi se uslo u rutinu i da bi se razumelo to sto se radi. Da je on kao sto kazes savladao, on bi sada znao da programira sve sto mu ja kazem, a realno on to ne zna. Ne bi znao sam da napravi kalkulator a tek nesto kompleksnije xD
32 Re: Sta zelite da postanete? Čet 09 Jun 2011, 23:13
Natsuko Sachiko
V.I.P.
E jebi ga, nisam mislila na jake stvari, mislila sam na osnove. Kalkulator je već napravio više puta u svakom slučaju. Al da ne spamujemo...
33 Re: Sta zelite da postanete? Čet 09 Jun 2011, 23:37
UbicaMekogSrca
Kami-sama
Zelim da postanem milijarder.... samo toliko xD.....
a sto se tice vaseg spama.... poznajem DevC ++ , C# , Java , HTML, Php , Java script je smesan.... Basic sam imao u srednjoj , poznajem asemblerski ali nesto malo sto sam radio na motorolinom mikropocesoru. Samostalno sam ucio Perl a on mi se bas svidja za mrezno programiranje... ai plus preko njega mozete sve... Matlab je smor ali koristan ... Onaj R jezik nije los ali ko zna da li ce zaziveti... i tako XD
a sto se tice vaseg spama.... poznajem DevC ++ , C# , Java , HTML, Php , Java script je smesan.... Basic sam imao u srednjoj , poznajem asemblerski ali nesto malo sto sam radio na motorolinom mikropocesoru. Samostalno sam ucio Perl a on mi se bas svidja za mrezno programiranje... ai plus preko njega mozete sve... Matlab je smor ali koristan ... Onaj R jezik nije los ali ko zna da li ce zaziveti... i tako XD
34 Re: Sta zelite da postanete? Pet 10 Jun 2011, 00:07
Countless Error
V.I.P.
Kad porastem bicu kengur. XD
Just kidding. XD Inace. ne znam. [zato sam u gimnaziji] Ima jos vremena da odlucim. ^^
Just kidding. XD Inace. ne znam. [zato sam u gimnaziji] Ima jos vremena da odlucim. ^^
35 Re: Sta zelite da postanete? Pet 10 Jun 2011, 06:51
AlanViBritannia
Daimyo
Shin sekai no Kami.
Kao da je vazno sta cu postati, vazno je samo da se ima novca i zivi u Aziji.
Kao da je vazno sta cu postati, vazno je samo da se ima novca i zivi u Aziji.
36 Re: Sta zelite da postanete? Pet 10 Jun 2011, 07:21
Countless Error
V.I.P.
I Tadzikistan je u Aziji. Pa zar bi tamo da zivis? XD
37 Re: Sta zelite da postanete? Pet 10 Jun 2011, 07:25
AlanViBritannia
Daimyo
Sure. Every place with Asian chicks is a place for me.
38 Re: Sta zelite da postanete? Pet 10 Jun 2011, 08:09
Countless Error
V.I.P.
Are you really sure? XD
Japanese chicks ---> [You must be registered and logged in to see this link.]
Tajikistan chicks ---> [You must be registered and logged in to see this link.]
Japanese chicks ---> [You must be registered and logged in to see this link.]
Tajikistan chicks ---> [You must be registered and logged in to see this link.]
39 Re: Sta zelite da postanete? Pet 10 Jun 2011, 08:26
AlanViBritannia
Daimyo
Oh fuck, I just found out that I live in Tajikistan!
40 Re: Sta zelite da postanete? Pet 10 Jun 2011, 08:27
UbicaMekogSrca
Kami-sama
ahahahhahahahaha Alane munjo XDDDDDDD
41 Re: Sta zelite da postanete? Pet 10 Jun 2011, 08:30
Countless Error
V.I.P.
Hahaha.... eto, vec zivis u Aziji. XDDDDDDDD Jedna muka manje za buducnost. XD
42 Re: Sta zelite da postanete? Pon 20 Jun 2011, 02:42
Sakura_Tokyo
Daimyo
Nisam razmisljala o tome...
Ali bih voljela da zivim i radim u Tokiju..
Ali bih voljela da zivim i radim u Tokiju..
43 Re: Sta zelite da postanete? Uto 21 Jun 2011, 19:36
ImmortalSilence
Daimyo
Da živiš i radiš u Tokiju? Da živiš u jednosobnom stanu gde nemaš ni kupatilo već moraš da se kupaš u javnom toaletu svakog dana? Da radiš od jutra do mraka toliko da padaš u nesvest od rada i nespavanja i da te odvode u specijalne bolnice za spavanje koje tamo imaju na svakom ćošku? Prvo razmisli dobro o svemu pa onda odlučuj, samo zato što je Japan i zato što je Tokio ne mora da znači da je dobro.
Uff, ja bih volela svašta. Prvo i osnovno, da uspem u svetu muzike, mada se to neće desiti, pogotovo ne dok sam u Srbiji. Onda, da studiram filozofiju pa da uradim nešto sa tim, ili filološki pa da recimo radim u nekoj ambasadi za neke silne pare ili tako nešto, onda čak mi je bio san i da budem arheolog, i još uvek jeste jer me Drevni Egipat mnogo privlači, mada šta je do sad otkopano, otkopano je, nemam ja tu šta mnogo da radim I... ima svašta još tu.
Uff, ja bih volela svašta. Prvo i osnovno, da uspem u svetu muzike, mada se to neće desiti, pogotovo ne dok sam u Srbiji. Onda, da studiram filozofiju pa da uradim nešto sa tim, ili filološki pa da recimo radim u nekoj ambasadi za neke silne pare ili tako nešto, onda čak mi je bio san i da budem arheolog, i još uvek jeste jer me Drevni Egipat mnogo privlači, mada šta je do sad otkopano, otkopano je, nemam ja tu šta mnogo da radim I... ima svašta još tu.
44 Re: Sta zelite da postanete? Uto 19 Jul 2011, 06:23
Tsukiko-chan
Nihon-Jin
Programer...Dobro mi ide i volim to tako da eto
45 Re: Sta zelite da postanete? Pon 05 Sep 2011, 08:10
Midori
Nihon-Jin
Posle slikarke, istrazivaca i dizajnera. Dosla sam do ekologije. Rad u laburatoriji i spasavanje zivotne sredine, to mi je san. Ako ne to onda sigurno nesto u vezi sa biologijom.
46 Re: Sta zelite da postanete? Pon 05 Sep 2011, 08:12
Yuki-senpai
Shogun
Volela bih da budem nastavnica engleskog jezika, ako ne.. može bilo šta drugo.. ://
47 Re: Sta zelite da postanete? Pon 05 Sep 2011, 08:34
Miki-Liki
Banovan
Komunalac... Kako stvori stoje ne gine mi.
48 Re: Sta zelite da postanete? Uto 03 Jan 2012, 11:31
Veronika
Nihon-Jin
Voljela bih biti novinarka. (:
50 Re: Sta zelite da postanete? Pet 06 Jan 2012, 03:36
PsychoticOne
Nihon-Jin
Hmm, pa ili programer ili fotograf.
Zavisi sve od srednje koju upišem, ili tehnološku ili elektrotehničku.
Zavisi sve od srednje koju upišem, ili tehnološku ili elektrotehničku.
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu