Lets see.. xD
Onda ću i ja da podelim dosadašnje utiske o svim novim xD
1. Accel World - Nije loše, ima i zanimljivih i dosadnih momenata, ali videćemo xD Glavni lik je interesantan, a prase je mnogo slatko xD
2. Fate/Zero 2 - Love it so far, mada
- Spojler:
mi je Lancerova smrt prilično zasmetala xP Htela sam da vidim pošteno borbu (bez ikakvih prekida i upada) izmedju Saber i njega, pa da onda umre časno, kao vitez...
3. Gakkatsu - Kratko je, al' je crap xP I wouldn't recomend, nije smešno uopšte xP
4. Hiiro no Kakera - Šta znam, it's alright, dosta spor xP
5. Hyouka - Manje-više deluje zanimljivo, videćemo kasnije, neću još da komentarišem mnogo xD
6. Jormungand - Za sad mi se svidja, lako se gleda i volim ovakav tip anime-a xD
7. Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead - Dobro je, mada mi je prva sezona bila bolja, ne znam što xD
8. Kuro Majo-san ga Tooru!! - Još jedan kratak i dosadan xP
9. Kuroko no Basket - Za mene definitivno najbolji ove sezone (as I expected XD), ako nastavi da prati mangu ovako, biće super xD Mada me brine što piše da će imati 25 epizoda, a već je najavljen cast za neke likove koji se pojavljuju dosta kasnije xP Možda je uzalud, ali ja se još uvek nadam da će biti više od 25 xD
10. Medaka Box - Nije loše, ali nije nešto naročito xP Nije da sam očekivala mnogo, but I'm kinda dissapointed xP Nekako mi je slab za JUMP čije serijale uglavnom volim xP
11. Natsuiro Kiseki - Dunno why I even started xDDD Nije delovao kao "my thing" and I was right xP
12. Nazo no Kanojo X - Nekako originalan... mada mi je sve to sa pljuvačkom još uvek odvratno...
13. Phi Brain: Kami no Puzzle 2 - Za sad mi se svidja, deluje bolje od prve sezone xD
14. Recorder to Randoseru Re - Same as the first season, but I'm kinda starting to get tired of it, dunno why xP
15. Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden - Bzv mi je, I find it boring...
16. Saint Seiya Omega - I like it so far xD
17. Sakamichi no Apollon - Nije loše, mada nije totally my thing xP Ne svidja mi se kako teku stvari, da budem preciznija, I'm starting to dislike Sentarou koji mi je bio baš gotivan xP
18. Sankarea - Nije nešto, ima par zanimljivih momenata...
19. Shiba Inuko-san - Kinda cute, but that's all xD
20. Shirokuma Cafe - Jedan od omiljenih ove sezone xDDD It's so cute, warm and relaxing ^^
21. Tasogare Otome x Amnesia - Boring, dosad mi nije privukao pažnju xP
22. Tsuritama - Prve 2 epizode mi nisu bile nešto, ali mi se sve više svidja xD Videćemo dalje xD
23. Uchuu Kyoudai - Veoma zanimljiv, za sad xD
24. Yurumates 3D - Another short unfunny crap xP
25. Zetman - Smeta mi što sve tako brzo ida i nekako lacks emotion... Ovako je solidan, but could have been a lot better xP
26. Ginga e Kickoff - I like it so far ^^
Inače, caught up with Aquarion Evol i počela čuvenu Haruhi Suzumiyu xDDD